• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    coz takhle anketu o nejvice/nejmene favorizovany typ?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    VOID: jo, to presne sedi. soustredit se na smyslovy zivot v pritomnosti mi dela docela potize :)

a co teprve to kriklavy J tam na konci. jsem usuzujici ze bych mohl delat z fleku ustavniho soudce :))
    VOID
    VOID --- ---
    NAVARA: ah, sorac naopak.

tak jsem se dival na wiki

Získávání informací

* Smysly (S, Sensing) — Smysly upřednostňují fakta a současnou situaci. Jsou více spřaženi se skutečností, raději věci používají, než aby se zabývali tím, proč a jak fungují.

* Intuice (N, iNtuition) — Intuice upřednostňuje myšlenky, teorie a fantazii. Intuitivové rádi dělají věci pokaždé jinak, zkoumá, co se proč a jak děje, a jak by se to dalo dělat lépe. Spíše než praxe a to, co je, je přitahuje budoucnost a různé abstraktní teorie.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    VOID: se 74% intuici? :)
    VOID
    VOID --- ---
    si zjistete, co znamena 2. pismeno v MBTI

Získávání informací

znamena to tedy, ze Bennymu vyhovuje ziskavani informaci snahou o realny popis skutecnosti a ne intutivni "vytuseni co to asi muze delat"
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    JOHNY115: jo, kdyz by byla vule, muzu s mou osobnosti vystoupit v nejakem cirkuse ;)
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    _BENNY: podle me to neznamena ze by tvoje citeni bylo slabe, ale ze proste ve vetsine situaci vladne mysleni ... a citeni se projevuje mene casteji, jen u urcitych vecich ... ale neni duvod proc by se potom nemohlo projevit i silne

btw, docela jednoznacny INTJ, docela drsnej typ MBTI x)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ELIZHANNAH: jeste to muze znamenat, ze moje citeni je sice velke, ale mysleni to stejne prebije, ale nevim nevim :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    _BENNY: hm, cítění jenom na pět procent, jo? to je vážně divný ;-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    INTJ - The "Strategist"
    Temperament: NT (Intellectual)

Primary Function: Introverted Intuition
    Population: 1.5% (2.5% male, 0.5% female)

Extraverted Introverted
    16% 84%
    Sensing Intuition
    26% 74%
    Thinking Feeling
    95% 5%
    Judging Perceiving
    89% 11%

kua ze bych byl tak necitlivej, to se mi nezda :))
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    BLANA: nj, já mám zase dojem, že mi tam psali, že jsem stejnej typ jako Amélie z Montmartu, ale to docela i souhlasí :-) Mám Amélii ráda, taková milá podivínka :-)
    BLANA
    BLANA --- ---
    ESFP-the entertainer
    E-63%, S-58%,F-58%,P-100%
    tedy musim rict, ze obcas jsem fakt mela problem oznacit odpoved, ponevadz proste zalezi na situacich...
    jinak vysledek se shoduje s realitou v takove te "klasice", neco nesedi vubec...ale jeste hodlam prohlidnout trocha vic.
    ovsem rozesmaly me priklady "fiktivnich" osobnosti esfp- homer simpson, kelly a peggy bundovy:D tak to potes teda:D
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DIVA: jj, mam dojem, ze ano :)
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    ELIZHANNAH: tak existovat může cokoliv :) ... spíš z toho ale vyplývá že vyloženě nějaké silné konkretní preference nevyžaduješ ... mě krom jasného F a sklonu k E taky vyšel zbytek kolem středu :) ono MBTI typ partnera je dost málo k určení toho jestli nás bude přitahovat :D jen je to nástin který už docela často u těch našich idealních partnerů najdeme (ale jen reverzně) ... a navíc si tímto testem nejsem tak jistej jak testem sebe sama ...
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    heh, za chvili tu bude seznamka podle typu ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    btw mi vyšlo kdo jsem, kdo bych raději byla a kdo mě přitahuje vlastně stejně :)) jsem spokojená se sebou a jinými podobně postiženými :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    HITOMI: to esi dobře chápu se značí jako ExTP
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    tak me vyslo

Actualized type: ENTP
    (who you are)
    Extroverted (E) 66.67% Introverted (I) 33.33%
    Sensing (S) 50% Intuitive (N) 50%
    Thinking (T) 64.71% Feeling (F) 35.29%
    Perceiving (P) 77.42% Judging (J) 22.58%

ENTP - "Inventor". Enthusiastic interest in everything and always sensitive to possibilities. Non-conformist and innovative. 3.2% of the total population.

Preferred type: ESTP
    (who you prefer to be)
    Extroverted (E) 68.75% Introverted (I) 31.25%
    Sensing (S) 51.43% Intuitive (N) 48.57%
    Thinking (T) 67.74% Feeling (F) 32.26%
    Perceiving (P) 60% Judging (J) 40%

ESTP - "Promotor". Action! When present, things begin to happen. Fiercely competitive. Entrepreneur. Often uses shock effect to get attention. Negotiator par excellence. 4.3% of total population.

Attraction type: INTP
    (who you are attracted to)
    Extroverted (E) 50% Introverted (I) 50%
    Intuitive (N) 59.46% Sensing (S) 40.54%
    Thinking (T) 69.7% Feeling (F) 30.3%
    Perceiving (P) 60% Judging (J) 40%

INTP - "Architect". Greatest precision in thought and language. Can readily discern contradictions and inconsistencies. The world exists primarily to be understood. 3.3% of total population.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    ELIZHANNAH: i když, když se dívám na ty procenta, tak jsem asi přitahovaná k nějakýmu úplně vyrovnanýmu a ideálnímu typu, kterej ve skutečnosti ani existovat nemůže:

Attraction type: ESFJ
    (who you are attracted to)
    Extroverted (E) 53.33% Introverted (I) 46.67%
    Sensing (S) 55.26% Intuitive (N) 44.74%
    Feeling (F) 56.76% Thinking (T) 43.24%
    Judging (J) 55.56% Perceiving (P) 44.44%

ESFJ - "Seller". Most sociable of all types. Nurturer of harmony. Outstanding host or hostesses. 12.3% of total population.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    JOHNY115: tak jsem si dala ten test ze similarminds a vyšlo mi toto:

who you are: INFJ
    INFJ - "Author". Strong drive and enjoyment to help others. Complex personality. 1.5% of total population.

who you prefer to be: ISFJ
    ISFJ - "Conservator". Desires to be of service and to minister to individual needs - very loyal. 13.8% of total population.

who you are attracted to: ESFJ
    ESFJ - "Seller". Most sociable of all types. Nurturer of harmony. Outstanding host or hostesses. 12.3% of total population.

:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam