• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    Mas pravdu, s tou podobnosti nazoru jsem byl vedle. Do prdele ale nepotahnu, misto toho si priste zjisti jak to je s tim designem.

    Mimochodem co na ty stare/nove BP FF rikate? Mne se libi oboje, i kdyz ty nove bych preferoval jednodussi.
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Vážně, už i tady? V klubu, který považuji za oázu klidu, pohody, relaxace a příjemného vkusu zářícího v temné bažině myšlenkových průjmů valících se z růrzných tělesných otvorů místních keyboard warriorů do všech auditek na nyxu.

    Jinak snad už brzy:
    'Power Felt' uses body heat to generate electricity
    http://www.physorg.com/news/2012-02-power-felt-body-electricity.html
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: nejdulezitejsi je mit pravdu na internetu!!!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOSHEWAN: ne, nebyl stejnej :) Ja hodnotil nejaky produkt, ty hodnotis nazor nekoho na produkt. Proste s timhle tahni do pérdele a bude nam hej :)

    TEDDYBEDDY: radeji tisic goshewanu nez jeden teddybeddy
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    KALIBAN: Ja to myslel tak, ze to nikam nevede, kdyz nekdo tvrdi "ten kopiruje od tohodle", jinej rekne "ne, je to naopak" a pritom to vychazi ze subjektivniho dojmu "zdaji se mi podobne a mam radsi tuhle znacku, takze ostatni kopiruji od ni" ci tak nejak. Vubec jsem nechtel rikat co se komu ma libit, jen ze pokud jde o "klasicky" design potapecskych hodinek, tak se da snadno dohledat, kdo ho pouzil poprve.

    TEDDYBEDDY: Mas neco k tematu? Zase ne? Myslel jsem si to.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Sorry, ale o cem jinym by hodinky mely bejt, nez o subjektivnich dojmech? vyhazujem desitky az statisice penez za prakticky uplne zbytecnou vec .. tak CO jinyho nez subjektivni dojmy je to dulezity?
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    GOSHEWAN: neboli o hovne
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DRAGON: Ja vedel proc sem dat i ty obrazky - hlavni je rict co si myslis a dal se o to nezajimat, zejo. Tvuj nazor byl uplne stejne povahy jako muj: "je fakt extremne osklivej, jak pro bohaty rusaky" jsem si totiz prelozil jako "komu se libi, nema vkus" (ale prosim oprav me, pokud jsi to myslel jinak). Nechci ti menit vkus, slo mi obecne o ten design a o to, ze tvrdit ze vychazeji z Rolexek je chybne.

    A ta snaha proto, ze pokazde kdyz dojde na Omega Seamaster vs. Rolex Submariner tak se vyroji X zastancu jednoho i druheho, kteri se hadaji do krve i prestoze vedi kulove o tom, z ceho to doopravdy vychazi, a cela diskuze je pak jen flame o subjektivnich dojmech.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KAZAAM_32: no prave :D
    GOSHEWAN: protoze tvuj nazor neni stejne povahy jako muj, tvuj nazor osahuje urcite mnozstvi prvku zvane "ty si myslis tohle o tomhle a proto ses barbar" tim spis kdyz jde o nejakou "modlu" ... no a na takovy kecy ja nejsem vubec zvedavej, mysli si co chces, hazej mi sem treba dvacet linku, mne je to ukradeny, tabulku na zmenu vkusu mi tezko predlozis, tak k cemu ta snaha? tim spis, kdyz ti pisu, ze mne to vubec nezajima? :) rozumime si uz?
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    A ted mi prosim jeste rekni ze ty nove BP FF jsou delane taky tak, aby vypadaly jako Rolexky...
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    GOSHEWAN: '53

    nove
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DRAGON: Proc sem pak tedy svuj nazor pises? "Nezajima me, co si o mem nazoru myslite, ale stejne ho sem napisu, aby ho vsichni videli" - zaklad dobre diskuze (:

    Kazdopadne bych poprosil vsechny nez se dostaneme k nekonecne debate Omega vs. Rolex aby si prosli tohle http://forums.watchuseek.com/f45/omega-diver-generations-235359.html a pak se podivali na Blancpain Fifty-Fathoms - model uvedeny v 1953. A vlastne nakonec i na ten soucasny.

    Nema smysl tvrdit "Omegy byly designovany tak, aby vypadaly stejne jako Rolex", protoze spravne to je "(temer) vsechny potapecske hodinky vychazeji z BP FF '53"
    KAZAAM_32
    KAZAAM_32 --- ---
    DRAGON: sorry, ale vždyť to je skoro stejný jako Omega...je to asi tak jiný, jako nová verze Porsche 911 a předešlá verze...takže vůbec
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a to dokonce musim uznat ze mezi temahle dvouma nevkusama jsou ty rolex dokonce o chlup hezci a to uz je fakt co rict :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    GOSHEWAN: mne je uplne ukradeny, co si myslis o mym nazoru, ja miluju omegy a sem potapec, ale i pres to vsechno jsou presne konkretne tyhle designovany tak, aby byly podobny tem klasickejm rolex shitum, ze kterejch ja osobne proste zvracim, to je cely :)


    SUPERMARIO
    SUPERMARIO --- ---
    DRAGON: to stoji 37k, je to skoda fabia junior s externim paketem RS. Nic pro bohaty rusaky.
    GOSHEWAN
    GOSHEWAN --- ---
    DRAGON: Huh? Fakt mluvis o modrych Omega Seamaster nebo jsem te vubec nepochopil? Mit jinej vkus je jedna vec ale tvrdit, ze legendarni design tehlech Omeg je pro bohaty rusaky (wtf?) je uz prilis mimo realitu.
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    The Grönefeld One Hertz As Explained By The Grönefeld Brothers
    http://vimeo.com/22005983

    Timezone (watch forum) Watch of the Year
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: tak tos zrovna zvolil model a rocnik, kterej je fakt extremne osklivej, jak pro bohaty rusaky nebo tak neco :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    RENDALF: no to ja prave taky...protoze se mi o dost vic libej treba ty tagy ktery mam..nez ty novy rolexy nebo treba tyhle omegy


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam