• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Řekne mi někdo, co je to za hodinky?
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ARMADILLO: Popravdě, chtěl jsem ten dizajn ve víc jak 39mm. Rolex, roblox, rotax, kde, co, proč ? ;)
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    auta a hodinky k sobe patrej odnepameti
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    CODE: vitej na Nyxu ve foru o hodinkach. Dozvis se tu spoustu veci o autech.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    BOBASH: Ja myslim ze tyhle pseudo primery proste nefungujou - nepotkavaji se moc v realite
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ARMADILLO: Přesně. Nemám na ně a ten kdo na ně má, pochybuju, že je nosí do kanclu nebo na vejlety. A pokud, budou to max. jednotky člověků na celý planetě hádám :) https://www.collectorsquare.com/en/watches/rolex/submariner/ref-rolex-6200/lpi
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: To má, ale stojí 2x tolik na pořízení a s provozem to bude ještě horší... Ale to je spíš ekvivalentní pořízení Seiko 5 místo švýcarů. Může to vypadat podobně (třeba když oboje budou pseudosubmarinery), jen jedno je levnější na pořízení i provoz.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    BOBASH: ja ne..jaguar ma furt lepsi interiery nez plastova amerika + design se mi libi vic..:)..ale radsi nez hubloty bych vzal ty tagy..
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    KOUDY: Jaguar ale není levná kopie Astonu, to už by spíš byl Aston drahá kopie Jaguaru (Jaguar existuje dýl). Odpovídající by byl spíš Mustang vs. tvoje XK - a tam bych si radšii koupil Mustanga :)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja treba celej zivot snil o aston martinu..poridil sem si jeho levnou kopii - jaguar..a kdyz sem pak mel jaguar naborenej a dostal sem jako nahradni auto na skoro 40 dni astona db9 tak sem za tech 40 dni zjistil ze krome motoru je muj jaguar ve vsem lepsi..pohodli..podvozek..interier..audio..navigace..kufr...Takze ne vzdy je drazsi lepsi...U hodinek to imho plati podobne...100x vic mi prijdou v pohode nejaky tagy za 100 litru nez hubloty za pul mega nebo zlaty rolady za podobnou cenu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BOBASH: haha, presne na mondeo sem si pri psani vzpomnel :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DRAGON: ty bys nechtěl Mondeo? :)

    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: vidis to. a nekomu je blby nosit znacku, ktera kopiruje jinou. ja bych si treba nekoupil auto, ktery vypada jako aston martin ale jenom co se kastle tyce, sralo by me to, ze si hraju jak mam koupenou novou karu, kterou si lidi pletou s drahym Astonem ale ve vysledku bych mel oktavku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: no a ja s tebou nesouhlasim. myslim si ze je mnohem horsi, kdyz nejaka (dejme tomu) evropska znacka totalne zripuje jinou a vazenou znacku s tim ze to vydava za svy zbozi nez to ze v nejakej asijskejch statech vyrabi nekdo fejky za litr. Ono ani tak nejde ( a uz sem to psal) jestli nekdo vyrabi fejk, to se vyrabelo a vyrabet bude, co bude cina cinou, u mne je horsi prohresek to,kdyz si nejaka firma jakoze zaklada na jmene a totalne vykrade jinou znacku a jeste to sproste prodava za ne litr ale dvanact tisic.
    Jinej pohled na vec.
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    TEDDYBEDDY: V pohodě, já mám za to, že každý si má koupit to, na co má a věci mají sloužit lidem, ne naopak.
    Když někomu vadí mít na ruce Rolexky, aby si je neodřel, pak na ně asi nemá :) Zrovna jsem četl vlákno na jednom US foru, kde někdo řešil co dělat v létě, když se nosí krátké rukávy a nic mu "nechrání" hodinky.
    Takže viděno touhle optikou, když jsi spokojený se Steiny, které mají kvalitní ETA strojek a designově kopírují světově nejúspěšnější design, proč ne :) Lepší než být nesvůj s Omegami.
    CODE
    CODE --- ---
    A kam ze se to zaradi me nove letni hodinky za 72 Kc ... kdyz je to zde tak odborne?

    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    ARMADILLO: Já teda jsem rád za ty Steiny. Nemám s tím žádnej problém, ba naopak. Vůbec se nechci soustředit na to kam a jak strkám pazoury. Omegy na ruce mě přesně takhle votravovaly.
    TOPZTEPU
    TOPZTEPU --- ---
    TOMMY_: jsou to eltony..mám to potvrzeno i z chronomagu ;) - když ještě nepoužívali to novy logo, dalo se to poznat podle značení Czech Made. Ale mám to potvrzeno od sběratelů.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    AMSTERDAM: to jo. to je dobry uvazovani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam