• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    OTZ: byva takto oznacen obvykle jinymi sobci, kteri jsou nespokojeni s tim ze jim nebylo po vuli ;)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    OTZ: ale bývá pak člověk nejspokojenější...
    OTZ
    OTZ --- ---
    LWEEK: To je dilema..když se člověk rozhoduje čistě podle sebe, je nezřídka označen za sobce.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MICHIGAN: Asi spíš ta první varianta. S tou druhou jsem měl dlouhá léta problémy. A vlastně jsem se naučil zvažovat možné pocity druhých až kvůli své ex. Trochu mě to znejistilo, dřív jsem se dokázal rozhodovat mnohem rychleji a pevněji, ale snad se díky tomu rozhoduji lépe.
    MICHIGAN
    MICHIGAN --- ---
    LWEEK: zkus si taky polozit si otazku, proc v danych situacich vahas: jestli je to ciste proto, ze hledas to nejlepsi reseni nebo zda tva nerozhodnost prameni spis z obavy jak na tvou volbu zareaguji ostatni - v prvni pripade budes mit bliz k spis Nku, v druhem k Fku.
    urcita nerozhodnost je ale normalni, nikdo neni ciste feeling nebo thinking typ - ve vetsine pripadu totiz situaci zvazujes z obou pohledu a jde jen o to, cemu davas prednost casteji.
    OTZ
    OTZ --- ---
    LWEEK: a především praxi, která asi nebude bezbolestná..
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    OTZ: To je právě podstata mé nevyrovnanosti (nebo vyrovnanosti?). Protože se rozhoduji jak logikou, tak pocitově. Asi mi to život neulehčuje a dost často váhám jestli poslechnout logiku a nebo pocit. Tam kde na mě apeluje emoce, tam často podléhám emoci, ale kde mám možnost se rozhodnout, obvykle volím postup dle logické analýzy situace. Teď jen tomu dát nějakou rozumnou formu, ale to asi vyžaduje čas a "zmoudření".
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ELIZHANNAH: funguje to docela dobre :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADCAT: to si neumím dost dobře představit
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    ELIZHANNAH: bývá založenej na racionálních hodnotách, což může znít jako antagonismus, ale holt to jinak asi nejde...
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    MADCAT: jj, zato citový vztah k člověku je u NT problematičtější, ni?
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    LWEEK: i INTP může mít (a mívá) bohatý vnitřní život, to se nevylučuje. a citový vztah k věci je u něj spíš obvyklý než neobvyklý.
    OTZ
    OTZ --- ---
    a hlavně, jsi tím, kým být chceš
    OTZ
    OTZ --- ---
    LWEEK: to asi záleží, jestli se rozhoduješ podle emocí nebo podle logiky:)))
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    _BENNY: tam už jsem si ho kdysi dělal a vyšlo mi zase to samé, INTP - The "Engineer"

Problem je, že u mnohých otázek váhám co odpovědět, nejsem jednoznačný. Jsem takový od všeho něco.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    DIVA: To je složité, imho jsem něco mezi tím protože mám od dětství jednak brisktní logiku (od osmi let programuju, IQ testy na max apod), ale zároveň jsem hodně citově a pocitově založený člověk a to až do míry že dovedu mít citový vztah i k věci. Mé rozhodování funguje tak, že když v tom nejsou emoce, tak je čistě striktně logické, a jak v tom jsou emoce, tak jde logika stranou.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LWEEK: udelej si test z mypersonality.info
    DIVA
    DIVA --- ---
    LWEEK: řekla bych že spíš anglická verze, NT nebudeš
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Já jsem asi psycho :D

--------- CZ test

E(I)NTJ(P)
    Skóre: E(I)(+0%) N(+86%) T(+14%) J(P)(+0%)

--------- EN test bez registrace

Extroverted (E) 51.72% Introverted (I) 48.28%
    Intuitive (N) 54.55% Sensing (S) 45.45%
    Feeling (F) 52.63% Thinking (T) 47.37%
    Judging (J) 70.37% Perceiving (P) 29.63%

Your type is: ENFJ

ENFJ - "Persuader". Outstanding leader of groups. Can be aggressive at helping others to be the best that they can be. 2.5% of total population.

------------
    Anglický test mi rozšířil slovník. :D Ale popravdě ne vždy jsem si byl v těch testech jist co vybrat.
    OTZ
    OTZ --- ---
    WOUK: Vánoce jdou letos mimo mě..zato zima ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam