• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    tak ja bych si vzal tyhle


    ale kdyby je chtel nekdo pouzivat fakt na regate tak je to hrozna picovina, nekde se tam vomlatej, k navigaci je to nahovno, a kdyby na ty hodinky spolehal nekde uprostred more na zachranym ostruvku tak se maximalne zabije!

    uz se tesim az se priste _zase_ dozvim ze scuba hodinky se nedaj pouzit misto potapecskyho pocitace, takova dulezita informace by se tu mela objevovat casteji! jen tak pro jistotu, kdyby to nekomu nedoslo
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Citim tu malo lasky v tomhle klubisku a vzhledem k tomu ze mame vanocni cas...tak bych udelal takovou hezkou prehlidku hodinek aka "pastni fotku hodinek ktery bysis pral k vanocum od dzizse"
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DRAGON: Tak napřed píšeš že nejdou použít, pak souhlasíš, ale máš jinej názor, tak jak to tedy podle tebe je?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    OT_: vsak ano, ja s tebou souhlasim, jen na scuba watch mam jiny nazor nez evidentne vetsina tohoto klubu, coz mi nijak zasadne nevadi .)
    OT_
    OT_ --- ---
    DRAGON: Předpokládám, že v předpočítačové době se ty hodinky k potápění používaly ne? Takže by to určitě šlo i dnes, to že lidstvo mezitím zblblo a nedovede si ty serepetičky kolem dekomprese apod. před sestupem spočítat bych úplně nekladl za vinu marketingu...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DONDYS: ja se na tebe nezlobim, ale takovy lidi existujou a ani nemusej jit tak hluboko, nekolikrat sem se setkal v dive centrech a bazich s tim, ze prisel typek, ze nechce pocitac na ruku, s tim ze ma scuba watch. Dej si mne do ignoru, jestli ti to vadi, ja to napisu priste znova, az sem nekdo hodi hodinky s privlastkem scuba :)
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    Doufam ze kdokoliv z vas kdo ma nejake aviatory nebo jine letecke modely..tak ze vsichni mate doma pred barakem runway minimalne nejaky ultralight :]
    DONDYS
    DONDYS --- ---
    DRAGON: Jak říkám a potvrzuješ - jsi s tím už otravný.

    A nezlob se ale ze si někdo koupí potapky a pak se s nima jde do marianskeho příkopu je na darwinovu cenu :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    DRAGON: i tak si to muzes vylozit :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KOUDY: tak to ja vidim i na svejch mnohaletejch festinach a taky bych je nenazyval scuba :)
    LEXXA: maji smysl v cem? ze vis v kolik hodin si slapnul na jezka? :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    DRAGON: tak kdyz bitching tak uz poradne. :) jsou spony ktere se daji roztahnoutaby sly pres neopren. :)
    ale jinak souhlasim. kdyz uz se potapim bez ohledu na to jak hluboko me hodinky zajimaji ze vseho nejmin. na druhou stranu kdyz se chces cachtat s buchtou 30m od brehu tak potapeccske rolexy maji docela smysl :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    tak ja nepredpokladam ze se nekdo s rolexama bude chtit potapet do sto metru zejo..:)..sou proste na to ze kdyz si jdes v egypte zaplavat bez neoprenu a bomby..jen se snorchlem treba..tak je nemusis sundavat a i v parmetrovy hloubce vidis jestli uz nastal cas obeda :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DONDYS: a doporucuji ti si na to zvyknout, protoze to tak bude pokazde. Snazim se tim taky vysvetlit (uz nekolikrat sem se s tim setkal, ze si to lide mylne predstavovali), ze hodinky pod vodou jsou opravdu k hovnu. koupi si je kvuli designu a protoze "sou potapkovsky" a pak je ani pres neopren nezapnou.
    Nebo kdyztak black list, to by ti taky mohlo pomoct.
    DONDYS
    DONDYS --- ---
    DRAGON: Kdyby dva příspěvky

    Pokaždé se tu objeví potapky, ty vždy vystartuješ ze by se s tím nedalo bezpečně potápět.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MIKLO: ja nereju, hodnotim fotky hodinek a uznavam ze si neberu servitky, o nicem jinym nez o vzhledu to tu mockrat neni. A ze mne prijde trapny, ze nekdo prodava hodinky jako scuba, pritom kdybys na ne spolehal a sel s nima na ponor, tak te to tak maximalne zabije, to uz je jenom bonus :)
    rozhodne si o sobe nejsem ze sem negativni. jen pisu na rovinu, jak na mne co pusobi. negativistu v tomhle klubu si asi ani nejak nedovedu predstavit, co by tu musel delat :)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    DRAGON: Hele, já bych řek, že to myslel obecně ;) Mně osobně přijde, že ty máš tendence do všeho pořád rejt, moc pozitivního tady z Tebe opravdu nevypadne.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DONDYS: dva moje prispevky ti musely opravdu otravit celej den, snad se z toho brzo dostanes bez nasledku :)
    DONDYS
    DONDYS --- ---
    DRAGON: Už jsi s tím vazne otravnej. Hodinky v dnešní době jsou přežitek, i tak je rádi nosime...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TVRDAS: pokud vis, jak to pri scuba funguje, tak je ti jasny, ze privlastky scuba na hodinky jsou totalni marketingovej bullshit, thats all.
    TVRDAS
    TVRDAS --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam