• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    JOHN_LENON: To tam najebal prostě podle cen, bez jakýhokoliv uvažování nad tím, co mají společnýho kupci hodinek od módních značek a "opravdových" hodinek.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    TOMMY_: nemůžu si pomoct, ale s touhle tabulkou mám víc problémů, než shod.

Za všechny seiko srovnávat s fossilem nebo invictou mi přijde naprosto mimo.

Ten prostředek mi zase přijde dost diskutabilní. Ale okej.

No ale Moser a cie, i když uznavam, že jsou to super hodinky, jsou tak o dvě patra výš.

Přijde mi, jako kdyby si někdo naslinil prst a bez hlubší znalosti to tam podle chuti nahazel.

Ale to, že pominul hublot, za to má jednoznačně plus. :)))
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    byl bych pro, aby Prazsky orloj ukazoval cas porad spravne
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    to je takova klasicka debata... predstava ze v lete konci den o hodinu driv a svetlo je od peti od rana mi prijde totalne ujeta... nakonec se ty dva tabory shodnou na tom, ze to jak to je, je vlastne v cajku... at to tak klidne zustane
    RODWY
    RODWY --- ---
    PELDA: ja jen doufam,ze kdyz jeden tak zimni:)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    PELDA: velká část zemi používá již nyní časovou zónu, která je o 1h posunutá oproti geografické poloze, tedy trvale "letní" čas. Také jsem jednoznačně pro nechat u nás GMT+2 nastálo.

EZOP
    EZOP --- ---
    Já žil nějaký čas v Düsseldorfu a tam to bylo tak akorát. Měli tam stejný čas jako u nás.
    Rozdíl je cca 8stupnu délky což dělá půl hodiny.
    Ja bych to posunul o půl hodiny a už s tím nehýbal.

A pak bych taky změnil kalendář na 13 měsíční o identických dnech a byl bych spoko ;-)

https://en.wikipedia.org/wiki/International_Fixed_Calendar?wprov=sfti1
    PELDA
    PELDA --- ---
    BUCCI: Je to tak, navíc už dnes je většinu roku ten letní.
    USA už taky schválili letní čas celej rok, EU není schopná se domluvit na ničem :/
    BUCCI
    BUCCI --- ---
    Preferuji zůstat na letním (vím že správný je ten zimní), ale letní je lepší, že je dýl světlo
    COUDAK
    COUDAK --- ---
    KALIBAN: kamkoliv! nemusel bych každý půl rok přeřizovat hodinu a půl všechny hodinky doma -.-
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    DOTCOM: A na lokální astronomický čas :-) Takhle přesně to funguje v Praze nebo v Greenwichi, ale třeba v Košicích nebo Paříži už ne.
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Sakra! Tohle jsem chtel v listopadu udelat :D

TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Ted jsem zas zahledl tohle, jinou variantu te pyramidy srovnavajici watch brandy...

JJOXER
    JJOXER --- ---
    KALIBAN: Libovolný směr přinese lepší výsledky než co máme teď.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    TOMMY_: kterym smerem? :)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    DOTCOM: Tyvole, tenhle prezitek - letni, zimni cas - se mel zrusit uz davno.. to me tak vysira!
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    KOUDY: akorat bacha na letni cas ;)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    SYDO
    SYDO --- ---
    Me na Tudorech desne odrazuje ta fake retro image. Umele nyty, falesna patina na tech poslednich rangerech atd. A pak ta hodinova rucicka, tu nedam :(
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    ja to rikam porad. starou 911 a rlx 16610
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam