• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: tak jenom kdyby jste nekdo o necem vedel...
    (24h luneta je mnohem rozsirenejsi, ale imho malokdo potrebuje merit 3 casovy pasma. Mit jedno sekundarni pasmo, ale zaroven lunetu pro odmerovani casu mi prijde mnohem praktictejsi. bohuzel, zda se ze trh to vidi jinak)
    VACA
    VACA --- ---
    hele, resim takovej "problem". Chtel bych na takovy to bezny odrbavani hodinky, takze nic s permiovou cenovkou, rekneme do 1000€. Hledam divery s GMT ale aby nemely 24hodinovou lunetu, ale normalni diver lunetu pro stopovani casu. Velikost tak do 40mm... (idealne 38-39) Neni to jednoduchy :D

Microbrandy nevadi, radeji bych ETA ale japonsker strojek taky nevadi.
    Tohle je v podstate idealni priklad toho co mam na mysli, akorat je to moc velky:

KOSSTRA
    KOSSTRA --- ---
    bylo? :)
    Jiří Kára Ochlasta Perpetual Hlášky-Date - Speciální edice 2024 | Helveti.cz
    https://www.helveti.cz/jiri-kara-ochlasta-perpetual-hlasky-date-specialni-edice-2024
    HARPER
    HARPER --- ---
    Jsem někde viděl chytrý řemínek k mechanickým hodinkám, ale stálo to raketu, nemáte někdo nějaký tip na něco z Ali co by šlo napasovat na Seiko automaty?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SIRIUS: Proste a jednoduše - na Pepsi gmt je cekacka momentálně 10 let. Což je daleko za životnosti současné reference. = prostě se na tebe nedostane. Pokud nemáš tlačenku.

Co říkali, tak přijdou tak jedny za dva měsíce. A waiting list je nekonečný.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    JOHN_LENON: to je fakt saskarna docela
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Pardon, první byly v lednu 19 datejusty. Ty jsem si kupoval k prvnímu dítěti.
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SIRIUS: Začal jsem bb58 někdy v roce 20. Hele na to, ze s jedním z nich chodim pravidelně na pivo, tak to vypadá, že porad ne dost.

Ale jako uz me pozvali na dvě akce 😂
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    JOHN_LENON: a rikali ti co bys musel mit nakoupeno aby si mel sanci na pepsiny? Protoze pokud si zacal day date, tak bych skoro cekal ze nejakej spent uz mas splnenej ;D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    SUBTITLES017: Klasicky daty. Mne se tam ta datumovka proste líbí.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JOHN_LENON: na jaký suby čekáš?
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Funny fact - na day - Date jsem cekal u Bechyneho tři roky. Ted uz kroutim druhej rok na suby s výhledem dalšího roku a na gmt mastery Pepsi mi řekli, ať to ani nezkouším.
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: jasny, chapu.. tak se zapis a uvidis, třeba budeš mít štěstí.. mimo AD můžeš koupit kdykoli, že jo..
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: jo tam ja myslel problem ve stylu fake ale potazmo i to srani okolo s domluvou nejakeho overeni. forum prave sleduji a vidim kolik tech nabidek je i jak ceny padaji, tak sem trochu doufam ze dostanou u AD trochu rozum ale moc to nevypada :D ja si ted koupil seamastery takze by mi nevadilo treba rok pockat na dalsi update, ale tady ta hra ze nevime, zavolame, je dost o hovne no ;-(
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: čekuj chronomag, nebo ověřené prodejce na chrono24.. jdou tam koupit "nový" a záruka Rolex platí i kdyby nedejbože nějaký problém byl.. když najdeš na chronomagu v ČR, předání a kontrola někde u AD je dneska samozřejmostí.. takže jestli nejsou schopni říct nic ohledně dodání, tak bych se zapisováním čas neztrácel :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: hele cas vubec nechteli rict, rekli ze datejusty sou do roka, sea dwellery na kery sem se dival driv ze prej chodi do tri mesicu, ale expy ze nevi. pritom ty se na chronomagu i jinde prodavaji prakticky za retail, takze tam se neda cekat ze by se clovek pral s nejakou armadou fliperu o flek. Akorat ja mam rad ty veci novy kdy nemusim resit jestli tam neni nejakej problem
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    SIRIUS: kupoval jsem na chronomagu a Suby taky neplanuji koupit u AD.. ty cekaci lhuty jsou šílený.. mozná ty expy II nejsou tak žádaný, tak by to nemuselo být tak strašný, ale jinak 2-3 roky (bez záruky) fakt čekat nehodlám.. stejně Rolex za ty 2-3 roky zdraží i u AD, tak přeplatit rovnou na sekundárním trhu vyjde prakticky nastejno.. navíc fakt nerad čekám, a když něco hodně chci, tak to chci hned :D zeptej se jak to s těma expama vidí oni, za to nic nedáš.. jestli ti řeknou, že to bude třeba 6-12 měsíců, nespěcháš na to, tak se to asi vyplatí a můžeš něco ušetřit
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SUBTITLES017: kupoval si u dealera? minulej tyden jsem se byl zrovna na expy II divat u bechyneho a premyslim jestli se na ne ma smysl napsat nebo koupit na sekundaru
    HONZEEN
    HONZEEN --- ---
    HAWKINS_: To já mám naopak :) Digi mám akorát GBD-200, které jsem si koupil kvůli krokoměru a skvělýmu MIP displayi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam