• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: ha ha ha..
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    a já nabízím tomu, co jestli se vožeru, mě doprovodí domu (rým, ne :), že může přespat na druhém břehu v mé obci :) máte to teď z ruky vy pro změnu, cha cha chá :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: fuj tajgl... já konečně mizim... dobrej záhul dneska - si nedovedu představit, že tady v tomhle složení budu 14 dní.. sama + dvě dá se říct nový kolegyně :/
    ..noo dneska to asi nebude decentka ;))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: voe po tom hc co mám od Soundfeeru v nespaní a vůbec se mi tu usadili angláni a kalej jako diví, hulákaj, sem spíš barmanka než recepční, čeká mě skupina 49 lidí a ještě 7 dalších příjezdů! :((( Modlil se ať přijedou tý hříšnici Míše až :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    jináč teda já se výjimečně taky vokážu ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: mi povídej cive.. mi tu dávaj zas :/ jakmile tu jsem sama tak tři prdele věcí a především to co miluju "novinky" který jsem ještě ani neviděla nebo co jsem si zkusila jednou a samozřejmě si to moc nepamatuju ...grrrr :(
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..jestli já dnešek přežiju, tak se taaak vožeru!!!
    APPU
    APPU --- ---
    já :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ...všichni :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    tak jak večer...kdo jde?
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: ju!
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: no konečněééééééééééé!!!!! ..to to trvalo.. :)
    APPU
    APPU --- ---
    SLANECZ: jako 3. nebo 4. auto ideál :) Jinak je to k ničemu to máš pravdu :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: takře jako nákupní košík s přídavným domečkem jo?!.. no domeček bych bral..ale tohle auto nee
    MARTINA00: minimálně combi, jo ;)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: prostě nějaký combi, viď :)
    APPU
    APPU --- ---
    SLANECZ: tak snad jedině
    +
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: no rodinný - aby maruška nemusela k doktorovi či na nákup 6ti metrovou károu , ale abychom se tam taky všichni, včetně psů, vešli když pojedeme na víkend , viď ;)
    APPU
    APPU --- ---
    SLANECZ: Rodinej vůz je širokej pojem :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: jóó to je fešný ;)) ale tohle přeci jen pro pokročilé travellery.. nám stačí rodinný vůz :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam