VEEHELL: To by asi byly jediny analogy, co by me bavilo nosit. Jen tohle je bohuzel Raketa Aviator a to ze jsou rusky by me netrapilo, ale WR 30m by me trapilo. A dalsi 24h vzhledove podobny neni videt.
(Pod 10 Bar uz nejdu na zadny bezne nosici hodinky. A neni to o tom, ze bych s nima potreboval casto plavat, ale ono to i napovida o celkove odolnosti a slicovani konstrukce. 3-5 Bar hodinky maji ruzny slabsi mista. Pak clovek sprchuje psa a zamlzi se cifernik, nebo tam navzlina pot z ruky apod.
Treba je hromada peknych analog+digi casii, co se mi libi, ale jak jsou plastovy, tak uz nikdy. Jedny mi sundal batoh z ruky tak, ze sla osicka z pouzdra nasilne ven i s kouskem plastu, mam je doted, daji se i nosit, ale uz jsou jen v krabicce, protoze prave se nekde zapomenu, oplachnu ruce po loket a cau. Proti tomu ty nerezovy, co mam na noseni, jsou sice tezsi, ale zazily toho za skoro 20 let hodne a nic jim neni, jen sem tam dremelem rozlestim jemny skrabance zpatky na zrcadlo. A nebojim se s nima ani plavat. )