• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    PHULE
    PHULE --- ---
    DOT: btw: nektery ty Maurice Lacroix vypadaji dobre, ani jsem doted neznal..diky za tip...
    PHULE
    PHULE --- ---
    DOT:
    DOT: jsou to vcelku nove znacky, s tim se neda nez souhlasit (i kdyz je vtipne jak na nekterych webech hazeji jejich zacatek do stejne doby jako rolexky, tz 1900-1920)....

    No ja si vybiral podle vzhledu, moc jinych mne nezaujalo... co se tyce zpozdeni, nijak extra to nehlidam ale moc velky rozdil oproti Breitlim superocean ktere jsem jeste donedavna vlastnil jsem nezaznamenal (sli pryc, byl to darek, nelibili se mi:D)...

    DOT
    DOT --- ---
    o kvalite jsem nepsal nic, to ze Archimede nebo Steinhart nejsou renomovane znacky, o tom se snad bavit nemusime. Nevylucuje to ovsem to, ze pomer vykon/cena maji skvelej. Automaty za 10k ve me nevzbuzuji duveru, protoze mam doma automat Tissoty v podobne cenove relaci a 7s za den me proste nebavi. Ted mam pohodovy Maurice Lecroix Miros na baterii a vim, ze pokud nekdy budu kupovat automaty, bude to neco kvalitniho. Automat "za kazdou cenu" ? Ne, tudle posedlost uz mam za sebou. Dokud nebudu mit na poradny automaty, zustanu u baterky.
    PPAVON
    PPAVON --- ---
    DOT: Co konkrétně ti vadí na automatech za 10? To, že hodinek z chronoshopu nevidíš na rukou tolik, neznamená že ty hodinky nejsou kvalitní, "renomované"...
    DOT
    DOT --- ---
    PHULE: ja bych si u nich taky vybral, o tom zadna. Jen mam proste trochu predsudky vuci automatum za 10k. Treba Aviation Vintage se mi vylozene libej.
    PHULE
    PHULE --- ---
    DOT: Tak v tom se asi neshodnem, naopak treba Steinharty jsem si koupil prave z duvodu ze se mi design Rolexu ci Breitlingu na nejake te entry level urovni okolo 100k nelibi....

    A kdyz uz to nacinas, nahod renomovanejsi vyrobce (pokud tim myslis historii tak ano, pokud kvalitu tak mam pocit ze tam rozhodne rozdil nebude:))
    DOT
    DOT --- ---
    INSEQUI: nikdo soudny ti na japonsky strojky v hodinkach za 10k nerekne nic spatnyho. neres to. libej se ti? kup je. kvalitu vzhledem k cene maji odpovidajici.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    INSEQUI: a umis nejak sepsat, co by mely splnovat?
    pokud uz jsi to psal, omluva a odkaz me tam prosim :)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    KALIBAN: Některý prvky jsou u leteckých hodinek běžný, psal jsem že vybírám, a zajímalo mě spíš jak jsou na tom s kvalitou, proč tu je zavrhovaný japonský strojek atd.
    LELI
    LELI --- ---
    KALIBAN: hezky
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    a ja se asi zabouch :)

    LELI
    LELI --- ---
    MADCAT: ja si obcas taky koupim auto, ve kterym se svezu petkrat a pak ho prodavam, protoze sem si koupil jiny, treba lepsi, ktery predtim nebylo v nabidce...
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MADCAT: nebo treba dobrej kup, pak zjisits ze te vlastne nebavej... nebo mas zrovna zachvat nakupovani... ja takhle koupil v blave troje hodinky a nenosil sem nikdy ani jedny... pac mi mrdlo ;)
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    proč si někdo koupí hodinky, jednou je dá na ruku a pak je zase chce prodat? to asi nepochopím, krom nějaké "dobře načasované" náhlé finanční tísně...?
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    INSEQUI: mno i kdyz..
    CERTINA DS CASCADEUR - Chronomag fórum
    http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/56768-certina-ds-cascadeur/

    ;)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    INSEQUI: zas jestli se ti libi ten uplne psycho preplacanej design tech citizenu, tak treba u wengeru konkurenci fakt nenajdes, u certin taky ne :)

    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    Tissoty už jedny mám, T-touch Expert a spokojenost
    DOT
    DOT --- ---
    Nemam ted bohuzel cas vybirat konkretni modely, ale kolem 10k bych se mrknul napr. na tissot, seiko, wenger pripadne victorinox...
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DOT: Zkus něco doporučit, já na to mrknu
    PHULE:Jo to je o vkusu, já zatím vybírám a uvidím co nakonec vyberu.
    DOT
    DOT --- ---
    PHULE:

    nedavno sme se tu trochu chytli kvli drevenym rolex-like hodinkam. U nich mi to kopceni designu nevadilo, u Steinhartu jo. A nejak obecne ke znackam jako Archimede a Steinhart nemam moc duveru. V relaci kolem 10k se daji sehnat hodinky od renomovanejsich vyrobcu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam