• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: ptala si se na tip ne..
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: to je celkem palba tyjo, to radši přidám dalších 1 500,- a bude z toho min. 60-ti minutovej let mezi mraky... a to by Maky rád... taky :)))
    APPU
    APPU --- ---
    WEWA: to stihne mezi objednávkou :)
    základní balíček – 3 minuty 3 min - 1 500 Kč
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: to moc neřeší ten problém nevolna :(
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: Co tohle? Půjdu klidně s ním! :)
    Skydive Arena Praha - větrný tunel pro indoor skydiving
    http://www.skydivearena.info/cs/fun-skydive-arena-praha.html
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: to my víme, taky byl moc rád :)
    ale tohle jsem spíš myslela jako oslavu, na pivko, panáčků pár, přes noc... aneb když nemůže Mohamed k hoře musí hora k Mohamedovi, vííííš :)
    APPU
    APPU --- ---
    my u makyho byli včera :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: přesně tak, jenže má narozky v pondělí, takže jsem myslela jet tam tento víkend ale to je vás spousta na wonderlandu a já nakonec možná pojedu na dovču, takže tu taky nebudu a bude vyřešeno :( ...to ještě musím promyslet nějak :)

neckyáda super, plavidel asi 9 ale většinou převlečení banáni nebo pramičky, jen jedny necky tažený na matračce a ještě jedna matračka s něčím cosi a palmičkami - a ti to vyhráli ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    jaká byla neckyáda?? plavidla?? ..
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    WEWA: zájezd na Zájezd!!! ??
    WEWA
    WEWA --- ---
    Neměl by někdo tip, co Makymu k narozkám? Příští týden má 30. !!! a já nemám nic a už ani nápad :(
    původně jsem chtěla koupit let balónem ale nevím jak na tom teď bude s časem... asi je to stále záchytný bod ale přeci jen se bojím toho, že pak nebude mít čas a "propadne" to někomu jinému.
    Taky bych to viděla na nějakou hromadnou přepadovku alá "oslavu"... ale to nemam domyšlené :)))
    WEWA
    WEWA --- ---
    tak snad... paní říkala, že stačí, když tam budeme 10-15min. předem... a přeci jen to máme na hrádek 5 minut ;)
    APPU
    APPU --- ---
    já doufám že bude ve 4 konec
    WEWA
    WEWA --- ---
    :( já měla za to, že nic v plánu právě není a že můžem všichni... no, neckyáda je od 14hod. ...nevím na jak dlouho to je... ?
    APPU
    APPU --- ---
    tak to musim počkat v kolik končí neckyáda
    WEWA
    WEWA --- ---
    TAKŽE... dámy a pánové - příští sobota, 10.8., aktivity park 17:00hod.,může nás přijít všech 6 ;)
    sportovní oblečení a obuv s sebou, nahlásit se na recepci tak 15min. předem, vezmou vouchery a odvedou nás na místo :)
    nevím jak vy ale já se těším jako blázen, prý je to super ;)))
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: no nad tím mi taky zacukaly koutky... ale je to spíš k pláči :/
    APPU
    APPU --- ---
    MARTINA00: lol
    Zabavené peníze putovaly na zvláštní účet a o jejich dalším osudu rozhodne soud.
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    heleme se..
    Ve městě Sázava se zapotili drogoví dealeři i policisté - Benešovský deník
    http://benesovsky.denik.cz/...-ve-meste-sazava-se-zapotili-drogovi-dealeri-i-policiste-20130729.html
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Sobota můžu, neděle už denní...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam