• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    jooo komedoš určitě... ale jakou, to fakt nevim.. filmový "fajnšmekr" zrovna nejsem :))
    MURENA
    MURENA --- ---
    nějaká komedie, ne moc česká, ani americká , něco mezi? nebo nějaký oscarový kousek?
    WEWA
    WEWA --- ---
    oukh.. a co se promítá??? ..a time?
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: to beru, pojedu tedy rovnou ze zahrady, pže žádná výměna směn se stejně nekoná :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    páteček - filmeček - po filmečku unavenější domů - pro nesyty je hned za plotem hospa!! ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    áha.. to mě jaksi nenapadlo :/ ..no, mě je to šumáček, se přizpůsobím ;))
    APPU
    APPU --- ---
    no myslim tim že asi zmizim v sobotu večer směr praha
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: no dyť řikám, že se kalí v pátek ;))) ..nebo plánujete spíše ožírací a živější kino jooo? ;)
    APPU
    APPU --- ---
    no já musim v neděli do práce takže nevim nevim :/
    WEWA
    WEWA --- ---
    mno.. dle mé teorie se v pátek většinou více popíjí a v sobotu je to takové mrtvější.. takže já jsem pro promítání v sobotu.. kocovina, filmek, limča alá citronové "pivo" a trocha marie a jany... jooo to zní fér ;)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    moji milí, prosím kdy by se o víkendu eventuelně promítalo, pátek nebo sobota? Opět pracuji a již opravdu nemohu jezdit takřka rovnou od stolu ... :) že bych ty směny ještě mohla trochu proházet ;) díkes
    MURENA
    MURENA --- ---
    co dodat jen asi ,, Chacháá uličnici" :D
    APPU
    APPU --- ---
    jo boty mám bílý :))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    APPU: tak to se těm, co si tam možná rozříznout tlapku předem omlouvám .. néé, já takovej ekolog voe...
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    A nemáte náhodou taky bílý boty (nohy) od Šmejkýho barvy na skleník?! :DD
    Těch bike crashů jeho a Tiny ...
    APPU
    APPU --- ---
    MARTINA00: no fakt tohle si pamatuju :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    APPU: do vody? nene, tobě já nevěřim.. :DD
    Vim, že sem si do vody na jezu jen sedla na chvíli, při přecházení jezu :)
    APPU
    APPU --- ---
    MARTINA00: Hele já si pamatuju, jak si dopila havanu odhodila skleničku do vody a pak na mě křičela kam sem jí dal :)))

SLANECZ: Hodinka :) Stopoval sem to
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    dobrý to bylo, to jo... a cesta domů byla tak na 2 hodiny mám aspoň z toho takovej pocit.. dyť jsme vycházely za tmy a doma jsem byl za total světla! :)) .. next party???
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MARTINA00: mission complete - tááák se vožrala a táák se bavila! Taky dost tancovala a pak sem měla ve spánku křeče do nohou :))

Pan majitel Zámečku nevěřil vlastním vočíím, jak sme to tam rozbalili všici :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam