• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Péťa vás všechny pozdravuje z nemocnice, děkuje za support a s tou zlomenou pánví se pokusí co nejrychleji vrátit mezi nás !!!
    APPU
    APPU --- ---
    no ale soundféér je 22 :))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: dvacetdevet!! asi si myslim
    APPU
    APPU --- ---
    MURENA: já mám pořád bordel v datumech :) Takže zámeček je 15 nebo 16 ? :D sorry no fakt si pořídim sešítek :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    MARTINA00: pěkné fotečky marti, některé obzvlášť vydařené :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    :D no to je gól maky je very funny :)
    ještě bude zámeček, pak sound feer, sadska a pak naše veselice ... :D teda snad
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    a dál máme v plánu co? :) že by až svatební veselku?
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    :DD
    WEWA
    WEWA --- ---
    tak až teď jsem se dostala taky na neta.. no jako vážení, luxus pařba!!! všici jsou nadšení ještě teď a je z čeho - jak avizoval František, o tom se bude ještě dlooooooouho mluvit ;) a prdel jako byla hrozná... a Františku, ten prut sme ti kupovali s vědomím, že v Praze na potůčku asi chytat nebudeš :D já jsem ho dostala k vánocům takže má hned dva žáky ;) a jak se dostal maky domu?? - to je kapitola sama pro sebe :D on se to totiž sám postupně dozvídá.. jel vlakem, vyhodili ho ve stránčicích že to tam končí a neměl ani ká... sedl si tam tedy na patník, že si ubalí cígo - jediný co měl ;) vytáhl papírky a tabák a když chtěl vzít jeden papírek, vytáhl celý to balení, jelikož byli slepený.. a jak na to tak čumí tak vidí toyotu a tátu.. tak na něj jako "co tady děláš?" a táta jen s úsměvem pronesl " ty vole, vždyť sme spolu před 10 minutama mluvili a domluvili se, že pro tebe jedu" ..a maky.. ahá.. pak nasedl do auta a prej se ještě tak deset minut smál na celou hubu, kde se tam táta jako vzal :D hlavně že se s pudem sebezáchovy dostal v pořádku domu..nebo aspoň na půl cesty :) přišel domu, dal si jídlo a pozor - šel na pivo!!! :DDD
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..a dík Wewičce za pomoc, byla by jich půlka :)
    APPU
    APPU --- ---
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    já jsem s wavem makyho potkal u černých okolo 12, řikal že se bavil se šmejkym pak se otočil a nikde nikdo, tak jel domu :D
    APPU
    APPU --- ---
    já vidim :))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    zobrazuje se ta fotka? já ji vidim, ale nevim, jak vy ;)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    přistižen :)

APPU
    APPU --- ---
    Máma řikala že byl spatřen v choceradech, mluvil souvisle a pochvaloval si :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: mi někdo říkal, že snad prej sám vláčekem jel ... ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    Luxusní to bylo :) dokonce jsem z punta trefila z5 Františku, ale jasně nebylo to tak těžký za střízliva :) jinak máš krásný momentky Fando darkině i acidový se povedli :))
    hale a kde skončil maky, všichni se mě ptali zdali jsem ho nepotkala někde ležet...
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    jj...výtečnej mejdan to byl !!! ;) dík
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam