• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    VACA
    VACA --- ---
    AZIM: Tak kamos primky servis prej za 1,5k..
    VACA
    VACA --- ---
    Ale to von ti rekne predem, co je treba a kolik cca
    VACA
    VACA --- ---
    AZIM: Jako cenu uz si nepamatuju prwsne, ale jestli bude delat revitalizaci, znamena to rozebrat do posledniho sroubku, nalozit do nakyho odmastovadla, nebo co ja vim, pak to zase slozit, namazat a seridit…
    Ta korunka i s hridelkou do strojku pokud ji sezene bude stokorunova polozka. Ale proste hodiny precizni rucni prace odbornika pocitej nizsi tisice. Na hrubo odhaduju tak 2,5-3,5k se pripravit celkem za repas jednech hodinek. Asi se to bude trochu odvijet od slozitosti strojku. Me eta s komplikaci stala tak nejak komplet repas s potrebnejma dilama na etu..
    VACA
    VACA --- ---
    AZIM: Dal bych to Wildtovi na kavalirce.
    Delal mi taky utrzenou korunku, komplet repas automatek s etou, i lidem okolo me.
    Za me a moje znamy vyborna reference, dobrej pristup i cena..

S cistym svedomim:
    Hodinářství Praha - hodiny, hodinky Traser Wenger Boccia Praha 5 Košíře, Wildt
    https://www.hodinywildt.cz/
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Líbí se mi:
    SRPE771K
    Případně ještě víc
    SRPD23k1 (ufff ta vteřinovka)

Ale potřebuju je tak 36/38mm nikoli 42.

Nějaké rady / nápady? (:
    AZIM
    AZIM --- ---
    koupeno ted o vikendu na trhu v chotusicich, ty langendorf maji nadherny cifernik, safirovy sklo a lume jeste malinko funguje, bohuzel nemaji korunku, kdyz strcim do balancniho kolecka tak popojdou par vterin dopredu ... komu to muzu zkusit dat na opravu tady v praze ? pripadne odhadne nekdo cenu takove srandy ? ... dohromady staly oboje hodinky 250, na tech ruskych je praskla pruzina a mozna jeste neco dal ...

AZIM
    AZIM --- ---
    TANTRAMAN: prvni pohled = vzdyt je to odreny ... pak cloveku dojde, ze se v tom odrazi svetr a vsechno okolo :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Prodava v CR nekdo krome ebay ruzne sety o-krouzku ruznych prumeru na hodinky? Kdybych treba hledal 33mm prumer a 0,7mm tlusty?
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    NARVAH: Tohle řeším na aliexpresu
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    NARVAH: spocitej si, kolik za dva roky utratis za kafe, olivovej olej, maslo nebo jiny spotrebni "maly" veci.
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    díky za tipy.. levnější, dobře vypadající a příjemné na ruce ;) .. přece jen 3600,- za řemínek, kterej mi vydrží cca dva roky se mi dávat nechtělo.. zvažím..
    AMSTERDAM
    AMSTERDAM --- ---
    NARVAH: na tomhle nesetri a zrovna u tohodle konkretniho modelu hodinek je nejlepsi alternativa koupit si ten puvodni novej
    AZIM
    AZIM --- ---
    NARVAH: levnejsi, dobre vypadajici nebo dobre nositelne ? nejdulezitejsi at je to prijemne na ruce, to by vzdy mela hlavni starost ... to uz jde tezko ruku v ruce s levnym vyrobkem ale co je levne pro jednoho nemusi pro druheho, hirsch dela super remeny https://www.hirschstraps.com/
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    hledám nějakou variantu levnější variantu pásku k hodinkám pro hamilton h69419363.
    máte prosím někdo tip, aby to vypadalo podobně?

TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    GLOBETROTTER: Ukazatel rezervy chodu v hodinách.
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    TANTRAMAN: Co je ta černá rafička vlevo? Po 5 dnech zase spadne na nulu?
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    XMEDA: paradni clanek
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    The original smartwatches: Casio's history of wild wrist designs - The Verge
    https://www.theverge.com/2015/6/29/8860737/casio-watches-smartwatch-features-photos-exhibition
    TANTRAMAN
    TANTRAMAN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam