• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    EDERA
    EDERA --- ---
    FINSON: Svatá pravda. Nejpraktičtější jsou hodinky řízený rádiovým signálem.:-) Ale zase nejsou tak hezký jako mechanický. Průhledy na strojek vyloženě miluju - dokázala bych se na to dívat celé hodiny.:-)

    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    PELDA: proc chces mechanicke hodinky?
    CODE
    CODE --- ---
    Nejzajímavější kousky z největšího hodinářského veletrhu – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/muzi/398620-nejzajimavejsi-kousky-z-nejvetsiho-hodinarskeho-veletrhu.html
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    nemá někdo zkušenosti s casiama geckama s řadou aw-100? chci si je koupit na vyjížďky do přírody. a taky sem jako malej gecka vždycky chtěl. :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    PELDA: V automatu dělá Steinhart tenhle model taky. Akorát že zezadu nemá ten automat průhled na strojek, ale plné dýnko s rytinou WW2 letce - a já osobně s ní mám trochu problém. Plus mají velkou centrální vteřinovku, ne malou na devítce. Praktičnost... no, to je na zváženou. Jestli chceš fakt praktický hodinky, tak nechceš žádný mechaniky, ani natahovací ani automaty ;-)
    PELDA: Jasně, vyzkoušej a uvidíš.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PELDA: Jsem ti to na té své tenké ručce vyfotil:





    PELDA
    PELDA --- ---
    FINSON: Ok. Díky za rady! Zajedu vyzkoušet a napíšu sem, jak jsem dopadl.
    FINSON
    FINSON --- ---
    PELDA: 44 mm je dost, navíc jsou i dost vysoký. Když je máš na ruce, pořád o nich víš. Mám obvod zápěstí 16.5 cm, což je dost málo, a s nošením takhle velkých hodinek jsem se nejdřív musel trochu srovnat. Jestli nošíš každý den košili, nemusí se ti tyhle hodinky vejít pod každý rukáv.
    PELDA
    PELDA --- ---
    FINSON: Automaty jsem nenapsal přesně. Chci prostě mechanické hodinky.. Nátah není problém, ale automat je přece jen praktičtější.

    Velikost.. Jako že jsou moc velký? musím zkusit na ruce. Mám spíš užší zápěstí, to může být problém..
    FINSON
    FINSON --- ---
    PELDA: Jestli chceš pilotky, tak podle mě jsou tyhle Steinharty za ty prachy bezkonkurenční. Mně osobně se hodně líbí jako celek i v detailech. Jenom je potřeba počítat s tou velikostí. Krom toho tohle nejsou automaty, ale mechanika s ručním natahováním, což se třeba mně osobně líbí víc. Na ten strojek je skrz to zadní sklo krásný pohled, vždycky když je natahuju, koukám na točení těch koleček a skákající pojistku rohatky, takže určitě doporučuju ;-)
    PELDA
    PELDA --- ---
    FINSON: Co třeba tyhle? Je to dobrý nápad?

    Pilotní Steinhart Nav B-Uhr 44 Handaufzug | Chronoshop.cz
    http://www.chronoshop.cz/steinhart-pilotni/steinhart-nav-b-uhr-ii-44-mm-hand-driven
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    ADDALBERT: LV je furt módní značka, a koupě manufaktury na tom nic nezmění. Rolex je hodinářská značka. A ty LV cos postoval jsou navíc strašně hnusný.
    VACA
    VACA --- ---
    ADDALBERT: Hele, jak rikam no flame.
    Ale rolex neni jako fale tolik videt a tak oblibenej jako LV. Mozna proto ze nevyrabi kabelky, cepice apodobne..
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    VACA: Nevim, to je takový trochu zvláštní argument. Zkus si namísto francouzská dosadit svycarska a dej si místo LV Rolex.
    EDERA
    EDERA --- ---
    MART1NKA: Nějakou starší verzi tohohle: http://www.hodinky-junghans.cz/...junghans/2030028-junghans-0474372-meister-damen-4000897389215.html
    Vypadají prakticky stejně, ale ty moje mají safírový sklíčko. A taky jsem teda měla dojem, že byly levnější, ale podle typového čísla jsem je teď na netu nenašla:-O
    VACA
    VACA --- ---
    ADDALBERT: hm, hm. Jako zajimavý, ale z mojeho pohledu, ať je to jak-koliv swiss made, tak LV je pro mě prostě jen okázalá francouzká móda kterou nakupujou především lidi co se chtěj zviditelnit.
    Navíc i fakt že je to jedna z nejpadělanějších značek, a sorta lidí který to vyhledávaj a s faky se hrdě vystavují tomu nijak nepřidává..

    Ale no flame, každýmu co jeho jest.. :)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ADDALBERT: Je fajn, ze se clovek kdykoliv muze dozvedet neco, co vubec nepotrebuje a kdyby chtel vedet kolik je hodin tak se vzdycky muze nekoho zeptat nebo koukne na mobil.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    EDERA: Ktoré máš? Ja mám podobný problém. Holt malí ľudia. Ale mala som na ruke 35 mm quartz od Tissot a šlo to. Väčsie by už ale nebolo pekné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam