• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    CUNESK8: Ja uz mam tyhle od Eone ;o)

CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    Leta letouci jsem hodinky nenosil. Po cca 20ti letech jsem v supliku nasel svoje druhe hodinky, ktere jsem dostal na narozky v pulce devadesatek (prvni jsem ztratil na koupaku a byly to Casio DB-33W, ktere me do tedka fest mrzi), dal do nich baterku a uz pres rok jedou.

A letos si chci koupit svoje prvni hodinky, tak snad mi to vyjde... :)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    OVERWATCH: to dela i Ziiiro, model Magnetic. ;) taky jsem nad nimi uvazoval...
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Vyhoda tehle hodinek pro slepce s kulickama misto rucicek je, ze na nudny schuzce si muzete nahmatat cas a nemusite se pred vsemi koukat na hodinky, chce to trochu cviku, ale jde to. ;o)
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Magneto Watch - Magical watches guaranteed to make a splash
    https://magneto-watch.com/
    OVERWATCH
    OVERWATCH --- ---
    Chci a asi si je poridim ;o)

XMEDA
    XMEDA --- ---
    SUBTITLES017
    SUBTITLES017 --- ---
    JOHN_LENON: Batman! nadhera.. takovy kamose bych tak (ne)chtěl :D
    JOHN_LENON
    JOHN_LENON --- ---
    Sháněl jsem něco. Neveděl jsem co. Tak jsem napsal svýmu kámošovi, co je ještě větší magor do hodinek jak já.

A že se mu doma válí tohle a neví co s tim. Tak jsem si je včera od něj přivez. Letos jsem ty dividendy začal pálit rychle. :)

TAP
    TAP --- ---
    DRAGON: Koscom i Helveti mají
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ahoj, netusite, kde maj k videni v kamenny prodejne (nejlepsi by byla Praha) hodinky certina? hlavne jejich radu DS, rad bych si je zkusil na ruce. diky
    JJOXER
    JJOXER --- ---
    Kamarádi hodináři, pochlubte se, jakou máte, jakou si přejete, jakou byste poradili krabičku na hodinky?

Po několika letech jsem přerostl ze svého současného úložiště a hledám. Ideálně ze dřeva, možná průhledné víko a není třeba žádné houpání.
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    SIRIUS: nenasel sem to tam, prvni co sem koukal
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    KALIBAN: podivej se esli nahodou neni ten stejnej inzerat na https://forum.chronomag.cz/forum/3-prod%C3%A1m/ u ceskych soukromych prodejcu je to docela casty, tam mas aspon nejakou historii kdo to prodava
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Hele dumam si koupit jety automaty. Nic moc spesl, tag Heuer Carrera, na Chrono 24 vidím že je prodává Čech, je v Praze, přeci jen bych je mozna nechal zkontrolovat jestli není strojek úplně v hajzlu. Dělali jste někdo něco podobnýho? Dá se to vzít někam kde je checknou? Napadá mě koscom třeba...ale nevím rád si necham poradit
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    PEJR: To uplne ne, ale hrozne se mi libi ty Seiko hodinky co vychazi z toho klasickyho Seiko jazyka. https://by.seiko-design.com/140th/en/topic/28.html
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: to je velký plus ;)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    DRAGON: Já vím, ještě klika že tam je šedá a ne bílá... :⁠-⁠)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEVILL: jestli je nosíš často, tak budeš muset prát cca jednou za 14 dni, je to bohužel taková špatná vlastnost látkových řemínků :/
    PEJR
    PEJR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam