• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    GREGI
    GREGI --- ---
    Tak asi uz finalni podoba hodinek, domakanej uchyt na pasek a jeste nejake dalsi detaily... pasek casem ztmavne do tmave ruda:)


    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Akorat nemaj datumovku
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    BEEBLEBROX: To jsou snad první Rolexky, který se mi líběj...
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Krasny kousky, kazdy maj jinej svuj styl..
    LOPIN
    LOPIN --- ---
    DRAGON: to je normalni styl hodinek, marine. dela t i nomos a vubec vsichni nemecky malovyrobci. stowa urco prvni nebyla
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BEEBLEBROX: a tyhle taky., aaaa !
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BEEBLEBROX: ty jo, uplny Stowy, ted kdo se od koho inspiroval :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BEEBLEBROX: jediny snesitelny rolady ! s timhle paskem naprosta paradni stylovka !!
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    LELI: to docela verim, baterka ve zkratu da nekolik set amper, ja obcas musim sahat do rozvadecu takze hodinky v praci jedine gumovy :)

    ocet zkusim, pasek jsem posledne vybiral fakt dlouho :/ a to chci jenom cernej reminek se stribrnou prezkou...
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    s tím octem to asi fungovat bude, pokud se s tím někomu bude chtít drbat. já si takhle spolehlivě odsmradil sandály s takovou tou semišovou koženou stélkou - keen newport. normálně jsem je hodil do kybla s vodou a trochou octa, vydrbal kartáčem, a na rok byl klid. teď po sezóně to udělám znova, už zase trochu čpí. pravda koženej pásek od hodinek je asi trochu něco jinýho, drbat to rejžákem ve vodě může být trochu kontraproduktivní...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    LELI: tykravo..
    KEITHHSTER
    KEITHHSTER --- ---
    LELI: uá , zlatej strap _)
    LELI
    LELI --- ---
    A na kovovej tah taky bacha, je vodivej.

    Kamarad automechanik narychlo sahal na neco do motoru do zakaznikovy oktavky, kterej zrovna prijel, no a tahem spojil karoserii, kde je minus, s plusovym polem na baterce. hodinky se mu na ruku normalne pripekly behem vteriny, byly rozpaleny snad az do cervena, musel do nemocnice kde mu je nejak sundali/odrizly, smrad ze spalenyho masa, proste libovka. :-)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    GILDARIUS: neni to zarucena metoda ale u jistych druhu zpracovani kuze se doporucuje na tampon nanest trosku octa (cim levnejsi tim lip) a vydrhnout. mne se to nikdy nepovedlo a radeji jsem tech par korun za novy reminek dal. ale znam lidi co na tuto metodu prisahaji.
    jinak do extremu jak rikaji bud kov nebo silikon. osobne bych volil silikon protoze se muze stat cokoliv a bude me to srat rozhodne min kdyz se neco podela.
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    TWISTRABBIT: no nevim, umyvadlo mi nepřijde jako moc extrémní prostor :-D
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    GILDARIUS: do extrémnějších podmínek jedině kovovej tah nebo vypratelnej textilní..bohužel
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    TWISTRABBIT: asi mi nic jinýho nezbude, to je takovej puch :-D v tom rusku kde jsem byl musela bejt nějaká zkažená voda !
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    GILDARIUS: Jo, zajít k hodinářovi a koupit novej:)
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    vim asi to bude působit nepatřičně ve vašich debatách o hodinkách v ceně ojetých aut ale... strašně mi smrdí koženej pásek u hodinek - přišlo to ze dne na den, asi to bude od potu, znažil jsem se to vydrbat kartáčkem a lihem a stejně to pořád smrdí :-D nějakej užitečnej fígl ?
    KAZAAM_32
    KAZAAM_32 --- ---
    GREGI: to je asi jako hybridni ci fullelektricke auto vs nejaky benzinovy V8 :) ... Neni na tom nic, ale nebi tam ani to srdce...je fakt, ze ja nektery quartzy obdivuju..mel jsem atlantiky s 27 kamenama, coz je vic nez u kdejakyho unitasu..nebo treba ty quartzy s 2 velkyma ruckama pro stopky pod sebou, jedna na sekundy, druha na minuty...nebo to odpovitavani pro regatty..no a nebo to, jak u s-calibru zmacknes tlacitko stopek a vsechny rucky se seradej pod sebe na 12 a pak zacnou merit...proste blbosti to ma dost :-) a u nejakych znacek (Junghans) nebo typu hodinek bych chtel jedine quartz ... Ale ten tikot to trosicku postrada :-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam