• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: noho.. jestli jo, tak si to nepamatuju :DDD
    no vidíš to???? --> APPU: ..pánové to maj "vyřešený".. stačí šmejkyho nalejt vodkama a jedou kam chtěj :D
    APPU
    APPU --- ---
    MURENA: šmejky nás hodí do Bene :)))
    MURENA
    MURENA --- ---
    a co wewa , ujmul se nějaký chlap své povinnosti :) je nás tu pár holek, a kdybychom uschly nechci domýšlet co by pánové opilí dělali :D
    MURENA
    MURENA --- ---
    františek zklamal , políbil tě někdo jiný?
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    a kdo mě políbí pod třešní ty bláho ??!!
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA... prej my tam furt něco pálíme :D:DDD
    - no teď sem se dozvěděla, že u nás na pískovně hraje Miss Ellie band, tak asi půjdu na oboje a třeba pojedu zas jednou rovnou do worku :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: my v těch Chockách furt něco pálíme :)) jináč teda k čárám - nejspíš u Čejrnejch.. psal Wawe, že tam má dneska navozit dřevo a rozhlásit do širokého okolí konání párty ;) a Michal včera řikal, že na hřišti se cosi taky bude dít... ale vidím to asi k těm Černejm... snad bude support :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    pálíte teda něco v těch Chockách dneska? Sice mám za sebou víkend na louce, ale ještě mi to nestačí.. :)
    sem v tento krásný den ve worku do 7mi, ale tak že bych se zastavila...
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    http://www.2i.cz/7eb74963b0 .. něco se bude dít
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ano to je přesné, nejvíc pána zajímalo, kam dát plakáty a co kde v jakých vesnicích pořádají :)))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: tak jo!!.. první a poslední attack!! :D yeah
    APPU
    APPU --- ---
    my děláme čarodky :))) Jako vždy se strahovem o něco později a zrovna toto datum. Nechce tam techno ? :DDD
    MURENA
    MURENA --- ---
    jinak já mám teda taky z toho hoodně smíšené pocity, a pán mi vůbec není sympatický ... jsem zvědavá, jak to tam dopadne.
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: no to se dalo čekat že ... a kde budeš?
    APPU
    APPU --- ---
    nééé bohužel sem pryč :(((
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tak 11.5. pátek "first attack" na zámeček... mám zatím smíšené pocity.. nechme propuknout jednu akci a uvidíme co dál..pán má představu o pravidelných akcích.. ovšem spíše "oldies a písničky, disco, ... " bojím prvního zevla co příjde že chce kabáty!!.. :// ůůů

co fando ty?.. máš volný tento termín???
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: jo a ještě teda když to půjdete vyjednávat, dejte vědět, skočila bych na jedno, mám volno :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    APPU: proč ne :)
    APPU
    APPU --- ---
    MARTINA00: spíme u tebe :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: no to je skvělé! dost dobře si to teda nedovedu v tamních prostorách představit, ale již teď se těším, že něco budu mít takovej kousek od baráčku! :))
    - ale teda venku na tom plácku, to by bylo něco!!!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam