• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    APPUChoceradský senát - Tady to hulení má kulturní tradici
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    APPU: připomínka zimy uprostřed léta ;) .. by šlo! dáme ledovou tř획?!
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: jasně, toho bych se nebála ;)
    MARTINA00: na fb dávali echo, že někoho hledají... spíš než na furt nějakou občasnou výpomoc - je tam kontak, zkus se jim ozvat ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    MARTINA00: Jeeee. A nejde si to vyměnit s někým? Nebo se hoď marod. Já vím, není to moc nápaditý, ale funguje to :) ) ) ) )
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    JANITA: Neee, já to popletla, volno mám víkend tenhle a ten příští vůbec právě! :( Chjo, bych do toho kopla! Pořád někdo neví o nějaký práci pro mě?!
    WEWA: Nechtějí na Zájezdě pomocnou kuchařku třeba? :) Bez vzdělání, leč nadšenou..
    JANITA
    JANITA --- ---
    WEWA: to ještě zopaknem :) neboooj. My tady pak v červenci o víkendu skoro nwbudem, tak pak.zas v arpnu ;)
    WEWA
    WEWA --- ---
    APPU: jupí, to už jsem zpět :)

WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: to jsem zrovna na služební kalbě, chjooo :(

JANITA
    JANITA --- ---
    Sakra my žijem kulturně :)
    APPU
    APPU --- ---
    a v neděli 29 uděláme promítání dokumentárního filmu z antarktidy i s autorem fotografem Václavem :)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Tak jsme se tak nějak s Tomem dohodli, že v pátek 27.6. uděláme kotlíkovej guláš na ohni. ;)
    SLANECZ
    SLANECZ --- ---
    http://www.youtube.com/watch?v=pw6TODCU6fE .. největší pecka je na konci! .. viva !!
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: stejně si myslím, že rozladěnou kytaru poznal tak maximálně Vlasta :))) bylo to fakt super, doufám, že nám zase brzo zahrajete a zazpíváte ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    WEWA: milá moje, já v jednu dobu přestala mít pojem o čase. Hlavně, že jsi dorazila!!! Jep, Barča je super.. a i přes rozladěný kytary to snad nebylo tak strašný! :)
    WEWA
    WEWA --- ---
    JANITA: mě trošku mrzí, že se mi to zájezdování tak protáhlo a dorazila jsem až pozdě :( ale i tak to bylo parádní :)
    A se slečnou vám to krásně hrálo a zpívalo, jste výborný holky ;)
    JANITA
    JANITA --- ---
    Přátele, díky za to, že jste přišli, že jste s námi pěli a pili, za krásný dárky.. a vůbec, že jste! Snad brzy na viděnou zase...

A Michalovi slibuju, že už se jí do příště naučím. Btw, nejvíc kostým! :)

Pražská pětka - Strom kýve pahýly
    https://www.youtube.com/watch?v=B2OO87YUh9k
    WEWA
    WEWA --- ---
    Čau ne :)

Chystá se někdo?
    https://www.facebook.com/events/1421852688084617/

vím, vím, v sobotu slavíme a tančíme... ale dobrej základ, je dobrej základ ;)))
    MURENA
    MURENA --- ---
    Kdo se nenaučí má většinou otrvu alkoholem :)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    RBIKER: Přijel mi z Anglie bratr se ženou, seděli jsem spíš s nima no, když už přijeli ;)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    MARTINA00: proto jsi strachy raději nedorazila? .)
    MARTINA00
    MARTINA00 --- ---
    MURENA: Nenaučí.. Stačit jim nelze, mluví ze mě zkušenost! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam