• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    DOT: koukni se na hodinky sandoz...
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    MADCAT: budeš se divit ale poznám no...
    DOT
    DOT --- ---
    me se ty rolexky co postoval koudy strasne libej. Nejaky aternativy do cca 10k?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOT: nekoupil..ale chtel sem..protoze on je presne clovek kterej si rekne..hodinky hezky/hnusny...uz si nerekne..wau rolex..wau omega apod..

    STEPNI_VLK: hodinkam a jejich zpracovani a vim ze zpracovani u originalu je uplne jiny nez u fejku.
    ROMMIE
    ROMMIE --- ---
    DOT: ze by se za ne stydel snad neni duvod je nedarovat tatovi:)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    KOUDY: Otázkou zůstává, jestli dáváš opravdu větší význam hodinkám, nebo spíše tomu, jak, kde a za kolik si je koupíš..
    DOT
    DOT --- ---
    KOUDY:

    nekoupil si jednou faky svymu tatoj? :)
    jinak souhlas.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: Je to jak koupit si boty adidas a hadidas..Oboje obujes a muzes v nich chodit..jedny ti vydrzej dyl a za vic je nekdy prodas..druhy se rozpadnou driv....Ja fejky moc neuznavam..ale toleruju ze existujou...Me osobne irituje i to ze se nekomu libej hodinky a koupi si je na ebay...Pro me sou hodinky vec na kterou si proste nasetrim..pak jdu do dusaka kde kecam pul hodiny s prodavacem kterej mi nenabidne slevu 50% jako ebay ale treba jen 30%..nicmene si je stejne vezmu..mam z nich radost apod...Fejky bych se asi uprimne i stydel nosit...Cim nemam nic proti tobe..ty tagy co mas sou supr..Jenom proste davam hodinkam nejspis vetsi "vyznam" nez ty.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KALIBAN: s tím bych se ztotožnil, taky mi ta zdejší onanie nad slovama jako rolex nebo omega přijde docela komická. já po hodinkách požaduju funkčnost, s tím spojenou odolnost a vzhled, prostě aby se mi líbily. jestli je tam napsaný jágr lecoultre nebo iwc nebo pepa rozsíval s.r.o. je mi fuk.

    iwc portuguese se mi taky líbí jak sviňa, ale stejně jak píše KALIBAN, dát za ně stovky tisíc je mimo, a to i kdybych ty peníze měl, přijde mi to nemravný. za povedený a dobře fungující fejky bych pár palackých klidně minul...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---

    TOMMY_: a to je presne pristup, kterej nejenze naprosto nechapu, ale taky neuznavam... ja sem asi divnej, kupuju si hodinky, protoze se mi libej a ne protoze jsou od ferdy, nebo rolexu... je mi jedno jestli to jsou automaty, nebo quartzy.
    O znacce victorianox jsem do patku neslysel a deebeep inzeroval hodinky, ktery se mi fakt libily nehlede na znacku, ted je mam na ruce a sem naprosto happy, protoze to sou hodinky, ktery se mi libej, maj safirovy sklicko (coz je nutnost) a jsou to quartzy a nestaly miliardu...
    proc bych mel za hodinky, ktery se mi budou libit stejne, nebo min, ale bude to nejaka Onanizujici (heh to je slovo) znacka, zaplatit desetkrat tolik mi zatim nedochazi. Nerikam, ze bych nechtel IWC portuguese za ctvrt milionu... ale hlavne proto, ze jsem hotovej z toho, jak vypadaj... (a i kdyz dostanu milion minusu, tak i dobre udelanej fejk tehle hodinek, mi udela temer identickou sluzbu, pokud nebudu ve spolecnosti, kde s hodinkama nad 100k dostanes automaticky blowjob vod nejaky modelky, to by me ty fejky sraly)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    imho tohle jsou krasny a jednoduchy hodinky., poctivy., to ze podobny typy dela treba casio nic nemeni na nadcasovisti techhle rolexu., ., a vzdyt je to prave hodinarina ktera je brutalne o znackach ne ? takze ano libi se mi protoze sou to rolexy., kdyby to byli casia tak se mi nelibi., znacky hodinek sou budovany tezce na loayalite., a na vztahu k zakaznikovi., tim ze mam rolexy o sobe neco rikam., tim ze mam casia taky., ;) a imho o tom to prave cely je., neni to o tom dostat co nejlevnejs nejhezci hodinky., ( pochybny znacky vetsinou )
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    DEEBEEP: a ty to poznáš na fotce zvenku, že to je nebo není quartz nebo jestli má nebo nemá safírový sklíčko? kdyby tam nebyl ten onanizující nápis rolex? ;)
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    kdyby tam bylo casio,tak to nejsou automaty ale quartzy,byly by lakovaná,neměli by safír,
    ani šroubovací korunku,měli by plechovej tah atd... atd... atd... Rolex to je nemoc,dřív nebo později jí dostanou všichni :D
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    KOUDY: úplně vobyč docela hnusný hodinky, akorátže je tam napsaný rolex, tak se všichni můžou zesrat. kdyby tam bylo napsaný casio, tak byste asi tolik neplusíkovali, přitom by mohly vypadat úplně stejně :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    Tak v uterý jsou doma.. Moje vymodlené Submarinery...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Dik, zkusim to :)
    DEEBEEP
    DEEBEEP --- ---
    Ješte : koscom na poříčí, Brož v Alfě na václaváku a na dražší kusy A.D příkopy...
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    můžu jen doporučit .. a ,hlavně levně
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    KALIBAN: kavalírka .. .http://www.hodinywildt.cz/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam