• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tak doufám v pěkné převleky!

MURENA
    MURENA --- ---
    Máme hlídání ,kulturní večer s manželem jupiii už se těším
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    a ještě jedna sobotní pozvánka..aby bylo jasný že se tu drží i kultůra :)) http://www.chocerady.cz/...?file=data/kalendar_akci/105141cs_1.pdf&original=Hastrmancka_komedyje.pdf
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tak dvacetjedna večer ..

MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    U mě klasicky po plánovaných večírcích následuje denní šichta, ale tak mě to nezastaví, že :) Čili 20. či 21. jedno je, v práci strávím oboje :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    nééé, 20. néééé!!! Mam firemní večůrek, tak až 21., prosíím :))
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    tak kdypak procvičíme pózy?? .. mám novou zbírku vinylů ... mooc! :o ))

a co okolo vánoc?? .. sem se nějako potkal s Vrtulníkem na baru a má chuť udělat nějakou taškařici u černejch - 20 nebo 21 ..

MURENA
    MURENA --- ---
    A pak the Pointer, a Míša je jasnej cowboy, mrkeff je the artist , dvořku bych viděla na naháče orgasmátora :D
    JANITA
    JANITA --- ---
    WEWA: viděla bych to na ježíše :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    Františku, otázka zní: "which one are you?" :D

MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    Vibrujete už taky ???!!! :) Že by to bylo tím, že jsem dlouho na akci tohoto typu nebyla, mám chuť lumpačit, i když na to budu mít asi tak jen 5 hodin ???
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: aaauuuuu
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    WEWA: díík.. už to mám pořešené ... Jirka to hodí ze žáby do CoffeSource a Mrkef to doveze ;))
    jen je škoda že to nebudu mít doma dřív abych "to"odzkoušel..hold instalace na dekorace proběhne až na místě ://
    WEWA
    WEWA --- ---
    SLANECZ: joujou, bylo mi jasné, že pátek je pozdě :( Tak Wawe nebo Dáša... případně Kolben, ten jezdí každý den. Mohla bych se pro to stavit v žábě a někde mu to předat...
    WEWA
    WEWA --- ---
    MARTINA00: já tam chodím skoro pořád na procházku ale kdykoliv jsem tě lákala ven, když jsme věděla, že máš volno, nešla si... Neber to nějak špatně! Jenže hlídat kdy máš volno, kdy máte s Robem svůj víkend a kdy máš náladu něco podnikat je nemožný... Příště se ozvi a něco vymyslíme ;)
    PIGMAN
    PIGMAN --- ---
    SLANECZ: Wave jezdí většinou z Prahy ve čtvrtek, tak mu zkus napsat nebo zavolat
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    MARTINA00:WEWA: díkes za odpovědi a ochotu..ale pátek je pozdě ;)) vychytám to hold jinak ;)) ale děkuji vám oběma!
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    SLANECZ: čtu to až teď, kdy jsem nastoupila na noční a Prahu opouštím zítra v 7 ráno... :( Jdu pak až v pátek na denní a vést to tam kolem 8 je asi trochu pozdě, né? Jestli ne, kontaktuj mě na mobilu pak jo!
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    WEWA: Jasně... ale myslela sem spíš, že jako kdybyste se procházeli a došli třeba až do Hvězdonic..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam