• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    HITOMI: ale mnohe typy ludi su rozhodene, ked hraju napr Dixit, pritom aj to ma urcity druh logiky, ale v kombinacii s vnimanim, odhadom a intuiciou

_BENNY: asi mas pravdu :) ale som mal zas velmi pekne nehekticke vztahy, ja mam obvykle problem hned na zaciatku alebo vobec, kdezto vela ludi to ma na zaciatku hladko a potom sa uz len objavuju problemy :P a trosku ma to mrzi, lebo to povazujem za svoju prirodzenost, a ze zensky svet nie je nakloneny takym muzom, leda tak za kamaratov, napr nemam chut demonstrovat svoju silu (bez ohladu ci v danom smere ju mam alebo nie)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BLACKDRAGON: kazdopadne chlapi co intenzivne prozivaji svoje vlastni emoce nebyli u zenskych nikdy IN, snad leda ze bys byl slavny zpevak ;)
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    BLACKDRAGON: nejlepsi jsou takovy deskovky, u ktery vyuzijes veskere aspekty :)) tzn. analyticke a kalkulacni dovednosti i praci s lidma. Takova hra za cylony v battlestar galactica, kdy nikdo z tvych protihracu netusi, ze svinis a pritom se ti to dari velmi dobre :D
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    a to ze som pocitovy typ neznamena, ze moja logika je horsia oproti typom s prevahou myslenia, co sa napriklad prejavuje pri hrani stolnych hier :P
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    _BENNY: obvykle ano, bohuzial vela ludi nie je tak rozmanitych aby vedeli roznym sposobom pristupovat k roznym svetom a veciam

BEDRICH_: nemusi ist vobec o bipolarnu poruchu :) napr clovek moze byt pragmaticky v praci a emocionaly vo vztahoch a samozrejme moze to robit aj naopak napr :P

aj MBTI typologia by bola zlozena z 3 pismen a nie 4roch, ak by nenastaval rozdiel v prijmani a vyhodnocovani informacii

najlepsi vedci maju obvykle v strede NT :) teda su *NT* typ, asi najobycajnejsi je *SF* - nezbiera informacie v sirsom kontexte a este ich vyhodnocuje ucelne aplikujuc na seba ci svojich, nesnaziac sa o napriec vsetkymi :P

zase z *NT* by mal byt lepsi sociolog a z *NF* lepsi psycholog

_BENNY
    _BENNY --- ---
    BLACKDRAGON: s presprilisnou emocionalitou se to docela vylucuje
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    MART1NKA: ale to sa s citenim nevylucuje, to je dalsia mylna premisa

ja sa napr od 20ky zivim sam (a pomahal som v Prahe zacinat mnozstvu ludi), myslim ze sa mi dost dari, len nevzbudzujem a nevytvaram dojem :) ale to uz nie je moj problem

selfmarketing je casto postaveny na iluziach, potom sa zas tie iste zeny nemozu divit ked su zrazu rozcarovane, koho to vedla seba maju :P
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLACKDRAGON: chcu toho silneho racionalneho chlapa.
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    MART1NKA: a akych je vela? :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    BLACKDRAGON: takych zien je veru v mojom okoli malo :).
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    MART1NKA: veru :) ale to zeny casto hovoria alebo si myslia, ze by chceli citovych a potom im to vadi, nevidia v tom dostatok vela pragmaticnosti ci stability i keby tam bola :P iba preto, ze sa nekontrolovane ponaraju do svojich pocitov :)
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ach ti Fkovi chlapi... :)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    a este jedna dost dolezita vlastnost, ktoru tie testy nezahrnuju, INTENZITA, ako clovek ma potrebu intenzivne vsetko prezivat :) asi to pre kazdu povahu plati inak, ale neda sa to iba ta urcit, velmi tzko funguju ludia spolu ak maju potrebu roznej intenzity, teda velkej a malej :)

inak ako sa ludovo hovori, ludia by sa mali doplnat, mali mat rozdielne povahy, ale spolocne hodnoty, co prave ten vztah duality popisuje :P
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    a este k MBTI typologii, dost zalezi na voli cloveka :)

ja som napr dost logicky typ, mam velmi dobry sedliacky rozum a i tak davam prednost citeniu! :P

alebo som dost energicky, odvazny a nehanblivy a i tak som introvert, lebo vacsinou i tak viac prezivam v sebe ako navonok by som to potreboval vsetko dat :)

a to stvte pismenko a urcenie, to je najzaujimavejsie aj najtazsie sa chape, posudzovanie proti vnimaniu, aj ked podla duality, to je prave to jedine pismenko, ktore by sme mali s idealnym co do povahy partnerom mat, aby tych veci co irituju vzajomne bolo co najmenej - samozrejme ak sa ludia zalubia a prebehne chemia, vieme sa premoct a preniest nad nejake blbostky co irituju :) podla mna ten vztah typu duality hovori len o tom, ze taky vztah ma najmensie trecie plochy :)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    inak vacsina mojich blizkych priatelov su"
    INFP ako ja
    INFJ :) velmi dobre si rozumieme
    ENFP tiez si velmi rozumieme, dokonca akokeby ma vyhladavali
    a este par ISFJ, to bol moj najdlhsi a najlepsi vztah, a vraj je to vztah podpory, u mna su to casto ludia co ma nevzdaju

a tak uz trosicku s iskrenim si rozumiem s INTJ a INTP, tam mam na mysli skor chlapov, zeny take nepoznam :)

ostatne typy, idu nejak mimo mna (a ja prirodzene mimo nich :)
    BLACKDRAGON
    BLACKDRAGON --- ---
    ANDELS: ja som INFP :)
    MůjTyp.cz | Dualita
    http://www.mujtyp.cz/dualita/
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    ANDELS: a zároveň existují i jedinci, kteří těm škatulím skoro do puntíku odpovídají (aniž by tušili o existenci MBTI) :)

MART1NKA: já mu to právě posílala ještě dřív, než jsme se pořádně seznámili, nějak jsem tušila, co mu vyjde a nespletla jsem se :) a docela ho to chytlo, má tyhle srandy taky jako takový sranda koníček
    ANDELS
    ANDELS --- ---
    MART1NKA: Určitě. Když víš nástroj, podle kterého můžeš lidi posuzovat, tak to poznáš, ale problém nacházím v tom, že lidé jsou schopni se dle popisu daných osbnostních typů i chovat, protože jim to tak vyšlo. Přitom záleží na dané situaci, ve které test dělají. Já osobně můžu říct, že tento test mi pomohl k odstartování určitému zájmu o sebe sama.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ANDELS: To mas ako blbe znamenie zverokruhu, s ktorym tiez vyrastas a ludia ta do neho skatulkuju.
    Ja som schopna odhadnut typ cloveka, ak ho poznam trosicku lepsie. Minuly tyzden som predpovedala obe kolegyne (ENFP a ESFJ), test povedal to iste. Tie kategorie su dost jednoduche.

HITOMI: U nas o test nebol prejaveny najmensi zaujem.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    MART1NKA: pravda, anarchie rozhodně nebyla :) i když se pár krušných chvilek samozřejmě našlo. A chlap je schopný se občas i na MBTI vymlouvat, že má některé věci prostě v "popisu práce" :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam