• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    byla jsem upozorněna na další choceradské televizní "celebrity" v podání rodiny Krejcárků a jejich boj s kily v pořadu Jste to co jíte :)
    Jste to co jíte
    http://www.iprima.cz/jstetocojite

Gratulujeme!
    MURENA
    MURENA --- ---
    chjoo to není fér, apríloví duben zase vyprší všechna voda a v létě bude sucho... konečně se tu něco děje a ono to proprší... snad čarodky dopadnou. No a soundfeer se jako těším :) tak doufám že nás někdo podpoříte :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: grrrrrrr :((
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    hmm, tak ohýnek asi jenom z indoor grilu :(
    celej víkend deštivo

Přicházejí deštivé dny, lepší to nebude ani v příštím týdnu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/264596-prichazeji-destive-dny-lepsi-to-nebude-ani-v-pristim-tydnu.html
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ale ráda bych! no prostě si mě předběžně zapiš :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: ano ano, nejsem schopna takto dopředu říci, nezapomeňte, že již konečně pracuji :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    a soundfeer zatím nevim... to je ještě brzo přislíbit účast :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: no tak to zní skvěle... a od kolika to vypukne?? jináč teda after po fotbale zní velice dobře.. :)
    APPU
    APPU --- ---
    sestřenka vyhrožuje svatbou ale jet chci
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    hele parto.. kdo všechno letos soundfeer?? [ SOUNDFEER 2012 / festivalfestival / 22.6.2012 / CR - Jihocesky kraj ]
    .. chceme jet a chceme chajdu..kdo se k nám přidá??..
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    jinak jako velikonoce... ehm... !! :x
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    no sobota nadcházející bude plná fotbalu - nejdřív "dorost", pak "stará garda" od dvou, a v půl páty Bé.. a pak, jak již zmínila Martina, bude hřiště plné brigádníků... snad kalících... snad bude počásko na ohínek ..
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: no jako fotbal asi nevynechám, to je jasný ;) - od kolika že je?? ..no a pak, záleží na tom kdo bude, kdo podpoří, co se vymyslí :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    a co se týče víkendu nadcházejícího, pojďme se domluvit na návštěvě hřiště po fotbale v so, budou tam prý nocovat "uklizeči řeky Sázavy, možná jim tam někdo i zahraje a mě, nás napadlo při té příležitosti tam opéct buřty třebas nebo tak něco...
    bych tak udělala nějakej táborák :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: :)) mě stačilo když jsem si je "převzala" v půlce stezky... nemálo kantáre.. a u Toma se postarali o pěkné pozdvižení ;)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    mi povídejte, ale velmi mě potěšili choceradští kolednící, že si vzpomněli :) fakt sem se bavila, pže co předváděli u nás na zahradě, sem neviděla, bábi druhej den vyhazovala rozbitý květníky :))
    a co já sem předváděla cestou z hospody po zelený, to ste zas neviděli vy :))
    WEWA
    WEWA --- ---
    jojo, taky jsem si řikala... dneska nebyla šanc vytáhnout někoho ven a když už teda, tak jen na chviličku a to bylo samý "auuu, mě bolí..." :D
    MURENA
    MURENA --- ---
    velikonoce všechny zmohli ...
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    nic..
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    co je s váma, bando?! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam