• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NEVILL: Aha. Tak proto preferujete tak velkou tu lunetu.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    COWBOY: no, pro mě je asi nejběžnější užití že si na té otočné lunetě počítám vypitá piva... :-)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NEVILL: Na co vlastně používáte tu lunetu?
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Uvažoval jsem už nějakou dobu o želvách v Blue Lagoon edici, ale nakonec jsem si objednal modré Sumo...vyšly o něco levněji, ale hlavně myslím že kvalitativně jsou o level výš...

    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Frustrace, že jediné objevené hodinky splňující na 100% mé představy (t.j. max 42mm, min 100m, unidir. bezel, modrý sunburst ciferník, day+date, hack, manual wind, luminiscence na delším konci vteřinovky + alespoň jednobodová na lunetě) nejenom už dlouho nemají a kdo ví kdy budou, ale hlavně se mi vlastně dost nelíbí (jde o Orient Mako II USA, které tedy mají navíc i safír), vyústila v Invicta kopii rolád :)))) Jsem zvědavej, jaká bude barva v reálu, protože z fotek jsem nadšenej. Měla by to být Swiss made verze, takže prý lepší QC oproti asijským. Jak mi bude chybět ukazatel dne v týdnu, se ukáže. Za 130,- USD i s dopravou, neber to :D Odesílatel jsou ale amící, tak se bojím, že uvednou skutečnou hodnotu a čeká mne clo i DPH.

    Invicta 18507




    BTW tohle jsou ty Maka II US

    A tohle je snad jediná fotka, kde mi přijdou pěkný :)


    Ještě jsem tedy přemýšlel nad NY0040-17L, ale blbě se shání (když už, tak za něco pod 300,- EUR), nemají hack (zvládl bych) a mají luminiscenci na kratší straně vteřinovky. Na druhou stranu jsou ISO certifikované.

    JAKE_UP
    JAKE_UP --- ---
    KALIBAN: Já z toho videa teda pochopil, že ta červena ručička se při zavibrování hodinek přesune tam, kde máš poslední notifikaci. Ale měl jsem to puštěný bez zvuku.
    CROME
    CROME --- ---
    Nemate nekdo tip na opravnu v Praze co umi Seika?
    Po slejvaku se me zahadne hodinky zamlzily a uz nejdou, ac by mely byt 10 bar vodotesny :(
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    SLAMITCH: Všechno vyprodáno :-/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SLAMITCH: imho presne hodinky, ktery ptoste musis nejdriv vyzkouset nazivo, protoze to jsou fotogenicky svine :)
    SLAMITCH
    SLAMITCH --- ---
    Ovšem toto je moc pěkné!

    Evant Tropic Diver / cca 600,- USD / 41 mm








    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    MADCAT: Potápkach
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    ADDALBERT: Jak to myslíš "porážkách"?
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Po několikerych porážkách jsem si pořídil nove oblekovky...
    Ted uz jen pockat az mi dorazí origo pasek v me velikosti

    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    tak dalsi pasecek objednanej.. :)) doufam ze to bude pak vypadat nejak takhle..



    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DRAGON: aha :-PPPP ja resim tyhle konkretni hodinky, jinak samozrejme s tebou totalne souhlasim

    dle toho videa, jsou to blbci :-P
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: no ale ja neresim tyhle hodinky, zeptal ses mne, jak si predstavuju, ze by to melo fungovat. ja si predstavuju, ze by to melo fungovat tak, ze to, co vidis na jejich ciferniku, tak se rozsviti tam, kde to ma novou zpravu, to mi prijde skvely. (vazne to tak nefunguje? jestli ne, tak mi to prijde skoda).

    V tvym systemu ti to zavibruje a vidis co zrovna prislo, v mym systemu vidis hned, co mas v jakych aplikacich za novy zpravy. Tak ja nevim, co je lepsi? ;) jj, presne jak pises, zvyraznit jemnou svetelnou linkou, kde jsou nove zpravy. Mi nerikej, ze to neumi, kdyz tam maj na to po celym ciferniku ikony, to by byli vazne blbci, ze to tak nenavrhli. I bych ozelil vibraci, protoze staci mrknout na ruku..stejne se koukam na ruku nekolikrat denne, jako ze hodnekrat denne .)
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    DRAGON: no jenze to ti tyhle hodinky neukazou, tyhle hodinky ti ukazou ze mas notifikaci na whasappu az potom, co se na nej proklikas, tzn jednim kouknutim vidis uplny kulovy a musis se k tomu doklikat, ergo, nesmysl


    DRAGON: no v mym systemu vidim po zavibrovani, co mi prislo hned, v tom co maji tyhle hodinky, se na to musim doklikat abych videl ze tam je, coz me teda stve, cool by bylo, kdyby se treba to kde je notifikace nejak zvyraznilo, kazdopadne stejne v tom ta baterka je, tak proc by to muselo bejt "analagovy" kdyz pod tim muzou bejt svetylka, nebo displaye nebo tak
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    rozdil mezi tvym resenim a mym je ten, ze tobe bude mechanicky kolo otacet mechanismem na posledni prijatou notifikaci, takze kdyz ti prijde na twitter, tak musis hybat nejakym koleckem, abys vubec videl, co ti prislo a jestli ti krome toho twitteru prislo i neco, o co zajem mas. Pises Vacovi, ze musi sedmi kliknutima resit abys videl, co ti prislo. Mymu reseni vycitas teda co? ze se to dozvis okamzite jenom pohledem na ruku? ok....
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KALIBAN: "zavibruje mi telefon / hodinky - kouknu se na nej, mam tam notifikaci a vim jestli me zajima, nebo ne, tzn jestli to je whatsapp/viber/sms/hovor na ktery reaguju hned, nebo to je twitter/fb/mail - na ktery hned nereaguju"

    ano, presne tak, podivam se na hodinky a tam mi sviti, co vsechno ma notifikaci. Pokud tam bude whatsapp/viber/sms/hovor, na ktery reaguju, saham pro mobil, pokud tam bude vsechno ostatni, mobil nechavam v kapse. Uz se chapeme?
    VACA
    VACA --- ---
    KALIBAN: Jako ja jsem tohle ani nevnimal jako nejaky prelomove dokonaly reseni. Jen me zaujalo, ze jako hodinky s klasickym cifernikem bez displaye v propojeni s chytrym telefonem.. Videl jsem poprve.

    Umim si ale predstavit, ze by tohle nemusel bejt spatnej smer.
    Kdyby to trea melo i nejaky ty senzory tepu, spanku, chytryho buzeni, a ja nevim co jeste vsechno lidi hledaj u chytrejch hodinek. Data by se normalne prenasela a zobrazovala na mobilu. +Bonus by mohl byt ze by to jeste umelo upozornit na nove prichozi sms apod.
    Tady to nejspis funguje zpusobem ze si fterinovkou najedes na fci, a dole se zobrazi nejakej ten pocet, n..
    Ale kdyby to bylo trea naopak, ze ti hodinky zavibruji, a fterinovka v tu chvili sama ukaze na ikonu sms, tak vis ze ted prisla sms.
    Jasny mobil by jsi musel vytahnout vzdycky. Ale napad mi to neprijde spatnej. Kdyby to udeali jeste decentneji...

    Ja osobne nic takovyho nevyhledavam, jen mi to prislo zajimave..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam