• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HUMANBEINGHorrorové filmy
    BORG
    BORG --- ---
    GULDUR: Jo to me taky dycky dostavalo. I ten prvni portret toho chlapa s tim silenym grotesknim vyrazem. Pokazdy me hrozne zajimalo co to je za existence, jak se to tam dostalo atd:)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BORG: fuj tajbl! Jo, to je přesně ono...
    BORG
    BORG --- ---
    GULDUR: Jinak tím upírem jsi myslel toto? http://img5.rajce.idnes.cz/d0510/6/6119/6119311_52d1fcc9144c51ed52c6f94918fd87c5/images/panna_a_netvor_2.jpg?ver=2 Docela mě taky překvapilo, že ten zámek před kterým se vždy procházela je ve skutečností průčelí Grotty v pražské Grébovce :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BORG: jo pamatuju, jak herečka nemohla mluvit, tak tam použili jenom dabing, díky tomu to bylo docela ponuré...
    BORG
    BORG --- ---
    GULDUR: Jojo nebo pamatujes tohle ? http://img.csfd.cz/photos/filmy/14/147526_2_ws.jpg to jsem zase s tezi daval jako dite ja :))

    Tak vidíš tak nemáš začínat s nekrosexem.. ja to tak taky nemyslel :)

    Zlata cesta je pro me taky velkej kult.. ted jsem si to dal po 10 letech a porad super!
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BORG: zrovna před Vánoci jsem si ji stáhl z netu, Zlatou Sindibádovu...mám doma někde ještě Davayáckou VHS, viděl jsem ji snad 100x jako malej...
    BORG
    BORG --- ---
    FURYAN: pardon za gramatiku .)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BORG: myslíš jako anorektická zombice na kolenou pod stolem..v tom bych nic podbízivého určitě nehledal...
    BORG
    BORG --- ---
    FURYAN: Jojo to si taky pamatuju :) Nebo jestli jste videli http://www.csfd.cz/film/40647-zlata-sindibadova-cesta/ a http://www.csfd.cz/film/22698-sindibad-a-tygri-oci/ tak ty Harryhausenovy obludky na me taky pusobyli desne tajmene az horrorove. Velkou cast na tom ma asi ten jejich podivnej trhanej pohyb.
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BORG: já si třeba pamatuju jednu z prvních lekaček, když jsem byl capart, tu poslední scénu v Prince of Darkness, kdy vidí tu svoji přítelkyni v zrcadle...no Panna a Netvor tam samozřejmě vede ta scéna kdy Studénková očistí ten obraz upíra..to mi vždycky vylítl tep...souhlasím, že je to naše nejlepší pohádka..našlo by se i pár dalších psycháren, Legenda o Zlaté Panně, Pavouk se smaragdovýma očima, a pak jedna ruská bylina, kde na konci trhaj čarodějnici koňma na kusy, kterou taky myslím točila naše televize v koprodukci s SSSR...
    BORG
    BORG --- ---
    GULDUR:Tak to rozhodne.. Zda se mi to nebo tady tak neprimo popisujes a natukavas svoje predstavy :))
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Me jako decko vydesily perfektne ty kostry na kostatech z Svandy dudaka :)))
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BORG: tak víš co se říká u nás na vsi, nekrosex taky sex...
    BORG
    BORG --- ---
    GULDUR: To si beru osobne .))
    BORG
    BORG --- ---
    HOLAN: Pro me asi nejvetsi zdeseni v detstvi predstavoval (z toho omezeneho vyberu co jsem videl a na co jsem se mohl koukat) netvor z Panna a netvor od Herze a potom horrorovy filmovy usek od chvile kdy Perseus zatroubi na Charona az po situaci kdy uz ma hlavu Meduzy v tom pytli. Konkretne v tom jak se Meduza pomalu ale jiste plizi v tom chramu k Perseovi mam jistou analogii s tou zombici v REC :)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    BORG: anebo naopak ona...
    BORG
    BORG --- ---
    GULDUR: Ták... jako bejt ze těch všech okolností zavřenej ve zhasnutym podkroví s anorektickou zombicí jejího vzhledu, tak jsem taky pod stolem a ani nedutám :))
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Oběť zla / Timber Falls (2007) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/237312-obet-zla/
    Docela příjemně překvapilo. Není to žádná pecka, ale určitě jsem se nenudil.
    HOLAN
    HOLAN --- ---
    FURYAN: presne. dobrého pomálu. nadprirozeno jasne, ale pokud to tam beha celej film od zacatku do konce, pozbyva to kouzla. nechci tady chytracit, jen sem se ozval :)
    a at nejsem uplne OT, jako decko jsem byl hotovej z Pyramidy hruzy. Dycky sem si malem strikl do textilu, kdyz vecer nekde neco zacinkalo :)) http://www.csfd.cz/film/5960-pyramida-hruzy/
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Mam radeji filmy s mene konkretni "obludkou"... typicky priklad je napr. Omen. Mam rad tajemno, mysticno, ale nekonkretno. Konkretnose musi umet trochu lepe, opet typicky zastupce - prvni Vetrelec, na ktereho se proste nedotahuje snad nic (nevidel jsem vsechny horrory na svete, tak me nechytejte za slovo, treba nejaky jiny typictejsi existuje ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam