• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    DIVA
    DIVA --- ---
    TLUSTEC: zpochybňuješ, že je mbti správně určeno? takové riziko tu je. ale pak je tu i ta možnost, že k chybě nedošlo :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    noldo: podminene pravdepodobnosti, bayesuv vzorec. aneb stanoveni pravdepodobnosti jevu (zde jake jsi MBTI) na zaklade castecne signifikantnich a casto protikladne odpovezenych indiciich.
    NOLDO
    NOLDO --- ---
    TLUSTEC: Chápu to až po to s tím se počítá , dál už chápu jen předložky a spojky... Jako, gausovka je gausovka, a ne její průměr, přeci.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    s tim se pocita, ze kazdy reaguje nejak necernobile. a i to ale vypovida. priklad - 10% trampu ma rado kamenici, 90% sazavu - takze i zatrzeni te kamenice z tebe dela trampa, i kdyz s mensi vypovidajici hodnotou. vysledek je az kompozici techto sedivosti pres sebe... a prohlaseni, jestli to je vic cerne, nebo bile.
    NOLDO
    NOLDO --- ---
    Tyjo, tak jsem zusil ty testy, a to vůbec nejde... PRacuju třeba až ujetě systematicky podle určených priorit, a mám time schedule, ale nakupuju nebo toulám se hrozně nahodile a impulzivně. Když mě napadne nějaká blbost, řeknu to hned, ale osobní věci bych neřekl nikdy. Rád plánuji, mám rád postupy, ale zároveň mám rád spontaneitu a chaos... Problémy řeším logicky, ale lidi srdcem... Ty otázky jsou hrozně ploché.
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    TLUSTEC: me by stacilo na existujici seznamky pridat okno na kod mbti a moznost filtrovat podle toho ve vyhledavani :) .. eventuelne odkaz na externi test .... a ze neco nesedi ? tech teorii na vztahy je inu dost a vice jich ma neco do sebe ... ale myslim ze nejlepsi je kdyz najdete forum sveho typu s anketou "jaky je vas best mbti protejsek" s dostatkem hlasu a to podle me sedi nejlepe, navic to neni jen 1 doporuceny typ .. ale vlastne % rozrazeni vsech typu od nejlep. po nejhor. ... jeste lepsi by bylo kdyby se na takovou velkou seznamku (treba libim) nasadil system vzajemneho hodnoceni typu .. a v tech velkych cislech by to jiste po nake dobe hodilo zajimave vysledky :) pak by to bylo jednoduche ... napr. zobrazit statistiku hodnoceni INFP jinymy typy .... nebo zobrazit statistiku hodnoceni jednotlivych typu typem INFP .. a tabulka s % od nejcastejsiho ok protejsku po ten nejmene casty :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DIVA: muzu, ale na ne nemam az takove naroky :)

TLUSTEC: asi z casti diky tem internetum ;)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    psy bych nefiltroval, cokoli vyssiho nez 30cm uz je se mnou kompatibilni.
    jinak mbti je z doby druhe svetove, takze se docela divim, proc vchazi ve znamost a aplikaci az ted.
    DIVA
    DIVA --- ---
    HITOMI: mi to stačí bohatě, zbylo na mě 1% společnosti, to není zase tolik ;)
    můžeš filtrovat kamarády, šéfy, zaměstnance, sousedy, nevím, psa.. :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DIVA: ja se teda an sebe spolehnout muzu :)) a chtelo by to nejakej vymakanejsi filtr, tenhle je stale nedostacujici :)
    i kdyz, ja vlastne nikoho hledat nemusim, no...mam vyfiltrovano :))
    DIVA
    DIVA --- ---
    HITOMI: spolehnout se nemůžem ani sami na sebe ;) ale byl by to fajn filtr :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    DIVA: tak ono se ani na ta doporuceni ohledne idealniho partnera podle MBTI neda spolehnout :))
    To, ze to nekterym funguje, muze byt nahoda a nic to neznamena :)) i podle takoveho fora, jake navrhoval tlustec, by to lidi stale zkouseli "naslepo" :)

nebo by je odpudil neci vzhled a pritom by ten clovek byl uvnitr tak strasne krasny!!!! :D
    DIVA
    DIVA --- ---
    TLUSTEC: taky mě to už napadlo :D ale lidi si nedají říct a zkouší naslepo :) láska na první pohled to musí být!! ;)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    helejte... byt MBTI typologie znama uz davno, mam za to, ze by se Plzakovi radne vylidnilo v ordinaci. Je to idea zcela uchylna, jak se na me INTJ slusi, ale:

- proc uz davno neexistuji misto diskotek a jinych neefektivnich seznamovacich pitomin jednoducha fora, kde by proste bylo 16 sekci s fotkami, vstupnim testem, a basta? :)

a tohle je docela dobra table:
    http://www.socionics.com/rel/relcht.htm
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    JIRI_CZEK: to me pripomnelo popis INFP - ze sami si pripadaji normalni ale ostatni lide je spise vidi jako podiviny :)
    JIRI_CZEK
    JIRI_CZEK --- ---
    dělal jsem si test před časem podle knížky a vyšlo mi INFP, stejně jako teď na mypersonality i skeletus.com - prej 1,5% populace... hustý, nejsem divnej, jenom těch lidí jako já je asi málo :)
    CHAMPAGNE
    CHAMPAGNE --- ---
    DIVA: diky, zajimavy je ten vyvoj behem zivota a demografie
    CHAMPAGNE
    CHAMPAGNE --- ---
    zkusila jsem se otestovat, hlásím se coby INFJ.

tak a co ted s tim? k cemu mi to bude?
    DIVA
    DIVA --- ---
    ELIZHANNAH: zadej tam víc lidí! ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam