• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    HUMANBEINGHorrorové filmy
    Tento klub je určen pro volnou diskusi o horrorových filmech. Podělte se o svoje tipy, které by mohly ulehčit fanouškovi horrorů hledání rezavé jehly v kupce hnijícího sena.
    Současné téma: Definice hororu.
    rozbalit záhlaví
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    HOLAN:
    BORG: nemate ji nekde stazenou? at nemusim hledat? dik.
    HOLAN
    HOLAN --- ---
    BORG: jj to bylo pro me velky prekvapeni. a kdyz do toho jeste Nick Cave na pianko v "mollu", prima atmosfera
    BORG
    BORG --- ---
    Asi budu trochu off topic, ale vzpomnel jsem si ze jsem ted nedavno videl toto http://www.csfd.cz/film/233126-cesta/

    Jako horror to asi neni, ale jsou tam chvile kdy jsem cejtil ty stejny pocity jako pri horrorech. Thriller je to poradnej a doporucuju.
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    LUCCASH: uz to mam na disku a tesim se :o))
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    BORG: presne...pritom to neukazane, naznacovane zlo ve stinech je uplne nejvic desive ....sakra nemate nekdo typ na poradnej horor? :o))
    BORG
    BORG --- ---
    KLATIC: "akcni, litaci a vubec" to je presne ono.. viz konec Mama a par dalsich. Oni by byli v dnesni dobe tvurci schopni udelat zajimavej horror, ale proste dycky to dojebou nejakou "senzacni" prehnanou casti filmu, kde to uplne ztrati tu hruzu.
    LUCCASH
    LUCCASH --- ---
    Sharknado
    Sharknado (TV film) (2013) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/343017-sharknado/
    Jeden z těch zábavnějších Asylum filmečků. A Stevea z Beverly Hills s motorovkou si prostě neodpustím:

    FURYAN
    FURYAN --- ---
    KLATIC: :D Na nekterych chatach bych neprespal sam, s filmem i bez filmu :)
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    FURYAN: souhlas... a este lepsi je to na chate pekne u lesa...nejlip za bourky...to jen clovek ceka kdy nejaka zruda rozrazi chatrne dvere :o)

    a co se tyce Conjuring.... nejvic me bavila tak cca druha tretina filmu ..smerem ke konci uz to bylo moc akcni, litaci a vubec a ztracela se ta prava atmosfera tajemneho desu....skoda...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    Sice do kina občas chodím, ale na horror bych tam nešla. To chce pěkně večer doma, aby se člověk pak bál jít i na záchod :o)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    FURYAN: kamos to ma stejne. ja tedy poslednich X let byla v kine s cca celkem 5ti dalsima lidma, coz mi vyhovovalo, ale tohle me totalne nasralo.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    TETA_JELENA: Presne z tohoto duvodu jsem v kine nebyl 20 let. A nehodlam na tom nic menit. HD projektor resi vse. Tma, cigarko, poradny zvuk, a hlavne - SAM v mistnoti je pro horor nejlepsi.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    musim se priznat, co me zkazilo dojem z filmu. nesnasim, kdyz chodi do kina debilci, co se celou dobu smejou a povidaji si. ja se jdu na horor bat a vzit si z filmu pokazdy co mozna nejvic. za nami particka dementu, co sla do kina delat machirky a vedle nas ctyri naprosty picky, co se celou dobu chichotaly a povidaly si. nakonec jsem to nevydrzela a zarvala sem, at drzej hubu a pokud se potrebujou smat, jak kravy, at jdou radsi na babovresky.
    HOLAN
    HOLAN --- ---
    TETA_JELENA: nj prave.. a kdyz by se to dalo, tak tam jsou napevno vysmahly nejaky sileny titule
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    HOLAN: zrovna o vikend jsem hledala a nenasla nic kloudnyho.
    HOLAN
    HOLAN --- ---
    TETA_JELENA:
    BOD1E:
    ja schvalne jeste na trailer nekoukal.. btw uz je venku nejakej koukatelnej release?
    SYPHOON
    SYPHOON --- ---
    TETA_JELENA: já se teda bál v noci i probudit :D Za mě super, naštěstí jsem si ten trailer pustil až po shlédnutí filmu :)
    BOD1E
    BOD1E --- ---
    TETA_JELENA: Za me taky, skvele natoceny, vygradovany finale, odkazy na slavne horory, parada.
    Jen me sere, ze Wan nastrkal vetsinu dobrych scen do traileru, takze clovek v kine vedel co prijde. Fakt chytry. Prilis mnoho hype proste skodi. O to vic se mi treba libili Insidious nebo Sinister, kteri, ac kvalit Conjuring nedosahovali, prisli jako blesk z cisteho nebe.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    The Conjuring - za me dobry, ale asi jsem cekala vic, protoze kdyz se v noci nebojim jit na zachod, nebylo to uplne TOP:)
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    JERRYGN: když se mi to rozleželo v hlavě, tak mi došlo, že je to vlastně celý jedna velká pocta prvnímu Amityville s celou tou strašidelnou urban legendou (dneska se teda říká creepypasta) s osobností Warrenových jakožto v té době slavných vyšetřovatelů paranormálna a celou tou mediální eskapádou, fake fotkama apod...nevim, možná kdyby se pustil do dalšího remake Amityville nebo z toho udělal na 30 minut "horrorvej dokument" na způsob Curse of Blair Witch, tak to možná mohlo fungovat, i když těžko říct....možná je načase, aby tvůrci horrorů opustili klasickou stopáž 90 - 120 minut a začali se věnovat kratším, ale koncentrovanějším dílům. Někdy totiž i kvalitní horror hrozně rozmělní snaha všechno dopodrobna vysvětlit a všechno objasnit, což nebylo vždy pravidlem...
    COMODORRE
    COMODORRE --- ---
    TEOCZE: Nedavno sem koukal taky, koukat se na to dalo i tam byly nektery velmi zajimavy momenty, ale celkove vzato takovej lehce lepsi prumer. Vic nez pulka filmu je vlastne jenom chozeni po tme s baterkou:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam