• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    BOLDRIK: tak jak?
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Díky. Zkusil jsem. Za mokra to ještě jakž takž jde. Jak uschnout zase tuhé, musím hodně na sílu. Zkusím je nechat ponořené teda přes noc a když nic tak nechá vyčistit. Díky.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    samozřejmě za předpokladu, že jsi si jistý vodotěsností předmětných hodinek. 8)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BOLDRIK: Přidávám se k názoru že by měla stačit voda, prostě ty hodinky ponoříš třeba v umyvadle a pak začneš zkoušet tu lunetu otáčet, ono se to po chvíli rozpohybuje...
    FINSON
    FINSON --- ---
    BOLDRIK: Jakýkoliv olej nebo rozpouštědlo bych na hodinky nepouštěl. Měla by stačit voda (protočit lunetu na ponořených hodinkách často dělá divy), v nejhorším případě lunetu sundat a vyčistit manuálně, třeba vatovou tyčinkou - sám jsem to ale nikdy nedělal.
    WD nebo nepolární čistidlo by mohlo provzlínat / prožrat se těsněním pod dýnkem nebo pod korunkou, a to nechceš.
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    .))

JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    BOLDRIK: kolikrát stačí voda.
    BOLDRIK
    BOLDRIK --- ---
    Můžu použít na rozpohybování lunety WDčko? Cca 3 roky jsem Seika nenosil, a jediné co se seklo je luneta, jde otáčet hodně ztuha, nejspíš zanesená prachem atp. WD nebo jiný postup? Díky.
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    TEDDYBEDDY: srry, už jsou reserve
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    [Reserviert] Omega Speedmaster Mk II Racing Vintage - UhrForum
    https://uhrforum.de/omega-speedmaster-mk-ii-racing-vintage-t305731
    MORVAGOR
    MORVAGOR --- ---
    TOMMY_: Na Chronomagu jsou Marky 4.5, ktery vypadaj podstatne jinak, nez ty na fotce ;-)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Before You Buy A Watch You Must See This! - My 15 Biggest Mistakes To Avoid (WWT#79)
    https://www.youtube.com/watch?v=12-184SQNlM
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    hodne me taky bavi tyhle marky.. jako nejsou to ty ikonicky na kterejch je asi pul tuny zeleza ale jsou super.
    a na chronomagu jsou ted za 38 :))

KOUDY
    KOUDY --- ---
    vzdyt sou nechutny..hodte na ne deku! :D..to uz si rovnou muze clovek koupit bretlingy..to sou podobny hruzy :))
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    a jeste k tomu do komba Flightmastery !
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    KALIBAN: a mně se zase líbí. rozhodně víc, jak ty pamy. :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: krátký a dlouhý sithský lightsaber... :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: ona je to dost blba fotka, budou hezci
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    rad bych rekl, ze podle meho nazoru (ktery nikomu nevnucuju ani nic podobneho) bych si radsi nablil do ponozky nez abych je nosil... ale je to jen dle meho nazoru
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam