• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DARJEELBreakthrough - prorážení skořápky reality
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    XINDL
    XINDL --- ---
    DARJEEL: souhlasim :D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MITTRON: a syntakticky korektní bys to cos teďka napsal nedokázal zplodit? Jakože JEDEN přísudek a JEDEN podmět, běžná interpunkce, atd.?
    Hele, ty seš normálně inteligentní borec, co má nevšední a zajímavý názory, ale to jak je prezentuješ se spíše podobá projevu autisty se schizoidními rysy... :-/
    Mně to nejde číst a porozumět tomu, chápeš?
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    vsak jsem ti psal, ze podle me, by to melo byt breattrough "reality" into reality .. jinak, taky, prorazeni krunyru vlastniho podmineni ruznymi predstav/memeticko/kognitivnim ramcm a jasny vedomi si reality i v tom smyslu jaky misto maji myslenky, predstavy, o realite a jak ne/souvisej s realitou, uvedomovani si co je realny, co vim ze je realny .. a co je mozny, co si jen myslim .. a dal, prace s vedomim, schopnost ziskavat, prave skrze tichou/prazdnou/zrcadlici mysl dalsi bezne nevnimane vemy a prohlubovat tak chapani realneho/vnitrniho/vnejsiho, jak pusobi a funguje vse dohromady, duch/psychika/vnitrni prostor, energie, vedomi, vnejsi objekty, atd .. jake jsou moznosti vedomi, jak na nej pusobi (v spojite zrzadlicim/tichem stavu) okolni, predmety, svetlo, slunce, lide, rostliny, vduch, vune, auta, hluk, zivot, hudba, jak funguje rec, co co vyvolava .. atd atd atd atd .. :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MITTRON: co si představuješ Ty pod breakthrough reality?
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    DARJEEL: tvoje otazka pro me taky, moznosti co muzes myslet me napada vic .. proto je obecnejsi i odpoved. co si predstavis, pod breaktrough socialni reality? pak muzu kdyztak neco zkonkretnit.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MITTRON: můžeš to napsat jinak? Tvoje odpověď je mi nesrozumitelná...
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    KOKES: zajimavy, nedosel jsem az na dost vzdaleny konec ale prislo mi ze to celkem zapada.

DARJEEL: v socialni realite, to muze byt dost veci, takze pokud v realite potom i v tom, kde se protina to cemu rikas socialni realita, s realitou jako takovou (ktera je neznama). pokud mas na mysli primo/zejmena komunikaci, tak ta se obvykle vylucuje s tichem :) ..

BROZKEFF: to asi jo, svoji verzi reality prispivas do anorganickeho "zivota".. podobne jako, v druhym pripade. cim to ze lidi nekdy nevideji zazraky kolem, neni to proto ze pro ne chodeji do kostelu?
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    MITTRON: hej to je dobrý postřeh

Samozřejmě si tam cpu nějakou svoji verzi "reality", ale mně se zdá že to nevylučuje tu přirozenou věc že tím nějak přispěju do toho anorganického živoka... kdyžtak upřesni
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MITTRON: myslíš, že zastavení vnitřního dialogu je vhodné třeba pro breakthrough v sociální realitě?
    KOKES
    KOKES --- ---
    MITTRON: domnívám se, že je to tohle http://www.bu.edu/bostonia/spring09/silence/
    MITTRON
    MITTRON --- ---
    SCHWEPZ: clanek vytvarejici pomerne zavadejici predstavu .. ze z jakychsi vln, vytvareji za cloveka rec .. to je ovsem totalni nesmysl. zmineny zarizeni, podle me, pouze supluje urcity nemoci poskozeny clanek ktery je nutny k fyzicke realizaci reci/slov/vysloveni. bez toho aby clovek myslel v slovech, tj. bez toho aby recnil sam, v mozku/duchu/psychice .. by takove zarizeni, nemelo co co prevadet. podle me. pokud by nekdo vystrachal puvodni clanek, bylo by zajimavy srovnat co a jak skutecne :) ..

MILITARY_THUG: moznosti mozku/vedomi/psychiky nejsou vynalezy .. to je realita. na realite nic neposouvas, posouva se sama, ty ji objevujes pro sebe .. ruzny latky do toho patri, uzivas a objevujes, uchopuje, rozlisujes co uz tu je, co mas .. takze, zadny vynalez se v tomhle smeru, podle me nekona.

DARJEEL: japak to? vzdyt, stoping dialog, je naprostym zakladem moznosti breaktrough "reality".

BROZKEFF: breakthrough vlastni krestanskou "reality" nebo naopak dotek svate krestanske reality? .. pokud to druhe, tak lidi maji silu vytvaret, problem s anorganickymi vytvory (nerealnymi) je ze jsou tvorene jen lidmi a jen z toho, co jim lide daji. krestanstvi a jeho svatosti, maji za sebou mnoho energie, potu, zivota, obeti .. velmi, velice mnoho .. jde v zasade, o to hlavni, co je na tom celym skutecny a dalsi energy cell je vzdy vitana ;)
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Vědcům z Bostonu se podařilo s úspěchem vyzkoušet zařízení, které umí převést mozkové vlny na řeč. Dávají tak do budoucna naději lidem, kteří oněměli po mozkové mrtvici, nebo je postihla amyotrofní laterální skleróza (ALS), že budou schopni komunikovat s vnějším světem pomocí syntetického hlasu.
    http://www.novinky.cz/veda-skoly/188110-revolucni-zarizeni-umi-precist-mozkove-vlny-a-prevest-je-na-rec.html
    "Všechny neurony neustále něco vysílají, ale existují proměny v četnosti signálů," vysvětlil podstatu vyvíjeného systému vedoucí výzkumného týmu Frank Guenther z Bostonské univerzity.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    YMLADRIS:
    DARJEEL:
    v emailu
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BROZKEFF: ja taky detaily, tak do posty nebo do kapani, jak se ti bude chtit :)))
    to musel byt dobry breakthrough (zazil jsem jeden takovy letos v lete v pravoslavnym klastere na krete a byl to fakt mazec, zajima zajima!!!), skoda ze sem nemohl jit na pulnocni, moc sem se tesil... :-/

YMLADRIS: bude!
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    BROZKEFF: jo, chcu vsechny detaily! ;) a slibuju ze to nesepsuju jak mam ve zvyku ...

ja jsem byla na normalni evangelizacni a vyplatilo se ;-) : potkala jsem Janu Pertovou (uci gospel) a dodala mi odvahu prihlasit se k ni na workshop. Sorry za OT / leda ze to bude breakthrough, coz teda bude rozhodne!!! ;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MILITARY_THUG: tenhle je dobry, zbytek je spis tak do tveho auditka... respektive zbytek je tematicky mimo
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Účast na letošní katolické půlnoční mši svaté pro mě byl celkem breakthrough.

(Detaily zatím jen IDčkům se kterými se znám na požádání do pošty - na veřejnější publikování by to muselo přechroustat moje PR oddělení (ego, rozum atd.), pokud to budu vnímat jako něco nosného i za čas, třeba k tomu dojde)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MILITARY_THUG: v čem jsou tak breakthrough?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MILITARY_THUG: zen bráško

doplňující otázka? proč si myslíš, že jsou tyhle vynálezy takový breakthrough?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam