• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    zde dokument o závodu r\chlovarných konvic :D http://www.youtube.com/watch?v=Vi8VR-TKPhQ&feature=player_embedded
    WEWA
    WEWA --- ---
    WEWA: na ten break dance myslim.. na matějskou jooo ;) chci na ten velkej řetízkáč, už jsem to viděla když sme tam byli na tej výstavě a je to fááákt pecka - no ale tam jestli se to se mnou urve tak to mam jasný :/
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: MURENA: NNNEEEJJJDDDUUU!!!!!!!
    Na Matějské pouti se utrhlo sedadlo se dvěma ženami – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/262038-na-matejske-pouti-se-utrhlo-sedadlo-se-dvema-zenami.html
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: jojo je to takový zajímací ta 23 ... tak jí řádně zapiju, líbí se mi :))
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: no nemusíme se opíjet do němoty :), na to máte pátek :) těším se ! a 23 máš jen jednou za život :) 2freeeee
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: Děkuju moc! Chápu, na to má ještě času :))) František něco říkal o klidové sobotě tak se třeba uvidíme a dáme panďuláka dodatečně.. i když teda se slavením jsem začla už včera tak nevim nevim jestli mě to bude v sobotu ještě "bavit" :D
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: no mě to hlásí telefon teda, ale tohle vím i bez něj, takže vše nej nej, bohužel večer nedorazím sic budu v praze, ale s prckem raději nee. Míša ti vezme i za mě :))
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    SLANECZ: to tam museli mít minimálně 40 amperovej jistič ne? :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    RBIKER: vyjímečně má FB pravdu... díky ;)
    APPU
    APPU --- ---
    nelže :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    Wewo, všechno nejlepší jestli FB nelže :)
    APPU
    APPU --- ---
    a večer se uvidíme :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: Já jedu !!! Vyzvednete mne tedy, prosím?? Předem vám velice děkuji a těším se..
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: mno to chápu, tím pádem je to pro mě vyřešené... bohužel se nezúčastním, jsem v práci :/
    MURENA
    MURENA --- ---
    Tak co ten pátek ženy? Wewa my pojedeme už na 12náctou, Míša odpolko musí chystat mejdan, takže domu pojedeme nejpozději ve 3. Co ty Marťo jak ty to vidíš? Jelikož mají sousedi neštovice, tak Zuzka jet nemůže, takže máme volné místo ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    zde mini foto report ze sobotního souboje konvic ve Vlkovci.. http://slanecz.rajce.idnes.cz/zavody_rychlovarnych_konvic#P1480843.jpg
    ..a náhodou to byla prdel!!.. škoda že jste nebyly .. já postoupil do druhého kola, v semifinále jsem vypadl :( ale zůčastnil jsem se!! :D
    APPU
    APPU --- ---
    ok si zavoláme
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: já jdu s holkama na čaj, takže míša asi později, bo ty na nějakou gamesu?
    APPU
    APPU --- ---
    jinak zejtra pivo někdo přidá se ?
    APPU
    APPU --- ---
    nejlepší :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam