• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: jo, Jonáš .. bude mě doprovázet na trubku .. bude to takovej hókus pókus...
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: Jonáš :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    kdo je vlastně Sasanas? viz. plágo na BF
    WEWA
    WEWA --- ---
    Kubíno se "nudí" a má chuť tvořit videjka... to ho asi co nejdříve kontaktuji :))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    hle - http://www.youtube.com/watch?v=B4BYWgdMoA4&feature=plcp - další to Kubajzovic tvorba ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    no já ve čtvrtek v žábě s makym - celkem slušný, takže v pátek že budu hodná... no nebyla jsem, šla jsem na pivko jentak na vyprošťováka.. nakonec sme vzaly večer do režie s Lee a do brzkých ranních hodin tančily a popíjely ;))) v sobotu klídeček doma..
    a JO! ať to rychle uteče a už je pátek večer ;)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Se to tu nějak nehejbá.. Tak jakej ste kdo měli víkend? Co ste dělali a táák... :)
    Já byla celý víkend hodnou a starostlivou partnerkou, takže se již velmi těším do Shambaly, chápete :D
    Tak ať nám ten pracovní tejden, pro Marušku týden mateřského nasazení, rychle uteče a těším se se všemi v pá naviděnou !
    WEWA
    WEWA --- ---
    nooo.. tak teda v pátek! To to zase uteklo ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tak teda v pátek :))
    MURENA
    MURENA --- ---
    O to jsem se marně snažila celou školní docházku , a výsledek žádný, takže hodně štěstí wewa. :) Jinak tady pohoda ještě nemrzne :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    u mě celkem dobrý :) ..v posledních dnech se učím jak se učit a ne a ne na to přijít :))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    tak jak u vás choceradská chaso? :)
    APPU
    APPU --- ---
    ten kdo rozumí klubu by měl vědět že akce každej tejden je cesta do záhuby
    MURENA
    MURENA --- ---
    Ja bych se spis domluvila s Jimem,at takovyhle svinarny nepovoluje ten kdo mel akci driv zamluvenou at ji ma a ostatni minimalane s mesicnim odstupem pred ci po. Jasne jde mu o prachy,ale mohl by vedet,ze takhle by videlal vic,malo kdo pujde na obe dveakce zejo. Nase je lepsi to je je jasny,ale stejne :/
    APPU
    APPU --- ---
    SLANECZ: to jako dělaj 2 po sobě ?
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: wtf!!!!!!! :O ... já byl zkromně rozhořčen už z týhle akce - http://i.nyx.cz/files/00/00/08/71/871930_420bd8d16f68a21b02e2.jpg která proběhla tento víkend .. serou!
    APPU
    APPU --- ---
    tak to udělali tejden před hmmmm férovka klucijo :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    jo Míša prskal taky, fak kokot ale co jsme mohli čekat od šasků že! tekeni vyjetý grr ale jak píše wewa my máme už trochu jméno. nabízeli Míšovi aby tam, hrál, tak se jim trochu vysmál.
    WEWA
    WEWA --- ---
    tušila jsem, že to myslíš takhle... ale přecijen Bass Frequency už má svoje jméno a pár vols. za sebou :))
    APPU
    APPU --- ---
    no udělat kalbu tejden před naší nahlášenou na malym městě je prostě sviňárna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam