• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    KOUDY: Smartwatches me obecne moc nenadchly, ale tohle je prvni navrh, kterej mi nejak nevadi...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    rozhod sem se nabídnout jedny hodinky ze šuplíku...

    byl to dar od Saudskoarabskýho prince mýmu bráchovi. Bracha šefoval jedny sekci v pražskym Four Seasons který patří tydle saudskoarabský rodině. Jsou to titanový vodotěsný asi quartzky svýcarská výroba se znakem královský rodiny místo loga. Momentálně nejdou došla baterka za ty leta co je mel von a pak co je mám já v šuplíku.

    jen rychlý mobilový fotky



    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KALIBAN: tak nějak. fungující automaty za 420 korun nemůžou bejt úplnej průser nikdy :)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    MIKLO: zas pekny hodinky na dva mesice za peto jsou nadhera... kdyz si uvedomim kolik sem na carrerach ztratil za rok co jsem je mel... meh....
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    BOBASH: Tak ono je to spíš o tom, že ti ty hodinky přijdou, ty je otestuješ, zjistíš, že běží v pohodě a dáš pozitivní hodnocení prodejci. Když se ti za dva měsíce zastaví, už těžko budeš to hodnocení nějak brát zpátky, ani otě to ve finále nenapadne, protože ty hodinky stály pár šupů a proč to řešit. Takhle k tomu přistupuje podle mě většina kupujících a je otázka, kolika z těch kladně hodnotících ty hodinky ještě fungují.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    LEXXA: jestli karižrout nenafejkoval fotku, tak se zdá, že funguje :)
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BOBASH: moc bych na nej po tolika letech nespolehal ale nechame se prekvapit. do cervna bude jeste SKX009 a jeden ten vinadloo citizen. pak se uvidi :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Ale ten luminiscenční cifernák je krásně 70s retro.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BOBASH: super. kdyztak dej vedet jestli z pasku bylo citit vindaloo nebo masalu a ja pockam. :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MIKLO: tak tenhle prodejce to očividně taky dělá ve velkým. ale má slušnej feedback, tak to vypadá, že to nedělá blbě :)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    FINSON: Přesně tak. Ve chvíli kdy jsou ty hodinky poskládané a není tam zásah do strojku, je to ok. Ale bohužel se skládají i ty strojky z více kusů dohromady, a to pak může být problém. V Indii tohle jede opravdu ve velkém, zvlášť tyhle levný vintage kousky.
    FINSON
    FINSON --- ---
    Afaik Indové často vyrábějí i Seika a Orienty tak, že z několika nefunkčních udělají jedny funkční. Jak píše MIKLO, nejsou to fejky, jenom skládačky. Pokud je to navíc fakt z origo dílů a nejsou tam chybějící součástky vykousány z plechovek od fazolí, tak bych řekl, že je to OK.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    Koukal jsem po cizích fórech a vypadá to, že v Indii často dělaj skládačky, a často předělávaj levný hodinky na drahý hodinky. Ale Citizeny a Seika jsou to, co se předělává na ty drahý hodinky, ty asi fejkový nikdo dělat nebude.

    Takže jsem si tam hnedka jedny vybral a zakoupil (teď doufám, že jsem Lexxovi nevyfouknul ty jeho :)). Uvidíme, co přijde.
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    LEXXA: Vsak jasny, kdyztak to bude hezkej naramek .) Ja ty svoje taky nosim, i kdyz nejdou
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    MIKLO: a vidis. jeste ze jsem se zeptal :) ale porad se drzim toho ze je to za petibabu takze kdyby to dopadlo uplne nejhur tak par dni nebudu kourit a hned mam prachy "zpet" :)
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    LEXXA: Nejsem žádnej odborník, ale asi bys měl počítat s tím, že to bude velmi pravděpodobně skládačka. Za ty prachy by to třeba mně osobně nevadilo, jsou fakt hezký některý ty kousky, ale jen aby jsi s tím počítal. Já jedny takovýhle indický skládačky mám doma a fungovaly asi 2 měsíce, pak se to začalo srát. Což neříkám, že musí být tenhle případ, ale to riziko tam je.
    RENDALF
    RENDALF --- ---
    LEXXA: pekny, za ty prachy
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    jeden z techto to bude
    items in The India Store store on eBay!
    http://stores.ebay.com/...ore/Citizen-/_i.html?_fsub=847213019&_sid=1125092759&_trksid=p4634.c0.m322

    uz jsem zjistoval ze re-lume lumibritem bude stat 200, vylestim si to sam a tamtoto jak si nepamatuji jak se jmenuje na vodotesnost mi udelaji zdarma (za predpokladu ze je necham nakouknout do mych 7S36)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam