• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: tak super :)
    a hudba bude? "Zhasněte lampióny, lampióny, jáááá chci vidět tmu!" ;)))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    WEWA: to víš... bude mega lampiÓn ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    MURENA: hale a půjdete v pondělí na lampionový průvod? ...je to od 18:00hod., šla bych si udělat pár fotek ;)
    MURENA
    MURENA --- ---
    jee a tenhle víkend zatím nic nemáme teda alespoň my s Majdulkou. Tak přijeďte!
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: ou jééé, to naprosto chápu :) já už se taky nemůžu dočkat, kor jak krásně tyjo... tak snad nám vyjde ta prochajda, silnice na mandu stále uzavřena takže dost vhodné a ty místa na rybaření Františku?! ;)) ...šli jsme minulý týden s hafanama a Tomáškem a super :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Milí moji, to počasí se nedá vydržet :)) , takže jsem plánovanou cestu na SK přehodila na další týden a jedu s Františkem za vámi.. myslím, že dáme i ten kocert! (ať už je zítra, ať už je zítra) :))
    WEWA
    WEWA --- ---
    mno uvidíme, ale asi tam taky zabloudím ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00: zda-li dostanu odvahu přejít silnici a vlízt do "Ó" ... tak se možná uvidíme
    MURENA
    MURENA --- ---
    Tak určitě krden z naší rodiny dorazí podpořit :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Přátelé, doufám, že se příjdete příští pátek podívat na Miss Ellie, kde jak jistě víte, hraje můj muž, do Ostende! No já tam budu prostě a ráda bych vás viděla! :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    WEWA: nooo :D
    JANITA
    JANITA --- ---
    WEWA: my teď v dohledný době asi taky ne-e :/ Děláme byt, já zas jedu na SK a tak. Ale dáme vědět.. :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: já právě myslela, že se Vám nebude chtít tak jsme na sebe hodila pončo a vyrazila s psicema, ty byly doma úplně vyřízený tak jsem musela :))
    No velké to bylo v pátek a na tu sobotní účast sme za to taky slušně vzali... ale bylo to veselý, super víkend ;) ...včera jsem dala procházku s maminou a pak ani nevím, jak mi ten den utekl... neděle no :(
    určo dejte věděti... mě teď čeká 14 dní v práci bez víkendu, inventury pos... :((
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    JANITA: My taky procházkovali v neděli, to byl den jak sen!
    JANITA
    JANITA --- ---
    pan Freud by měl ze mě radost, když to tak po sobě čtu - rád/ráda :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    WEWA: náhodou bylo krásně :))) my jsme se šli projít s "holkama" s Michalem, taky kouknout na Meldu, akorát ta naše už vypadala spací a pak ještě řádila doma.. :) Takže jsme málem spali dřív než ona. Procházku jsme dali skvělou v neděli :)

Slyšela jsem, že to zas bylo velké... můj žaludek je ráda, že se tentokrát neúčastnil. :) My zas dáme vědět, až příště pojedem. :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: já jsem opět přestávala stačit havanovému tempu, takže sem i jako nemáma byla cca do 3 krásně doma, to pro mě ještě muž dojel.. Na tanečky už sem nebyla, ale byli ste k tomu :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    však vyjde příště ;) ...ono to počásko stálo pěkně za ho...uby v sobotu. Já se sice vykymácela s psiskama ven ale stejně jsem došla jen k řece a šla za Meldou na ryby :)))
    a sobotní večer decentka, viď mámo MURENA: ? :D
    JANITA
    JANITA --- ---
    Tak nám to nějak nevyšlo, přátelé :)
    MURENA
    MURENA --- ---
    JANITA: je no tak snad vás stihneme já mám family day, budu celej den obšťasňovat rodinu, masážemi, pedikůrou apod. ale v pozdním odpoledni bych už mohla být hotová :)
    to bude super tady na vesničce :) to natrénuješ na vlastní :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam