• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    DIVA
    DIVA --- ---
    STEPNI_VLK: někeří mrtví sou nesmrtelní ;)

jistěže, všechno co člověk říká vypovídá hlavně o něm ;)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    DIVA: A na základě čeho ten psycholog u mrtvých pracuje, resp. do jaké míry je to pak srovnatelné s těmi živými?

Když kdysi jedna slečna můj ksicht přirovnala k A. Schwarzeneggerovi, také to pravděpodobně myslela jako kompliment. Přesto jsem z toho nikdy nadšením nejásal. Kompliment je ryze subjektivní cosi, co se má pouštět jedním uchem tam a druhým ven, protože až příliš často vypovídá mnohem víc o jeho tvůrci než o osobě komplimentem zahrnuté. ;)
    DIVA
    DIVA --- ---
    STEPNI_VLK: to je kompliment, nenech se mýlit ;)

dobrý psycholog mbti určí spolehlivěji než test ;)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    JOHNY115: Osobnostmi jsem myslel ty vědce, prezidenty a jiné významné osobnosti, které jsou uvedeny u jednotlivých typů, a které byly v čase vytvoření tohoto osobnostního testu již po smrti nebo jím prostě nebyly testovány (fiktivní osobnosti). Na základě čeho se pak tedy přiřazovaly k jednotlivým typům?

DIVA: No ty tedy umíš vlka potěšit, jen co je pravda. :)
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    STEPNI_VLK: jak to myslis s tim vyhodnocovanim ? :) (a seznam typu z nyxu je na nastence)
    DIVA
    DIVA --- ---
    STEPNI_VLK: zilog! :))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Hm, tak filtr mi prozradil, že jsem 5. v pořadí..

Mimochodem, docela by mě zajímalo, jakým způsobem autoři vyhodnocovali ony osobnosti, přiřazené jednotlivým typům? Trochu mi to už totiž zavání numerologií a horoskopy. Tušíš, Johny115?
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ve zkratce: INTPs are logical, individualistic, reserved, and very curious individuals. They focus on ideas, theories and the explanation of how things work. They are especially adept at discussions and debate. They have the ability to focus intently on a subject. They appreciate and respect intelligence in others.

A musím říct, že to na vlka docela sedí.. alespoň tedy dle toho, jak se vnímá on.

Mám tu nějakého parťáka? :))
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Tak jsem zkusil ten údajně nejlepší mypersonality.. a step produkuje následující typ. ;)

INTP - The "Engineer"
    Temperament: NT (Intellectual)

Primary Function: Introverted Thinking
    Population: 2.5% (4% male, 1% female)

Extraverted Introverted
    37% 63%

Sensing Intuition
    47% 53%

Thinking Feeling
    58% 42%

Judging Perceiving
    16% 84%

A mezi osobnostmi mám mimo Lincolna, Einsteina, Pascala a Darwina také mého osobního myšlenkového guru Junga. To potěší. :) Byť tedy prostřední dvě písmena mám jasná X.
    LUBEECZEK
    LUBEECZEK --- ---
    Ahoj prosím chtěl bych se zeptat jestli neví někdo, zda existuje na netu nějaká textová a tisknutelná verze třeba pro třídu a k tomu nějaký tabulky nebo tak na vyhodnocení. . .
    MYS_USATA
    MYS_USATA --- ---
    Idealista. Jak jinak.
    DIVA
    DIVA --- ---
    ELIZHANNAH: je dobrá no :)

kdyby někdo měl elektronicky tak nástěnka je to místo! ;)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    právě se mi dostala do rukou výborná knížka - Michal Čakrt: Typologie osobnosti (Management Press, Praha 2004)... myslím, že by údaje o ní zasloužily dát na nástěnku :-)
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    JOHNY115: jj souhlas...nakonec máme rozsvítit všechny 4 složky, jak řekl Jung
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    LADYWAVE: myslim ze s postupem veku ma jit vsechno do stredu + hybat se to muze, ale pry moc ne + jak bylo receno ... je to ovlivneno i nasim aktualnim emocionalnim stavem ... proste to srazi objektivitu ... obzvlast treba v nakych silnych depresich nebo stavech radosti ... ono to vlastne odpovida ... ale jen te chvili :D proto nejlepsi delat v nejakym neutralnim rozpolozeni
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    myslím ale že to sedí
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    DIVA: aha tak to abych si to zopakla kazdy mesic...
    DIVA
    DIVA --- ---
    LADYWAVE: vzhledem k tomu že to vychází různě v závislosti na fázi menstruačního cyklu tak zřejmě ano
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    je možné, že sem se přesunula z jednoho typu do druhého postupem času? dělala sem si ten test tak cca před 5ti lety a vyšlo mi něco jiného, jinak nyní: INFP
    DIVA
    DIVA --- ---
    DOOMBRINGER: v tomdle testu mi vyšly veselé procenta :))

ENT hezky proporčně po 74 :D a P 95

// podotýkám že když mám krámy F bezohledně expanduje fatálně tak decimujíc bezmocné T :)) a růžky vystrkuje i mrška J ale moje 95%ní P není žádná bábovka :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam