• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JOHNY115MBTI - osobnostní test navržený pro identifikaci osobnosti
    BONDA
    BONDA --- ---
    RUZOVYKOLOUSEK: A jaká jsi MBTI skupina?

SATOO:
    RUZOVYKOLOUSEK: V čem jste nesrozumitelní?
    BONDA
    BONDA --- ---
    SATOO: A nerozumí Ti třeba jiní INFJ? Popřípadě všichni ostatní, kteří s Tebou mají něco společného?

Zvláštní, já jako "podivín" INFP jsem třeba nikdy neřešila, že by mi někdo nerozuměl. Tenhle pocit neznám. Kdybych měla pocit, že mi někdo nerozumí, snažila bych se vysvětlit.

To není míněno jako kritika, jen jako otázka.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SATOO: Ty jsi tuším taky INFJ jako já, co? Taky si dokážu krásně lhát do kapsy... :) A pamatuju si, že když jsem objevila MBTI, v prvním testu vůbec mi vyšlo, že jsem ISFJ, což je moje matka, která odjakživa chtěla, abych byla jako ona. Dost dlouho jsem se snažila samu sebe přetvořit v ISFJ, až postupem času mi došlo, že to prostě nejsem já... njn, jsem INFJ, praktická vživotě nebudu... :))
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    SATOO: No já u většiny otázek vím, že nevím. :-D

Třeba u "You do not let other people influence your actions." – Vím, že nechci, bojuju proti tomu, ale obávám se, že mnou jiní lidi a emoce cloumají dost, no. Tak dávám většinou neutrální odpověď. Takových příkladů je skoro polovina těch testů. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    ALONSY: Tak ne, no, buď blbej test, nebo vyplňování, ale nesedí to ani náhodou. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Tak mi asi po půl roce místo INTP vyšlo ISTP, je to vůbec možný? :-D
    Jdu se schválně podívat ještě na charakteristiku. Je fakt, že jsem se trochu změnila. V rámci toho, aby mě lidi víc přijímali, dělám víc there there a radši mlčím, než navrhuju řešení. :)
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Nabidnout sve INTJ nekomu, kdo poptava neco normalniho, to je vskutku zlomyslnost.
    HITOMI
    HITOMI --- ---
    SATOO: nabízím své zlé intj :D
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    BONDA: já taky... ale ještě tu svou devatenáctku musím dodělat :)
    BONDA
    BONDA --- ---
    ALBERTO: Na té stránce 16personalities je pro mě hodně zajímavé, že tam vyjde krom čtyř nám známých výsledků ještě hodnota na škále asertivita/ opatrnost. To je vlastně to, co mě zajímá nejvíc - chtěla bych se zbavit tendence držet se v životě pro jistotu u zdi/ při zemi. Zvláštní, že tohle k testu přilepili.
    BONDA
    BONDA --- ---
    Kdyby mi někdo chtěl poslat svou výslednou devatenáctku obrázků, pošlu na oplátku svou... Jsem zvědavá, co lidi můžou vybrat. :)
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    Já jsem zvládla přečíst zadání, představila si tý práce, co s tím bude a zase to zavřela... Nevím, jestli je to osobnostním typem, nebo prostě tím, že jsem líná jak veš, ale podobný věci jsem občas dělávala v rámci nějakých brigád a bohatě stačilo. :-)
    BONDA
    BONDA --- ---
    SATOO: Jinak já to měla spíš naopak: po čase jsem změnila vyhledávací dotaz tak, že vůbec nemluvil o tom, co hledám (příklad: hledám Karkulku a píšu Jiří Trnka), ale výsledný obrázek se mé představě blíží.
    BONDA
    BONDA --- ---
    SATOO: Možná jsou to dvě ze sledovaných vlastností: jak moc je vyhledávací dotaz konkrétní a jak moc je blízký finálně vybranému výsledku.
    BONDA
    BONDA --- ---
    ALBERTO: Bude to bohatý materiál pro analýzu toho, jak lidé používají vyhledávače.

Ale přemýšlím o vypovídací hodnotě. Třeba jsem hledala červený tvar na temném pozadí a po chvíli hledání jsem prostě hodila do Googlu jméno umělce, který podobné abstraktní obrazy dělal, plus slovo "red" - a po malé chvíli našla vyhovující dílo. Takže kopíruju pouze finální dotaz: konkrétní jméno malíře plus označení barvy (které jsem do vyhledávacího řádku ani nemusela přidávat, našla bych příslušnou barevnost i tak).
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SATOO: já jsem včera první tři otázky dělala asi tak tři čtvrtě hodiny :D Pak jsem toho musela nechat :)) Možná to ještě jednou zkusím, ale budu k tomu muset přistoupit jiným způsobem.
    BONDA
    BONDA --- ---
    ALBERTO: To vypadá na nejzábavnější možnou hru. :) Pošlu.
    ALBERTO
    ALBERTO --- ---
    Zabývám se vytvořením nového VIZUÁLNÍHO testu MBTI jako součást své diplomové práce. Zajímá mě, které funkce nebo které typy preferují jaké vizuální nebo symbolické kódy. Jde mi o překročení pouhé "jazykovosti" většiny testů. Jde mi o to jít za to, k jádru (CORE), které není cenzurované tím, jak se chceme v testech vidět.

Toto je pilotní výzkum (fenomenologické mapování neprobádaného terénu), v němž jde o to, že mi posíláte svoje vlastní obrázky vyhledané přes Google nebo jiné vyhledávače a galerie. Pokud se zrovna nudíte (a chcete užitečně a smysluplně prokrastinovat) nebo vás MBTI zajímá anebo mi chcete z nezištného srdce pomoct, prosím vás o spolupráci na tomto pilotním výzkumu.

Potřebujete jen svou FANTAZII a MYŠ NA KLIKÁNÍ.

Také budu vděčný za případné sdílení. Děkuju.

Grafologie a Psychologie: MBTI a VIZUÁLNÍ PREFERENCE - pilotní výzkum
    http://ografologii.blogspot.cz/2016/11/mbti-pilotni-vyzkum-vizualnich.html
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    GERTRUDA:
    GERTRUDA: jo, to máš pravdu, to mě taky mátlo, taky to mám hrozně jinak s nejbližšíma lidma a s těma ostatníma
    BONDA
    BONDA --- ---
    BONDA: Tak po pár hodinách spánku je výsledek 38.9% Relaxed, 47.2% Engaging, tak opravdu budu asi ten typ Secure. Ještě si to zkusím udělat po nějakém sociálním neúspěchu nebo v neúspěšném období, jestli mi tenhle Secure postoj a sebepojetí drží.
    INFP
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam