• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    APPU
    APPU --- ---
    je i na hrádku
    WEWA
    WEWA --- ---
    PIGMAN: a máš nápad kam na něj?? Myslím tak, aby sme tam mohli dojet vlakem/ busem.. asi se nikomu nebude chtít řídit, víš jak ;)
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    na ten bownling bych se s vámi taky přidal
    WEWA
    WEWA --- ---
    jaktak koukám ven, v sobotu se jde bobovat :D takže Majda se určitě ráda přidá ;)
    no.. ty aktivity bych asi dala v pátek.. a u vočka?? - já je bohužel nemam, takže kdo se ujme toho je přinést, kdo má???
    a sobota ten bowlewars případně no :)) ..ale kdy, kde, chtělo by to rezervnout asi dopředu.. to zítra doladíme.
    DAGYNKA
    DAGYNKA --- ---
    já se k vám přidám až večer..celý chocerady chtěj udělat hlavu, tak to bude fuška ;-) kde vás najdu ? mám brát ty activity ?
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    já bych se s tím víkendovým plánem taky přidal, ale mám hlídání takže ke mě počítejte i majdu!..
    APPU
    APPU --- ---
    ok píšu si středu
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: naprosto chápu ;)) ..tak dáme ve středu oběd a zkusíme něco vykoumat?? Do tý doby se ještě určo někdo ozve :)
    APPU
    APPU --- ---
    wakatu si škrtám, protože po wakatě bych si rovnou škrtnul i sobotu a neděli :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    já trochu uvažovala nad tou Wakatou ale tak když pomažete do Choc, Dášenka prej taky tak bych ten bowling dala... dlouho jsem nehrála, Maky se určo taky přidá a v pátek na pívečku třeba splašíme ještě někoho :)
    APPU
    APPU --- ---
    hmmm sobotička na bowlingu jo ?
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: klíííďo, to mě ba ;) a ten výlet... taky bych někam vyrazila ale nějak mě nenapadá kam.. jela bych si zalyžovat ale na to nemam :( co vyrazit na bowling? ..že bys jako trošku zamachroval :DD
    APPU
    APPU --- ---
    dal bych aktivity :) Dlouho sem nehrál :)
    APPU
    APPU --- ---
    nemám :)) Ale budeme v choce
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: jasný, jsem 100pro pro :))) Hry v pátek, výlet v sobotu... hra - VIP, aktivity, bang??? :) Výlet - vůbec nevím :( ty máš nápady?
    APPU
    APPU --- ---
    tak co nějaký plány na víkend ? Hry výlety ?
    MURENA
    MURENA --- ---
    hmm aha :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: joo, s kámošema na expedici! Už aby to bylo, je to tam krásný ! :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    MARTINA00: Island?
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: do Alp bych taky jela, ale finančně budu mít tak max na 1den, mám v březnu tu výpravu na Island, ale tak kdyby něco, ozvěte se!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam