• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    ICARUS
    ICARUS --- ---
    Jeste pred hodinou jsem o zadnych hodinkach nepremyslel, nicmene po procteni par stranek tohodle auditka jsem zjistil, ze je vlastne dost nutne potrebuju. Nicmene, o hodinkach nevim vubec nic, takze logicky netusim, co vzit.
    Shanel bych tak neco do 5k, na casual noseni po meste, zadny potapeni/strelba/business schuzky se nekonaji, proste normalne hospoda/skola a tak dale. Chtel bych spis neco minimalistickeho, obrovsky tlusty "kolotocarsky" hodinky s milionem funkci me moc neberou. Taky mam dost stihlou ruku (sirka zapesti 5,5cm, obvod 15), takze mozna budu muset vybirat mezi unisex/nestylizovanymi damskymi.
    Potreboval bych nejake postrceni, kterym smerem se divat, protoze co jsem se dival na obrazky v auditku, nic me vylozene nenadchlo a prislo mi, ze by mi na ruce spis plandaly. Nicmene, jedny hodinky me fakt zaujaly na prvni pohled a asi jediny se mi skutecne libej, a to jsou tyto: GREGI:
    Jasne, nejsou to tradicni hodinky, ale prave ten jejich cisty minimalismus a material mi na nich nejvic imponuji, k tomu jeste fakt, ze jsou rucne delany. Nicmene, priznam se, ze netusim, jak budou v praxi vypadat a hlavne, jestli se vubec daji unosit. Hnedou barvu nenosim vubec, spis modrou, cernou a sedivou, takze se bojim, aby to proste nebylo jako pest na oko. Zkratka nedokazu posoudit, jestli se daji brat/jsou vnimany jako hodinky, nebo jestli to spis je jen modni vystrelek. Rad se necham presvedcit, abych vzal tyhle/nejake jine, klasicke. Diky vsem!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PELDA: pokud je najdeš rozhodne mi dej vedět...
    PELDA
    PELDA --- ---
    Je možné že jsem viděl pár let zpátky Tag Heur pilotky kolem deseti tisíc? Dost se mi tenkrát líbily (ale možná se pletu s tou cenou) a teď nemůžu najít.

    Plus co byste doporučili za automaty ba denní nošení za cca 10 - 15 tisíc?

    Díky
    FINSON
    FINSON --- ---
    HORKY_KAFE: WOJTYLA - tady to většina lidí ví, ale i tak dík za heads up :-)
    HORKY_KAFE
    HORKY_KAFE --- ---
    že se mezi vás pletu, pánové, ale ty primky, co postovala NEI, jsou tyhle a doporučuji si především všimnout provozovatele toho e-shopu a srovnat těmito hodinkami
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NEI: no to bude ze všeho nejlepší...
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    NEI: Kup si tydle. Můžeš je střídat podle nálady.
    Fortis Quartz 2 ks - Prodám - Chronomag fórum
    http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94286-fortis-quartz-2-ks/
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    NEI: Jasně, ale teď je pro obchodní zástupce večerka takže až po budíčku a rozcvičce se budou zítra ráno hlásit k nástupu.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NEI: at se ti hlásí do pošty?? LOL
    BONGI
    BONGI --- ---
    NEI: Podivej se na stranku Christian Ward nebo jak doporucuji Seiko.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    21 pánských analogových hodinek, do kterých se vyplatí investovat | Forbes
    http://www.forbes.cz/21-panskych-analogovych-hodinek-do-kterych-se-vyplati-investovat/
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    FINSON: jen v rychlosti
    Seiko Baselworld 2016 - Seiko - Chronomag fórum
    http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/94433-seiko-baselworld-2016/
    musim udelat sveho zemstnavatele o neco bohatsi abych to stihl na ctvrtou
    FINSON
    FINSON --- ---
    LEXXA: Nope, nějak nebyl čas. Jestlis objevil hezké fotky, navrhuji naházet to sem, ať to můžu opluskovat ;-)
    FINSON
    FINSON --- ---
    NEI: Jo aha, jsem si to nějak smíchal - ale jestli teď sháníš pánský, tak platí víceméně to stejné, co jsem napsal o dámských, Seiko má pro pány široký výběr v automatech i baterkáčích, případně solárech, ani jednoho bych se nebál, za ty prachy těžko pořídíš něco lepšího.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    mimochodem videli jste jake skvosty predstavilo seiko na baselworldu?
    ty nove gmt kousky vypadaji uchvatne. cena asi bude taky hadam uchvatna.
    FINSON
    FINSON --- ---
    NEI: Seiko určitě dělá pěkné dámské hodinky, akorát dost v quartzu, i když z pětkové řady (Seiko 5) by se taky dalo vybrat - hodně i pánských modelů je relativně malých a pěkných i na ženskou ruku. Ideální by samozřejmě bylo ztrojnásobit rozpočet a podívat se na řadu Mechanical, to jsou vymazlené kousky a normálnímu člověku takové hodinky vydrží celý život. Jinak Citizen bude mít taky dámské modely na baterku.
    Od značky Orient bych se podíval na řadu Bambino, něco kolem 5k - 6k by tam být mohlo, asi podle prodejce a slevové akce.
    Primky jedině na parádu, protože staré z Aukra nepůjdou moc přesně a nové stojí raketu. A primky z Číny samozřejmě nebrat ani zadarmo.
    Vyhnul bych se značce Festina, Q&Q a podobným, většina ti nejspíš tak jako tak vypadne z výběru sama díky cenovému limitu.
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    NEI: Tak pokud chceš české, zkus pohledat Primky na Aukru, v kategorii do 6000 se tam vyskytují staré primky, které jsou v prakticky nepoužitém stavu a vypadají podobně. A pokud chceš hodně ušetřit, dají se tam vydražit i o dost laciněji, jen si na ně musíš počkat a mít štěstí na výhru v aukci.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    pokud slušný hodinky, tak naky startér automaty. za mě seiko. gecka jen jako hodinky na volný čas.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NEI: Elton Prim začínaj nekde na 60 000kč:-)

    dámský? určitě se mrkni na Seiko... Orient asi tayk... Citizen je třeba opro me osobne nogo, nicméně pokud se ti budou líbitšoatný asi nejsou... kdybys navýšila na 10k... líp by se ti vybíralo... ale chápu že to muže bejt problem
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    NEI: na ceske pridej jednu nulu. chces panske nebo damske? mrkni na orient. tam by ses teoreticky mohla vejit. citizen nebo seiko ma docela zabavne kousky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam