• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: pro mě to lákavý je, krásná příroda, music, akce... k Černejm bych stejně nešla
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: no bavila jsem se s Alešem a se Šmejkym, že by sme něco podnikli.. taky už je to dole v dole pořád nebaví ;)
    ale nevim.. zatím se ke mě nic moc info nedostalo co by mě tam mělo nalákat.. mimo to, že tam bude pár známých.. já bych ráda action něco jako speedstop - to je prostě pecka! ..možnost nějakých her, koupání, večer pařba..to mě baví - i když někdy je to k tomu válet se jen na louce, jen co je pravda :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: nééé! si půjčte nějaký jiný...
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: po včerejším vydařeném ladies večírku přibyla slečna Toulová...
    Jaký chlapce máš na mysli? No čím víc lidí pojede, tím líp žejo :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    Tak my soundfeer nedavame, umrelo nam auto a to tak, ze bud novz motor,nebo auto :/
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: no jelikož avizujou že má bejt hnusno tak se mi moc nechce ale jináč bych klíďo jela... takže já ještě uvidím.. třeba pak dáme do kupy ještě jedno auto, klucka by taky někam vypadli :)

a ten Spain asi nepodpořím.. u mě to vypadá tak, že nejspíš dovča teď - za 14 dní a pak další konec srpna nebo tak nějak a to s makym aspoň na týden taky někam tam tím směrem.. jenže on dřív volno mít nebude a bude rád, když ho bude moct mít aspoň ten tejden :/
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..a pak mě teda ještě napadlo uskutečnit výlet do Spainu v červenci a spojit s tímto festivalem:

http://festivaly.poslouchej.net/festival28544-MONEGROS-DESERT-ESP.html
    http://www.monegrosfestival.com/webapp/

Co vy na to bando? Néé nezbláznila sem se... :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Tak kamarádi, na ten Soundfeer zatím 2 auta, rodinka Solařovic v jednom, Štěpán, Aleina a já ve 2. voze...tudíž místo ještě máme! Je to tak, ne? :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    no mě už Praha leze krkem takže to vidím na klasický píííívo dole v dole.. nějakou chvilku jsem tam nebyla - nepočítám teda poslední pátek když jsem přijela z firemního večírku, to si skoro nepamatuju :D
    APPU
    APPU --- ---
    yap yap :) Dneska hraju ve vysočanech
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: a co ty, budeš pokračovat v alkoholovém (m)učení v Prahe? :)
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: se bude učit pít pivo asi
    WEWA
    WEWA --- ---
    WAWE: nechceš mít místo mozku z piva kostku joo? :))
    WAWE
    WAWE --- ---
    já se budu učit..jen tak jako btw, kdby vás to třeba zajímalo :/ :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    PIGMAN: já dopoledne spím takže mi to zapadá do harmonogramu ;)) tak to se určitě ozvem a dohodnem se... to neni vůbec špatnej nápad na výleta :)
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    WEWA: no taky mi to nějak nedávalo smysl :D, no já musím dopoledne posekat zahradu, takže někdy po poledni a je to ve Velkých Popovicích
    WEWA
    WEWA --- ---
    "jet na pěší výlet.." to jsem lojzinka :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    PIGMAN: kam a kdy??? já chci jet s kámoškou někam na pěší výlet s hafanama ale nemáme přímo plán kam... ale určitě sme chtěly vymést pár hospůdek jakožto uhasit na dlouhé cestě žízeň, tak by sme to mohly natáhnout směrem na kozla ;))
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    WEWA: já, sanka, zdenda a blizna nejspíš pojedem na kolech na den kozla :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    co vy a víkend.. nějaký plány když má bejt tak kráááásně? ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam