• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: maxi dobrý!!! .. :D
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Tak jaký to bylo?
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: to jsem měla včera celej den :) ...a na krizi kterou jsem měla od probuzení jsem si koupila browna, ale bylo mi tak blbě, že si ho dávám až dneska.. včera mi docela zabralo 2 L zelenýho čaje ;) ..a ten pitnej režim včera? - jedna radost :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: na mě jde krize a začínám mít tachykardii :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: já byla včera tak vyřízená... jako dlouho ne! Ale prdel byla hrozná, ještě ve 3 jsem si dávala cígo na balkóně, potácely sme se s Wízou cestou necestou a tak hodinu sme se bavily jen anglicky.. v tramvaji, v buse, cestou domu - bylo nám to jedno :D a jak nám to šlo... bez debat super večer, včera jsem šla spát asi v 9 a dneska ještě pro jistotu zaspala abych to dohnala :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: jako vopatrně s tou služkou, jo! :) si nějaká drzá maminka :D

Jinak co se týče užívání si Prahy...ve středu sme přivítali nové "Pražáky" z choceradské líhně, to sem přišla +- ve 2 (vtáhlo nás to do Žáby..), mno a včera se mi jako již mnohokráte, když jdu druhej den do práce, podařilo přijít ve 4...ááále zase to bylo opravdu zábavný (U Bubeníčků, U Sudu, Roxy) a ze soucitu nad pracujícími mi bylo zaplaceno i taxi domu :)
    Takže přeju hezký pátek všem, užíjte si dnešní maškarádu a já?! Půjdu spát, hned jak to bude možné... :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    to teda jo no :D
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: pán si to umí zařídit, jen co je pravda :))
    APPU
    APPU --- ---
    štěpánka má dneska svátek :)
    Mám to doma pochystaný :) Minule Janča vařila, Martina myla nádobí a Darkina přinesla moučník :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    To ti dělá služku jo, hezky sis to zařídil ;)
    no zkoušela jsem štěpánku ale ta něco má, a jinak mě nikdo nenapadá. tak snad místní nezklamou. jo minule jsem tam byla jen s Týnou, takže jako dvě holky. ale i tak jsem si zatančila pěkně :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: no to si teda myslim, že vim, že si ji užívá! :) ...a ty tvoje činnosti mi do toho nějak nepasujou teda ;D
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: pere, žehlí, meje nádobí a luxuje. Snad si nemyslíš, že si prahu užívá
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: já na pyžamovce nebyla, byla jsem v Řecku přeci :))) ale tentokrát samozřejmě podpořím, masku už mam téměř komplet, dneska jdu vybírat něco s makym ;) a nebudem jediný, přijedou i Kájovi (jak byli v tý Anglii) a oba, možná ukecám aj wizínku.. tak rozhazujte sítě jak to jde ať nás tam neni pět a půl.. Wawe se prej ukáže ale až nějak dýl a nejspíš bez masky.. Dášena v práci... no to je teda ale support, jen co je pravda :/
    MARTINA00: by mě zajímalo, čeho máš teď tak moc :)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: já chvilky neumim, dyť mě znáš :)
    masku nemám, jak se dostat druhej den do Prahy taky ne, vlak v 5 fuck... pardón!
    MURENA
    MURENA --- ---
    MARTINA00: nemusíš lejt až do rána, já jdu taky na chvilku , a ráno mě čeká služba taky ;D
    MURENA
    MURENA --- ---
    Cože, takže to o5 dopadne jako pyžamová párty já a wewa jediný dvě holky jinak samej vocas, a navíc masek že bys je na dvou prstech spočítal, to je teda dobrý. to je ale support :/
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ...asi určitě Halloween maškaráda i beze mě, mám toho teď nějak moc :) Mohla bych jít akorát tak možná za nevyspalou :D A ano, opět mám denní celej víkend :(
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: jooo, na skok ...naposled si šel taky "na jedno", nezapomeň :)))
    MURENA
    MURENA --- ---
    copak copak? :( nechceš hlavní cenu za masku?!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam