• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ...budeš celej večer s rodičema? to se mi nechce věřit... :) leč chápu
    APPU
    APPU --- ---
    já asi v pátek budu konečně slavit narozky s rodinou a v sobotu nás čeká ta svatba sestřenky
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    přátelé a co teda v pátek vymyslíme? nějaký hry nebo klasiku u Černejch?
    Můj tatík má totiž 50 a bude to nějaký monstrózní s koncertem Miss Ellie na Pískovně... nesmím spát doma, protože tam bude mít asi tak 12 lidí....
    a přemýšlim právě, mám-li jít na koncert, kam bysme se teda mohli vypravit taky, nebo jet do Choc za nějakým lepším plánem...proto se ptám: Co se bude dít? dík
    WEWA
    WEWA --- ---
    no a bude hůř.. léto teprve začíná ;)
    mě teď čeká sommer fest - aneb letní firemní večůrek... na parníčku.. resp. dvou - Vyšehrad a Vltava! Jen ten luxus a dress code mě zas děsej..ae pár skleniček a bude líp ;)))
    APPU
    APPU --- ---
    co bych dal za klidnej víkend ale to je pořád něco :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    no jooo, mamina si "stěžovala", že z těch oslav nevyjdeš ;)
    APPU
    APPU --- ---
    jojo v pátek, v sobotu má sestřenka svatbu ve střimelicích :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    pořád stejné nůďo.. přijedeš se na nás podívat v pátek joo? to já si dám zase parníček ;))
    APPU
    APPU --- ---
    a jak se máme v choce ?
    MURENA
    MURENA --- ---
    APPU: jasné :)
    APPU
    APPU --- ---
    MURENA: pekáč přivezu v pátek :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    PIGMAN: no to se nedivím... je to děs !
    A Frntišku dodatečně vše nej jak je na tom má mísa od lasagní? já že budu dnes píct a koukám kde je pekáč a a pak mi to došlo. ještě že mám náhradní, jinak by nebyla buchta :D
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    MARTINA00: no my tam tak byly, šli jsme za Péťou ale měl tam rodiče, tak jsme šli za Hermym, taky na nás sestřička koukala docela divně
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    PIGMAN: jako jít na stejný oddělení za dvěma kámošema, chjoo, snad už se všichni poučíme ..
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    Hermy leží na stejnym oddělení jako Péťa, dneska jsme tam byly. Je na tom o něco líp, tak za dva měsíce bude by měl normálně chodit
    APPU
    APPU --- ---
    díky :))
    WEWA
    WEWA --- ---
    Nojo... Appu, dnes offico vlastně.. tak Vše nejlepčejší ty naše 30-ti leté díťátko :)) :*
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: byla jsem vylákána na break vision.. takže hřiště indy - ale musíš to zas naavizovat, že tam budeš :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    nezajdete někdo večer na pivo na hřiště??.. já tam čepuju..kdyby ste chtěli změnu oproti černejm?! :)) budu rád za známé tváře ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    něco pro Magdičku ;))

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam