• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Ahoj, řešíte někdo občasné čištění a promaštění kožených řemínků? Doporučili byste nějaké přípravky?
    Díky
    GREGI
    GREGI --- ---
    EXPOSING THE TRUTH behind Jacob & Co Watches!
    https://www.youtube.com/watch?v=a8gVEabKEvI
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    DAANJE: ta zmensena sestka a devitka by me provokovaly :D
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    AZIM: Ma to gorilla glass sklo, coz urcite neni plastovej displej byt je to i tak ocividne mekky jak rit. Nemyslim si ze to je cesta ale dik
    AZIM
    AZIM --- ---
    REDSNAKE: zkousel jsi to sam rozlestit ? mozna je to pro tento pripad vhodna cesta ... ??

PolyWatch Plastic Polish odstraňovač škrábanců na plastové displeje | Sunnysoft
    https://www.sunnysoft.cz/z/517PDS-003/polywatch-plastic-polish-odstranovac-skrabancu-na-plastove-displeje.html
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ahoj,

neumíte doporučit někoho kdo by zvládl vyměnit sklo na hodinkách Huawei watch GT 4? Sklo je poškrábané, displej pod ním je v pořádku. Autorizák mění dle ceny sklo s displejem jako set za 2,6k, což mi přijde vzhledem k ceně hodinek i dost.

Případně dík.
    DAANJE
    DAANJE --- ---
    Dalsi ze sbirky... krasna prace americkeho microbrandu BREW model METRIC Retro

XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA: tak posledni update, byla jen KO baterka, uz behaji s novou CR2012
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    TWISTRABBIT: taky záleží samozrejme na stavu, staří a hodně na ceně udělá jestli je to komplet s boxem a origo dokumenty

na chrono hledej eu only a ideálně hodinky s origo boxem a papírama
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    TWISTRABBIT: Záleží odkud to je, protože třeba z Japonska ti dost narostou náklady.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    Dotaz na Omega Seamaster, přijde mi, že cena na Chrono 24 versus cena nových je docela rozdílná, je to cca půlka, je to takhle normální, nebo jsou přes to Chrono24 za opravdu fajn peníze?
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA: Tak update, pak se zacaly zrychlovat o asi 10min za hodinu a dnes uz jen mavaji vterinovkou sem a tam o vterinu vetsinu casu a jen kdyz s nima pohnu, tak to objede znova kruh, tak to nakonec asi ta baterka bude. Musim najit otvirak ;)
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    Mam otazku, potreboval bych asi oservisovat moje cca deset let stary automaticky Damaska, je v tom klasickej Eta strojek s datumem. Nevite kam s nim v Praze? Pripadne kolik to tak muze stat?
    Prazske hodinarstvi mi rikalo neco kolem ctyr tisic, coz mi prijde celkem dost.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    TWISTRABBIT: Jsou to divny anomalie. Na ruce to drzi a doma na stole taky. Kdyby byla baterka zdechla, tak bych uplne necekal, ze by sly napred. Chm chm.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    XMEDA: tak treba bude cas vymenit strojek
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    XMEDA: PEJR: zvlastni, dneska nahodne ujedou i na policce daleko od dokiny. A jeste treba nekolik hodin drzi vterinu a pak najednou koukam a jsou o 5 minut napred.. wtf.
    PEJR
    PEJR --- ---
    Treba ty ultrathin hubloty jsou z horologickyho hlediska docela zajimavy, ale ta firma z pohledu hodinariny nema zadnou tradici. Asi jako KIA mezi znackama jako Maybach nebo Rolls Royce.. Samozrejme se posledni dobou snazi zlepsit si reputaci, ale mezi puritanama jsou stale jenom fashion watch
    PEJR
    PEJR --- ---
    VOJTAM: Highend fashion watch..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AZIM: fujtajxl :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam