• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    hlásím se jako INTP
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LENNIEG: vitej mezi elitu ;-)
    LENNIEG
    LENNIEG --- ---
    Hlasim se jako INTJ.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MADCAT: vim :) INTJ
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    HITOMI: co je přítel za typ, nevíš?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    OTZ: nevim to bude muset posoudit nekdo jinej asi :-)
    OTZ
    OTZ --- ---
    a provokujes:))
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    ENFP zde. akorat teda spis ExxP... ovsem, popis ENFP na me sedi.
    http://www.mypersonality.info/shealacznesnasim omezeni, vytvarim bordel.
    OTZ
    OTZ --- ---
    JOHNY115: k tomu poslednimu odst...sam jsem ENFP, doma mam INFP (mama), a v jeji pritomnosti pochyby rozhodne nemizi, spis naopak. Naproti tomu ve spolecnosti ESFP se citim velice dobre a rozvijime navzajem svoji prirozenost.
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    MICHIGAN: jak to chapu ja tak skutecny posun neni mozny, jednotlivec muze mit jen okolnostmi vice vyvinute vedlejsi funkce a naopak popreny ty primarni

napriklad INFP ktery by byl vychovan v plne xSTJ rodine a vystudoval technickou stredni skolu tak bude mit vice vyvinute extraverted thinking (ktere je az tercialni funkci) a naopak zas bude treba mit nedozrale introverted feeling (primarni funkce) ... mbti se podle me do urcite miry ohyba podle okoli, pratel, prace, celkove vseho pritomneho v zivote ... kazdy je schopen vsech funkci, jak je pouzivat tak si je vyvinout ... to co napovida typ podle me je jake funkce jsou pro jednotlivce mene namahave ... tj. takove to klasicke kdyz se rika ze introvert ziskava energii v klidu a extrovert ve spolecnosti ... stejne bych rekl ze to je i funkci jako takovych, udava to jen co je pro jednotlivce prirozenejsi a tak nejak vhodnejsi, efektivnejsi pro spokojenej zivot

konkretne u NFek bych treba rekl ... ze pokud si clovek nenajde nejaky okruh lidi nebo alespon 1 NF ktery podobne smysli, tak se bude sam zpochybnovat a jemne se prizpusobovat ESTJ spolecnosti a posouvat se tedy do techto pismen (proto bych taky rekl ze jsou NF nejvic internetove pritomni, upevnuji si svoji identitu v komunitach s podobne smyslejicimi lidmi, na ktere je nevzdycky pro kazdeho lehke narazit v realu)
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    tak jsem si ted po dvou letech zas zkousel par testu a z INFP jsem se stal ISFP ("Artist"), teda aspon podle testu mypersonality.info. nektery pismenka pritom ted maji o dost vetsi prevahu, nez minule, ale mezi introvertem a extrovertem docela balancuju, coz mi potvrdil i test na similiarminds, kterej me naopak vyhodnotil jako ESFP ("Entertainer").
    docela by me zajimal nejakej text, kterej ty posuny typu rozebira, nevite o necem takovym? :)
    KAI
    KAI --- ---
    pro ENFPs doporucuju
    ENFP Personal Growth
    http://www.personalitypage.com/ENFP_per.html
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    _BENNY: je to tak, to se stalo pres prazdniny :) sem byla skoro furt sama na kolejich a bylo mi taaak krasne :)) prvni tyden skoly mi tam dokonce vadil i muj pritel, a to na me vubec nemluvi, nevotravuje... :) normalne mam tu jeho tichou spolecnost rada, takze si snad zas brzo zvyknu :))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    HITOMI: introvertnis ;-)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    _BENNY: hh, koukam, ze fakt docela dost :)
    ale ostatni testy me potesily, ve vsech mi pak uz vyslo me krasne INTP :)
    a u toho zakladniho ted rano taky :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ja zjistil ze jsem jeste vyhranenejsi INTJ nez predtim :)
    Personality Profile of Benny (Personality Type, Multiple Intelligences)
    http://www.mypersonality.info/bennycz/
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    tak sem si zas vic jak po roce zkusila test na mypersonality a vylezlo mi ISTP, ale teda S/N mam strasne tesne (53x47) a TxF je 84x16 :D ale bez placeni je tam jen ta zkracena verze, ktera mi prijde pekne na prd...
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    mně přijde že ENFJ co jsem i já je asi každej druhej, asi je to hodně časté, že? :) nic zvláštního..
    JOHNY115
    JOHNY115 --- ---
    MUI: clanek sem necetl ale ESFJ me prijde i tak nejak jako obraz zeny dnes ... stejne jako treba ESTJ (nebo mozna ENTJ) jako muz ... ale jinak si myslim ze to nema pro jedince zadnej vyznam :) jestli byt chtenej vetsinou populace nebo ne ... to radeji sem spokojenej s tim co me nabizi muj typ a k tomu typy ke mne ... jestli sem INFP tak je me docela jedno jestli mam uspech u S-kove vetsiny a mnohem vic mam z mala hlubokych vztahu s NFky pripadne NT :) pro kazdyho je dobry to co vychazi z toho jakej sam je x)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam