• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici

Nejstarší zmínka o obci se váže k zápisu z roku 1250, kdy je zmiňován Bruno z Chocerad, nejspíše vladyka či majitel zemanského statku.
    Malá vesnice na velkém nyxu
    rozbalit záhlaví
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: to ne, jen teď nemam moc na párty pomyšlení... plánujem přijet jen na kukačku ale třeba se nálada na pařbu až do rána přecijen objeví ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    co se to s váma děje??.. žádnej ranní vlak??.. tož to stárnete bo co?.. co mám řikat já??.. :(
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: my pokud půjdem tak bych to právě viděla jen tak na kukačku a třeba tágem domu.. ještě uvidíme, domlouvali sme se, že by možná jel ještě Kája s Kájou takže s nima.. fakt nevím..
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Chápu..
    Asi půjde i Robert, nechcem si úplně vymazat sobotu, takže bych právě uvítala, kdyby jel či šel s náma někdo, kolem 2hodiny ranní řekněme, domů... Co Murenka, jak ta pojede domů?
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: měla jsem v plánu tam jít ale nepůjdu.. ani nevím, jestli večer do Sázavy.. je to teď takový naprd :(
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MARTINA00: tak jinak, jdeme s Michelle nějak kolem poledne, kdo se přidá? :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Jdete někdo na fashion market zítra? Nemám teda prachy, ale...
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: v sobotu je zábava na mandě přece ;)))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    ...a v sobotu je nějaká ta zábava, co? Jaj, jak já bych šla na zábavu! chjo, práce sakramentská :(
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    PIGMAN: do toho lesa bycg se přidal!
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    já se neukážu...možná tak po půlnoci na 1 :))
    WEWA
    WEWA --- ---
    a ještě jsem se dozvěděla, že se nejspíš ukáže i Dagynka ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: vypadá to na víc jak jeden plnej stůl ;))
    APPU
    APPU --- ---
    my asi dorazíme na chvilku též
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    taky se v pátek ukážu u Vočka, ale ne na moc dlouho v sobotu jdu do lesa
    WEWA
    WEWA --- ---
    já asi skočím na jedno ;) i když jdu dneska na ten koncert tak to snad nebude tak divoký a v pátek bych se ukázala... ale nic velkýho, v sobotu turnaj na mandě, chci být ready ;))
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Přátelé, tak vám nevím, mám volnej pouze pátek a táhne mě to ven, posedět, potancovat, popít... v Praze se nic nekoná a tak se táži, kdo všechno by byl v pátek k nalezení u Vočka? Protože nepůjdu někam v Praze sama, když by vás byl plnej stůl žejo... Dík a třeba fakt v na baru naviděnou :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: pravdu máš :)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    květen by již mohl být tomu nakloněn - v případě deště můžem hrát nějaké společenské hry u stolu , že .. a tento termín prý nebudou máje ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    něco do sebe má (a mělo) to i to, abych to shrnula ;)))
    ten petanque asi nadhodíme nějaký datumový rozmezí a pak se uvidí dle počáska ne? ..něco jako u fotomaratonu.. i když touhle dobou už by snad mělo být přijatelně :) za mě teda klidně ten víkend 11.5.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam