• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    STILL_PRIMITIVE
    STILL_PRIMITIVE --- ---
    Poradite prosim? Poleti zanedlouho do Osaky a chtel bych si tam koupit nejaky automaty, basic level Seiko nebo tak neco ( mam SKX007 a mid size divery 4205 a radeji bych neco takoveho nez oblekovky ale necham si poradit..) nemate nahodou tip na nejaky kramky? Diky!
    HARPER
    HARPER --- ---
    Já nechci fit náramek řemínek s vibrací by mi stačil
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    SUBTITLES017: Na spanek a cast sportu mi staci samsung galaxy ring.
    Ten mam navic i kdyz mam na ruce automaty.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    SUBTITLES017: Ted jsem narazil treba na tohle a to mi smysl dava( ne samozrejme trnovku na BLNR)
    Convert Any Watch Into Fitness Tracker with Smart Buckle Watch Clasp - Bonjourlife
    https://www.bonjourlife.com/convert-watch-fitness-tracker-smart-buckle-watch-clasp/
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ADDALBERT: jo v tehle podobě si neumim predstavit, ze bych to na hodinky dal.. ale jak jde ta smart technologie dopredu, tak treba za rok / dva to muze mit polovicní velikost a pak proč ne.. bohužel že by něco takého udělal třeba Garmin a zapadlo to do ekosystému, to můžeme zapomenout (kombinace "smart" rolex s vibracema na notifikace, počítaním kroku a měřením tepu jako daily + garmin na sport a spánek..)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    SUBTITLES017: Ta spona vypada desne robustne
    Z4IK
    Z4IK --- ---
    SUBTITLES017: Uz jsem se bal ze kvuli tomu budu muset zalozit firmu a udelat si to sam. Konecne!
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    smart clasp, údajně z letošního CES.. taky cesta :)

SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JOHN_LENON: nádhera!! Gratulace a taky všem vše nej do nového roku 🙂
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tak ať Vám to tiká i v roce budoucím, přátelé!
    MULISAK
    MULISAK --- ---
    ROBOTON: tak tahle hodinky jsou best ever ! :-)
    ROBOTON
    ROBOTON --- ---
    Helveti vydali hodne zajimavou limitku

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Dneska jsem si cestou domů udělal radost a po letech ocumovani Hamiltonu jsem si je koupil

ELPASO
    ELPASO --- ---
    SUBTITLES017: Jj jasny. Ja mam nejaky letity tissoty a mam je uz roky ve windru :) presel jsem na apple watch protoze mam celej barak komplet v homekitu (loxone). Ale ted nejak pozoruju ze to pouzivam z hodinek mene a mene a tak zvazuju koupi moonů
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    ELPASO: jen zmíním to, co pravděpodobně stejně víš… Moonwatche jsou manuály a musí se tedy ručně natahovat (rezerva tuším 48hod).. stane se z toho postupem času trošku oser a co jsem koupil expy II (self winding), tak jsem Moony prakticky nevzal na ruku, nebo jen na občasné pomazlení:) jestli je chceš vyloženě jako daily watch, tak bych tohle zvážil..
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ELPASO: Hesalit vyměníš za litr, když ho praskneš.
    Nebo tak mi to říkali pět let zpátky.

Safir desetinásobek. Možná víc.
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    JOHN_LENON: Asi je moc nenosil, jestli ten hesalite vypada jak novej :) ja v tom chci delat vsechno. Nesmasim sundavani hodinek krom spanku. Takze todle by me asi psychicky znicilo :)
    To ze ma hesalite lepsi “finish” u hran a je vic authentic a vintage me asi nepresvedci
    ELPASO
    ELPASO --- ---
    Diky to vypada velki pekne.
    Ja vnitrne bojuju s kovovym paskem. Vim ze to k tomu patri, ale ten cernej textilni mi prijde zrovna zde pro me lepsi. Nicmene vymenit to jde vzdy :)
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Tady pro jistotu ještě ten samý inzerát, ale na chronomagu. Borec je legit. Tam není čeho se bát.

P: OMEGA Moonwatch, hesalit, poslední model - Prodám - Chronomag fórum
    https://forum.chronomag.cz/topic/175458-p-omega-moonwatch-hesalit-posledn%C3%AD-model/
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    ELPASO: Nova reference za 129 od českého ad. Neni zač.

Facebook
    https://www.facebook.com/share/1H2PYQ9ahw/?mibextid=wwXIfr
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam