• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    FURYAN: tak moze to robit potajomky. tiez nikomu nehovorim ze som volil Fica
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    Na co MBTI, na co astrologie, staci kdyz si on/a zapne novu nebo otevre blesk :D A je jasny, ze nikdy nebudeme ani znami...
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MART1NKA: jo, to jsou presne ti lide, pro ktere neni v mym vesmiru zrovna moc mista :)))
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    HITOMI: Dela, nedela. Zaryte astrologicky si vytvoria iluziu o cloveku podla znamenia a tak aj k nemu potom pristupuju. Viem si realne predstavit, ze by to niekto robil s MBTI. :)
    OTZ
    OTZ --- ---
    MART1NKA: "niekto moze verit, ze nejaka matchingova teoria funguje pausalne na celu populaciu" - tomu já ale nevěřím, vím že je to jeden z mnoha faktorů :)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MUI: hm, koukam, ze na nastence jsem furt jako ENTP, to je hodne stary udaj. Je pravda, ze tak nejak pred 4 (ne-li vic) lety jsem to mela vicemene 50-50, tedka jsem "I" temer z 80%. A hlavne je to pro me prirozenejsi stav. Driv me strasne nutili, abych byla spis E, takze jsem to opravdu tak nejak davala. Myslim, ze to celkem obstojne zvladam obcas predstirat dal, ale k tomu, abych se uvolnila, potrebuju klid a samotu. A opravdu jsem i predtim mela radsi introverty. Vlastne tak nejak odjakziva, kdyz nad tim uvazuju.

ANDELS: ani si nemyslim, ze to tu nekdo dela (doufam). V dobe, kdy jsem si nasla ja sveho partnera jsem o existenci MBTI nemela ani poneti :)

MART1NKA: jo, to s tim zintrovertnenim je presny :) i kdyz ja byla spis prirozene uz predtim INTP, ale okoli me neustale tlacilo do naprosto jiny role. A co me tehda nejvic uchvatilo na mem partnervi, byla prave ta inteligence, vzdelanost a schopnost se dobre vyjadrovat. A porad se obklopuju lidma, kterych si opravdu mohu z tohoto hlediska vazit. I kdyz je fakt, ze nekdy jsem pak mozna na ty ostatni trochu prikra, no :) Ale fakt nejsem moc lidumil, nemam potrebu bejt se vsema za dobre.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    LUBANCZ: Vyslo mi 2x po sobe E(I)NFJ s E/I presne 50/50 a pak v jinem testu, kde se nevyplnovalo jen Ano / Ne ale byla tam vaha (rozsah) 0-5 mi vyslo ENFP s vyraznou prevahou extrovert. Takze spis se ted priklanim k tomu poslednimu... Stejne na me sedi snad vsechno, kdyz to tak procitam :-/
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    MUI: Hitomi zintrovertnela casom. Ja mam radsej introvertov, pretoze ma vytacaju ludia, ktori najprv hovoria az potom myslia, co je vlastnost, ktoru na sebe nemam rada.

ENTP potrebuje vedla seba cloveka, ktoreho si vazi pre jeho inteligenciu (preto sa najcastejsie uvadza INTJ ako partner). Nedokazem preto tak ocenit ludi, ktori vyjadruju nedokoncene/nedokonale myslienky, co byva vlastnost extrovertov. Vyhladavam spolocnost, rada vediem rozhovor s ludmi, ktorych nepoznam z dovodu, ze ma kazdy novy clovek moze nieco naucit a dodat mi iny pohlad na svet. Az ENTP nazna, ze uz vie dost, zintrovertnie a zmeni sa na INTP. :)
    Nas ludia vlastne nezaujimaju. Aby sme si k nim vytvorili vztah, musime naznat, ze su toho hodni a splnaju iste kvality, preto mam napriklad velmi maly okruh blizkych priatelov, ktorych si vazim.
    Neviem, ako to maju ENTJ :) to by sa tu musel niekto ozvat

ANDELS: Mna to zaujima zo statistickych dovodov.

SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    ENTP - to N/S tesne, je mozne ze o tyzden mi to vyjde inac - v inom rozpolozeni mysle ;) zvysok dost vyrazne
    ANDELS
    ANDELS --- ---
    LUBANCZ: Mě vyčerpávají lidi, kteří se neustále chtějí bavit o tom, co se jim děje v životě, což mě většinou nezajímá, protože to beru podle sebe. Taky nikoho "neobtěžuji" svými problémy, proto očekávám, že mě nikdo těmi problémy taky nebude obtěžovat. Pak mám totiž tendence používat sarkasmus a ironii a tím tak celou věc otočit v banalitu, což někteří můžou brát útočně. Ze všeho si dělám jednoduše prdel.
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    ANDELS: Mam to uplne stejne :) jen me obcas misto samoty dobije kolektiv lidi, ale za tyden je to zase naopak.. takhle nadtim uvazovat me nenapadlo. Diky
    ANDELS
    ANDELS --- ---
    LUBANCZ: Já jsem taky na hraně introverze a extraverze. U ENTPéček je to zvláštnost, protože mají rádi společnost, ale jejich touha shrnout veškeré poznatky z okolí je vede k introvertismu. Já osobně mám rád interakci s lidmi, ale zároveň musím dobít energii o samotě. Víceméně mluvím za borce, který to krásně vysvětlil a totálně se v tom vidím. http://www.youtube.com/watch?v=EiKT7I7GGx0
    LUBANCZ
    LUBANCZ --- ---
    vyslo nekomu stejny E/I ?
    protoze ja sem podle 3 testu proste ENTP/INTP (E 50%, I 50%), a to sem je delal v prubehu tydne s ruznym rozpolozeni mysli..
    ANDELS
    ANDELS --- ---
    Mi se zdá, že hledat partnera na základě preferencí vyplývající z MBTI není úplně chytré. Přece si nevybíráme partnery z šuplíku a pak je neporovnáváme z šablonou našeho typu osobnosti. Navíc popis jednotlivých typů osobnosti nemusí (možná ani nemůže) na každého platit stoprocentně. Jsem ENTP, ale můžu třeba rozvíjet své stinné funkce, které nejsou u mě nějak zvlášť vyvinuté. Takže bych se na to úplně nespoléhal. Jde přeci jenom o to porozumění.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    FRONEMA: pacia sa mi tie slogany pod typom osobnosti:

INTJ
    "Love can be analyzed and perfected."
    INTP
    "Love is just another idea."
    INFJ
    "Love is in your mind, heart, and soul."
    INFP
    "Love is the perfect place: quiet, peaceful, and kind.
    ISTJ
    "Love is based on duty and responsibility."
    ISTP
    "Love is action."
    ISFJ
    "Love is a goal worth sacrificing for."
    ISFP
    "Love is gentleness, nature, and devotion."

ENTJ
    "Love is enhanced by power, influence, and achievement."
    ENTP
    "I invent love in my mind first."
    ENFJ
    "Love is being consumed by my loved one."
    ENFP
    "Love is mysterious, inspiring, and fun."
    ESTJ
    "Love is grounded on the rock-solid values of family, tradition, and loyalty."
    ESTP
    " Love should always be exciting and stimulating."
    ESFJ
    "Love is based on serving others."
    ESFP
    "Love is savoring and reveling in the passions of now."
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MART1NKA: jojo, podle toho odkazu, co sem hazel Johny115, je to dokonce povazovano za nejlepsi volbu. Samozrejme, ze za ta leta nastala cela rada krusnych chvilek, ale nic, co by se nezvladlo vyresit.
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    LoveTypes INTJ Love Tips
    http://www.lovetype.com/intjtips.html
    to je super, jak jsem si precetla ty prvni dva radky tak jsem si rikala, lol to jsem ja :)
    Has a detailed theoretical concept of love.
    Values competence in their mates.
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    MART1NKA: To neva, ze nerozumis, taky jsem to nepsal _jen_ tobe :D
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    JOHNY115: zvlastne po myslienke, ze jediny, kto mna ako ENTP dokaze skrotit je ENTJ, ale vztah to zrovna harmonicky nie je, som to rozklikla, zmenila som v linku typ osobnosti a vyskocilo na mna ENTJ.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam