• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici

Nejstarší zmínka o obci se váže k zápisu z roku 1250, kdy je zmiňován Bruno z Chocerad, nejspíše vladyka či majitel zemanského statku.
    Malá vesnice na velkém nyxu
    rozbalit záhlaví
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: pravda, nicméně doufala jsem ve více lákadel než jen ten ohňostroj... a stát na druhý straně a čekat na jen na to se mi taky dvakrát nece :)
    APPU
    APPU --- ---
    tak ohňostroj uvidíš i z druhýho břehu zadarmo :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    hmm na místě 350,-, hudba ani doprovodný program nic moc lákavého... ohňostroj až po sléze a jen za ten dát 350 se mi nece... takže radši vyrazím na nohec fotit spocená těla nohejbalových hráčů :)))
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: tuto reakci jsem přesně čekala.. neprovařuj mě sakra! :D
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: nelži :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: jo, to uváděj už při úvodu :)) ale já tam nechci kvůli programu nýbrž kvůli focení víš ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    a párty good jako včera jsme s Míšou byly hotový bolelo mě celé tělo jak jsem tančila jak o život :DD
    MURENA
    MURENA --- ---
    No já v pátek slučák s kosmetičkama, to bude zase dívčí mejdlo. další víkend jedeme do Dačic teda spíše do Jemnice pivko za 12 kč a rum za pár kaček, to bude Mejdlo :)
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: pyrofest a NAZATERTH ? :) láááááááááááf háártsssssssss
    WEWA
    WEWA --- ---
    jj, mejdan libovej ;)
    o turnaji jsem četla ale na plagoo teda nic moc info - chtěla bych se raději zúčastnit než jen čučet ale to bude zas trochu profi asi :(( ale Miss Ellie good - má bejt i hezky takže by to mohlo fík.. a koukala jsem na pátek na pyrofest - ve žlutejch lázních.. ale tam bych si spíš šla hlavně zafotit no, na program jsem ani moc nečíhala ještě..
    a speedstop NECHCI vynechat!!! :)
    APPU
    APPU --- ---
    já sem tento víkend zabitej a příští je speedstop
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Joo, mejdan byl fakt príma... ! :)
    Příští tejden je turnaj na Meridě a hraje tam Miss Ellie ! Já ale budu po bráchový svatbě muset tvrdě makat zas, chjo..

Všem přeju hezkej tejden, přátelé :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: nějaký plagooo? :)

APPU: no hezky budete mít noo :) ...úplně vidim ty další dvě kolonky co tam teď nejsou tzn. příští pátek a sobota.. jak přes kopírák, to je zákon schválnosti :/
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: no super čtvrtek 26 :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    prdele už :/

WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: aj to mooooře.. jen to chce hodně kvalitní matroš :DD
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: tam bude fakt písek, jo? To abych si vzala slunečníček, na bikiny již nemám postavu ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: takže neoficiálně máš v sobotu oslavu na beach party :D v ostende u stánku vo půlnoci zavřou a nazdar.. a vůbec, tam je to spíš na táborák pro vodáky než na pájty... stejně to s počasím nemá bejt tak "horký" :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: né neblbni! nemám ráda oficiality :)
    Sem si myslela, že to bude spíš u Ostende na pláži, v ďouře si "beach" nedovedu představit..
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: No paráda, ještě aby vyšlo počásko, pátek má bejt strašně :/ ..a bude to tedy něco jako "Martina's B-day beach party" nepletu-li se, že? :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ..to zní velmi dobře, to bude parádní oslavička ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam