• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BONGI: jj, o tom bych mohl dlouze povidat :-)))
    BONGI
    BONGI --- ---
    LEXXA: No ten Dante je trochu varujici.
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    BONGI: ja bych se jen rad odvolal k te prvnirepublikovosti. ma manzelka se predstavuje jako pani defraudantova a nepripadame si ze bychom pestovali nejake to staromilstvi :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    Kazda doba ma neco - za Rakousko-Uherska frcely nazvy funkci dokonce prenesene i na manzelky - pan vrchni rada, pani vrchni radova - a dokonce se davaly i na vizitky, jmenovky i nahrobky, prvni republika mela totez jen vic uz frcely vzdelanostni tituly - pan a pani inzenyrova a tenis do kazde rodiny. Po valce za komunistu byl boom titulu za i pred jmenem a tak se i oslovovalo ( koneckoncu nic jineho vetsina lidi nemela). Po revoluci byly znaky bohatstvi mokasiny, bile ponozky a barevna saka se zlatymi knofliky. K tem se pak pridala jako znak bohatstvi nobl auta - jen misto fejku to byly stare dovezene ojetiny, a ctyrkilove NTSC mobily velikosti cihly. No a tak se to vyvijelo dal saty od Bosse, ktere vam na miru usili v Bangkoku za tri dny za 100 dolaru na miru se vsemi znaky, fejky a repliky hodinek.
    Dnes uz ve velkych podnicich nevidite nazvy funkci ani tituly na dverich a tituly ani na vizitkach, draha auta jsou podezrela jako kamuflaz platbyschopnosti, u satu uz jde i o latku, boty se nechaji delat na miru, u hodinek o zpracovani ...

    No kultivujeme se .. wow, lol :D
    EDERA
    EDERA --- ---
    FINSON: Já viiiiim!:-)
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    KOUDY: ... a kurva to nepřizná :o)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me dava spis smysl ze poctivyho nepali
    DOT
    DOT --- ---
    FINSON: diky, dava to smysl.
    FINSON
    FINSON --- ---
    DOT, KOUDY, EDERA: Fyzikální finta je ve vedení tepla: kovové předměty v sauně člověka nepálí, dokud jsou z dostatečně velké části v kontaktu s jeho tělem, které je stíhá ochlazovat. Pokud to nechá viset mimo, ohřeje se to víc a při následném kontaktu s kůži to pálí.
    EDERA
    EDERA --- ---
    DOT: Když se to dá s náušnicema a náhrdelníkem, tak to asi s hodinkama půjde taky.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    DOT: me nikdy hodinky v saune nevadily..retizek jo..hodinky ne..nosim je tam furt..i pri cviceni nebo v nich treba spim..coz sem taky zjistil ze plno lidi nedela a hodinky si pred spanim sundavaj
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Peníze lidi prostě ovlivňují, některé i deformují...

    Ono stačí, že se najdou hlupáci, kteří hodnotí ostatní podle výrazně viditelných log na věcech. Jak se třeba mění výraz prodavačky, když registruje tyhle ptákoviny a "obyč" zákazník je pro ni objekt vhodný na to monitoring, zda něco nekrade.

    Když se majetný člověk dennodenně setkává s podobným přístupem, ale je si vědom ceny nebo citové investice do dané věci, prostě se chrání.

    Pro někoho možná nepochopitelně, ale ve skutečnosti to je prostě jen jeho věc.

    P.S. Mimochodem poměrně častý jev u žen a cestování se šperky...
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    DOT: Koudy nosi do sauny biologicke hodiny
    DOT
    DOT --- ---
    Jeste mi nekdo vysvetlete jak se da jit do sauny s kusem zeleza na ruce. Jednou, kdyz mi jeste nepripadalo teply mit na zapesti retizek, sem s nim vlezl do sauny a velice rychle jsem zjistil ze to byla chyba. Takze koudy, bud chodis do fejkovy sauny, nebo proste poctivyho fakt nepali.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    KALIBAN: ja na ruce fejky nonstop rozhodne nemam a neresim ani jestli je ma na ruce nekdo jinej..je to imho kazdyho vec..stejne jako to v jakym jezdi aute nebo kam lita na dovolenou..takze neodsuzuju ani jednu stranu..jediny co resim je, kdyz ma nekdo hodinky ktery mi prijdou naprosto nevkusny..to se pak ptam proc je ma..a zjistuju ze kazdej ma vkus proste jinde..takze kdyz me prijdou zlaty hubloty naprosto otresny..tak nekomu zas prijdou nadherny a prijdou mu odporny zlaty rolady..a tak dal.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    KOUDY: porad premyslim, co rikaji vlastne tyhle lidi kteri tak moc resi styl na to, ze mas na ruce nonstop nejaky fejky? neztracis u nich krapet kredit? nebo si mysli ze stejne jako oni mas doma ty origo a potkavas se s nima v hospode? nebo kdyz prijde na to rec tak mas tak dobry repliky, ze se muzes tvarit ze jsou to origa?
    neber to zle, ale treba v business svete by pro me tohle byla pomerne okamzita stopka...
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Do opery nosí originály. Do kanceláře nosí repliky. Na štípání dřeva nosí fejky. Do hospody nosí repliky replik.
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BLOWUP: no dyk to je to vo čem mluvim ne? hodinky si beru/neberu/sundavám/berusi jiný hodinky dle toho co dělám... stejně jako oblečení...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    WOJTYLA: mejt auto nebo jet na kole neni problem, spis ty veci typu vrtani sbijeckou, stipani parezu nebo neco kde strkam pazoury do nejakejch der atd.
    Na trenink nenosim zadny hodinky. S kozenym reminkem je to skoda kvuli poceni, s kovovym tim nic neziskam a akorat je musim casem vic a castejc pucovat, uklada se v tom takovej humus :-)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    WOJTYLA: máš pravdu převlékám se, ale hodinky ne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam