• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    PREDSEDA: Ty plastovy tela zabiji spoustu jinak peknych Casii. Jsou schopni i zkombinovat titan s plastem, coz je uplne ulet. Koupis si titanovy hodinky za 6k a ony maji kus tela plastovej aby lip fungovalo radiovy synchro casu, ale za dva roky noseni to vypada jak ze skladky.

Moje prvni Casia mely taky plastovy telo striknuty stribrnou barvou. Po par letech se osoupala na exponovanych mistech a finalne s nima zatocil asi 20kg batoh co se mi svezl po ruce a vzal hodinky s sebou, protoze z toho plastu vyrval pasek i s tyckou a roztahlo to i zavit jednoho ze sroubu zadniho vicka, coz uz neslo nejak rozumne opravit bez vymeny pouzdra, ktery by tehdy stalo jako jiny hodinky. Nebyly pak uz ani vlhkotesny a ten pasek sel sice nandat zpatky, ale uz to nebylo tak pevny.

Dalsi Casia uz byly jen celonerez. Tam muze batoh byt jakej chce a urve se jen ta standardni tycka za 20kc. Kdyz se to doskrabe, tak se to rozlesti a hotovo.
    Obcas si rikam, ze si poridim nejaky plastovy cerny lehky za par stovek na kolo apod, ale to je jina trida.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    INSEQUI: mně se původně líbilo, že to není plastový, ale kovový. jak jsem se mýlil... :-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    PREDSEDA: Líbí se mi ze to není ten klasicky nudnej vzhled hodinek casio.
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tak já mám dvacet let na ruce tohle. Koupila mi to manželka a postupně se z toho otřela stříbrná barva a teď nedávno upadl ten rámeček kolem displeje (který je jediný kovový), ale chemoprén ho tam dostal zpátky. Za tu dobu jsem v tom JEDNOU měnil baterku, asi po 12 letech. Předcházejí se o cca 2 minuty za měsíc.

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    máte někdo Explorer II? konkrétně koukám po 16570 v tmavé variantě, novější nechci, pac se mi zdají moc velké (40mm vs 42mm)..
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MULISAK: Budík, holínky nebo hodinky...
    MULISAK
    MULISAK --- ---
    BACCARA: ty pálenky v pozadí jsou dobrý... :-)
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Nic víc už asi nepotřebuju.

Když už si něco kupuju, tak proto že to chci mít do konce života a používat to.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    KOUDY: tak zase kdybys (nedejbože) z nich potřeboval vytáhnout zpátky cash, tak ty Rolády jsou asi jistější / rychlejší volba, ne?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    Me se hrozne zacaly libit ty vacherony 222. Ted trochu lituju ze jsem prachy z prodeje chaty investoval do rolad.

SWIST
    SWIST --- ---
    Zdravim,
    Našel jsem hodinky co jsme si jako mladý koupil za těžce vydělané peníze protože mi přišly cool, ale pak jsem je nikdy moc nenosil..
    Jsou to Casio 1174 CMD 40, sice bez krabičky ale stav stále více než dobrý. Mají nějakou reálnou cenu? Na ebay jsem je našel od nějakých 8k, tak přemýšlím jestli si je nechat, střelit nebo je občas začít nosit.. Přijde mi to jako zajímavý kousek historie. :D
    Img 1
    Img 2
    Img 3
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    XMEDA: ne
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DRAGON: Ty ukously 12 a 6 jsou seredny.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Koupit hodinky Ming | Chrono24
    https://www.chrono24.cz/ming/index.htm?dosearch=true&query=Ming&sortorder=1

tady se neco peknyho da najit.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAGON: Těch je v Čechách jen par. Shánějí se těžko.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JOHN_LENON: kdyz to uz neni tak pekny :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAGON: To nebude hned, krom toho, že neustále valim peníze do baráku, tak mám na bucket listu před octama asi další tři modely, gs, pamy a presidenty. ;)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    DRAGON: mingy jsou teď nekde na prodej, kde jsem je to... aaa tady: https://www.chronoshop.cz/ming-2201-gmt-komise-420230066?_gl=1*1b97f6h*_up*MQ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam