• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOUDYHodinky - Jake mate? Jake chcete? O kterych snite? obrazky,rady,diskuze

Pro nekoho je to soucast ruky, pro nekoho jen modni doplnek - Hodinky vsech druhu a tvaru!..podme se o nich pobavit (pripadne zaslintat :)
    rozbalit záhlaví
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FALL: Já mám Seiko soláry a zatím fungují naprosto bezvadně bez "viditelné" ztráty kapacity asi 15 let. A jedny obyčejné digitálky Casio s baterií s údajně desetiletou vydrží už na ni běží skoro 20 let :-)
    FALL
    FALL --- ---
    GLOBETROTTER: má to automatický nátah do baterky, ale uvnitř tiká křemík. Je to takový spring drive pro chudé:) Na Youtube jsou hororové stórky, jak se po ~10ti letech ta baterka vydělá a jak je těžké dneska shánět originál náhradu a hodináře, ale mě to zatím běží pět let a i když je nenosím jako své první ani druhé hodinky, jsem s nimi moc spokojený. Stáli mě nové 4ku a vypadají na dvacet. A jsou přesné, řekl bych že i ochlup víc než ty dvoje Eco Drive bez radiového řízení.

Apropos když jsme u baterek, co mají být skoro věčné, u těch Promastru mi baterka exla po dvanácti letech, ale po výměně zase jedou, jak nové. U těch míň busy Eco Drive modelů není vyjímka, že jedou na stejnou baterku i dvacet let...
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    FALL: Lama dotaz: Ty Seiko Kinetic nejsou automaty?
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    FALL: diky moc za info. taky chci od nich svoje prvni automaty s modrym full lume ciselnikem. cenove to vychazi take okolo 2500kc s postou. asi po lete si je koupim... ted si uzivaj ty dvoje Alby. :)
    FALL
    FALL --- ---
    CUNESK8: Tohle jsou moje jediné automaty. Miyota 8215, dává to zhruba +10s denně. Asi by to šlo zregulovat, kdybyste měli doporučení na někoho, kdo to umí za rozumný peníz, budu vděčný. Jsou to fakt těžké hodinky, ocelový tank, obzvlášť na tom ocelovém řemínku. Ale přes léto to mám na gumě a mám je rád. Jen teda doporučuji vybírat varianty, kde není oranžový lume na ručičkách, protože ten vydrží svítit tak 15 minut. Já je koupil na Ali před rokem za 2500 i s oběma náramky. Krásně mi vysvětlily, že mám rád quartzky. Takže vlastně nejlepší hodinková koupě:)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    FALL: jinak pekna sbirka! nad Berny watches uvazuju nejake v automatu... :)
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    FALL: viz. vsechny moje posty nize. mam rad quarz a digitalky. :)
    FALL
    FALL --- ---
    Taky přidám nějaký časy. Jsou tu nějaký quartzkaři, nebo se hodinky počítají jen od A.L&S a vejš?

KOGAKU
    KOGAKU --- ---

Letos jsem vzorně abstinoval, ale pak se to nějak zvrtlo;
    ve středu GA-B001-4AER, a dnes GA-2000-1A9 a Gravitymaster GR-B200-1BER. :-D
    CUNESK8
    CUNESK8 --- ---
    Double Trouble.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    NEVILL: jo, ma to.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    TWISTRABBIT: Paráda! A ten quick adjust systém má i ten normální kovový tah, že jo? Mesh to má, to jsem viděl na videu.
    TWISTRABBIT
    TWISTRABBIT --- ---
    NEVILL: tak zkoušel jsem si ty novy longlines hc 39 v modry na normálním tahu a jsou nádherné, ten druhý tah asi nebude ve všech verzích, ale i tak jsou naprosto super
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    CASIO Edifice EFK 110 Automatic
    https://www.youtube.com/watch?v=g4O88SLe5zg
    THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    a kdyz uz jsem v tom:
    Prim - po dedovi
    Casio - god tier daily, pusobi na me ala"no fucks given"

THEODORIK
    THEODORIK --- ---
    Kamosovi ke 40tinam

Velice libive musim priznat, mam 7.15" zapesti, pasek je mi az kratkej. ( H70555533 )

INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    DRAGON: Díky za radu, je to super, teď ještě čištění a uvidím co s nimi dál.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    The Casio F-91W is an Iconic Unkillable Watch: But Can It Dive?
    https://www.youtube.com/watch?v=ow2mWkpyIUY
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    MESKALITO: Já trvám na hodinářství Moučka v Přemyslovské. Kousek od jiřáku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam