TWISTRABBIT: Ja si kupoval hodinky za odmenu. Povedl se mi nejakej velkej kseft, vyberko apod..tak jsem vzal 20% z profitu a proste si za to koupil hodinky, nebo jsem si je koupil k prilezitosti nejakyho zivotniho milniku..Dvoje hodinky jsem koupil ciste jako investici kdyz jsem prodal chatu a nevedel jsem kam dat prachy. Hodnotu si furt drzej. Dalsi milion jsem narval do crypta a vsechno to projel, takze hodinky byly dobrej napad. Diky tomu ze jsem ale zmenil praci, tak uz hodinky skoro vubec nenosim a pokud jo, tak relativne levny black baye od tudoru, ktery do truhlarny vypadaj trochu normalnejsi nez treba rolady. V zahranici se hodinky bojim nosit uplne, kdyz vidim co se tam deje. Nedavno jsem videl i nejake storicko kde Panu Cungovi ukradli snad v barcelone? Hodinky z ruky a nevypadalo to nahrane...Pred lety jsem mel klasickej sen coz byly nautily. Ted uz mi to prijde jako uplne zbytecna vec. Jediny plus je, ze ty hodinky neztracej na cene. Jediny co slo dolu z my sbirky byly IWC. Jinak je vsechno bud vejs, nebo +- stejne..takze pro uchovani hodnoty asi gut. Je pak samozrejme otazka pri prodeji. Jestli to tu cenu bude realne mit, nebo je jen virtualni diky chrono24.